עבור לתוכן

צריך המלצה לספק שלא חוסם!

Featured Replies

פורסם

גם בגרמניה - ארץ זבת רוחב פס בלתי נדלה, קו של 16 מגה מוגבל לפעמים.

אתמול למשל חבר שלי שגר שם היה תקוע על פחות מ-2 מגה עד עמוק לתוך הלילה.

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעברו ליפן ותקבלו תמורת 36$ לחודש קו סימטרי של 100 מס"ש בסיב אופטי, טלפון וטלויזיה.

תגידו על מה אתם בכלל בוכים פה?

לכל אחד יש תלונות על פינגים ופורטים חסומים אבל אף אחד לא רוצה להאשים שרתים וחברות transit אלא רק את התשתית והספקים בארץ.

אתם צריכים בכלל ללמוד להעריך את מה שיש פה עכשיו והוותיקים יותר יזכרו את ימי ה BBS ואיך היה פה בתקופת ה dial-up.

כל תהליך כזה של הרחבת פס לוקח זמן ולא כל ספק אינטרנט יכול להתאים את עצמו לכמות העומס הכוללת ברשת שהלקוחות שלו יוצרים.

כמו שאמרתי קודם כל תבדקו מה קרה בארה"ב עם comcast ותחשבו איך זה היה יכול להיות אצלנו.

פורסם

מסכים ומחזק.

בשביל זה תצטרך לשלם לא פי 2, אלא פי 100. תשאל את אבא שלך אם יש לו כסף לזה. :lol:

וגם הן סובלות מעומסים מידי פעם ומגבילות מידי פעם.

בסדר, אבל עובדה שדוד שלי היה על 20 מגה בחול ורוב הזמן לא היו בעיות, הבעיה בישראל בימקום 10 מגה שמקבלים ביום מקבלים 1.5 מגה ואף פחות.

ואין לי בעיה לשלם פי 2 ולפי התעריפים בחול המחירים פי כמה יותר נמוכים, ואני משלם בכול אופן קרוב ל-400 כרגע, אז לא מזיז, וכן אני משלם.

וניראה לך שחברות האינטרנט לא מרוויחות? עם הם לא היו מרוויחות הם היו ניסגרות מיזמן.

עם לצרכן הם לא מספקים רוחב פס מלא פשוט שיודיעו את זה ליפני זה, עדיף כבר שישדרגו את התשתית + השרתים שלהם.

שנה זה מספיק בישביל לחסוך די כסף לשידרוג חלקי ברחבי הארץ.

פורסם

הידע שיש לך מהכיתה שאתה נמצא בה לא מספיק בשביל להביע דעה בנושא,

ידע? לא צריך ידע כדי לבין שאותנו לא מעניין ההוצאות וההכנסות של החברת אינטרנט.

אני רוצה להבין,

אם אתה מנסה להוריד קובץ מחו"ל והקובץ יורד ב 30K בזמן שאצל חבר שלך שנמצא אצל ספקית אחרת יורד במקסימום, אתה מקבל את

זה, ואומר - זה בסדר... אני מוותר להם כי הם נמצאים בקשיים כלכליים?

נשמע לי מגוכח, ולא ככה צריך לחשוב צרכן.

אגב, על איזה כיתה אתה מדבר?

פורסם

אני דווקא מרוצה מ015, בשיתוף קבצים אני מוריד על המקס.

האיטיות באה לידי ביטוי בסטרימינג של יוטיוב ובראפידשר...

ומאחר ואני לא משתמש הרבה בראפידשר אז זה לא כזה נורא.

פורסם

הספקיות יודעות שיש הרבה אנשים שמורידים בRS , זה מאוד נפוץ

כתבה נחמדה , אם באמת זה ייצא לפועל אנחנו צפויים לראות מהירויות אמיתיות יותר ומהירות יותר

פורסם

אני כמובן, מסכים עם nikf , לצערי זה המצב פחות או יותר.

(לא שאני חס ושלום מצדיק את הספקיות שעושות את זה,

להזכירכם הכתבה שיצאה בזמנו תחת יד האתר שלנו - כאן וב-YNET והדיון שדחף אותנו בכיוון הזה - כאן)

עוד לינקים מעניינים בנושא:

ארה"ב: ספקית אינטרנט תיחקר בחשד להגבלת שיתוף קבצים (כמובן מדובר ב Comcast)

החוצפה של ספקיות האינטרנט / דעה (חלק מהתגובות מעניינות)

ולעניין הדיון - ההמלצה הרווחת כיום בפורומים שלנו עד כמה ששמתי לב, היא בזק בין לאומי (014).

(וזה לא שיש עוד הרבה אופציות)

פורסם

^^^

תודה רבה!!

פשוט מה ש-2 אנשים ציינו שמה כמה דברים פשוט נכונים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492811,00.html

מגיב מיספר 35

"מה שספקיות האינטרנט עושות זה אוברבוקינג !!

כמו במלונות וכן כמו בטיסות.

אם מכרו לך חבילה של 8 מגה למה שתתבייש

להשתמש בה ??? כי זה מפריע ל"חויית הגלישה" של מישהו אחר ????????

אבל שילמת על 8 מגה אז למה שזה יפריע למישהו אחר ?

כי אין מספיק ??? נכון אין מספיק רוחב פס... למה ?? כי ספקיות האינטרנט מקמצנות ועושות אוברבוקינג. למה שזה יפריע לנו ?" למה הדבר דומה ?"

ישאל הקורא המצוי ????

תארו לכם שהזמנתם חופשה באילת במלון 5 ג'יגה אה... סליחה כוכבים...) והינה לפתע

פקיד הקבלה אומר שאתם צריכים ל"התחשב באנשים אחרים" וש"אתם לא לבד פה..." ולכן אתם תשנו במרפסת... עופרה מעפולה תישן בשירותים, חיים יבין ישן בארון

הבגדים, ושתשאל למה שלא אשן על המיטה

כמו בן אדם נורמלי אז יתנו בך מבט מצמית של סוציומט ויגידו "אבל אתה צריך להבין שרק על המיטה לבדה כבר שיכננו שתי משפחות !!!! באמת !!! אדוני ! תבין! יש לנו אפילו עובד מגאנה שמתאכסן במיני בר..."

וגם מגיב 73

"אין להם? בעיות סטטיסטיות? אחלה. שימכרו חבילות של מה שהם יכולים לספק, במקום לרמות את הצרכנים ולמכור מה שאין ביכולתם לספק.

תאר לעצמך תברת"

פשוט הוציאו לי את המילים מהפה.

פורסם

נערך

פורסם

לכל ספקית יש ציוד QOS, זה לאו דווקא אומר שמשתמשים בו על הצד הרע (מבחינת הלקוחות, בנושא הדיון כמובן).

התוצאות בשטח (קרי, תגובות כאן ובפורומים רבים אחרים) אומרות ש 014 היא הספקית שבינתיים בכל אופן, הכי פחות עוסקת ב traffic shaping

פורסם

בגלל זה אני לא עוזב אותם - כי אין לאן לעזוב, למרות שאין לי התחייבות, והמיו-טורנט שלי מתחיל להאיץ רק בשתיים בלילה, עד עז הוא זוחל כמו צב :-\

פורסם

הרבה שטויות דמאגוגיות של אנשים אחרים

אם היו מוכרים רק מה שיכולים לספק אתה היית בין הראשונים שהיו בוכים "מה זה?! למה יש לי רק מגה וחצי ולדוד שלי בחו"ל יש עשרים?!" לפחות ככה אתה חלק מהזמן יכול לקבל את מלוא רוחב הפס שלך.

מה לעשות, שכולם עושים אוברבוקינג. אתה חושב שאם כל מנויי הטלפון או הסלולרי ירימו שיחות באותו זמן הרשת לא תקרוס? אם כן, אתה חי בסרט. הבעיה באינטרנט בארצנו היא שכל צוציק בן 12 מוריד 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, ועוד חושב שזאת זכותו המוכתבת מלידה, ושכל שניה שהוא לא מקבל את כל רוחב הפס שהוא (או יותר נכון אביו) משלם עליו 19.90 לחודש (ועוד צועק שזה יקר), הוא נדפק.

נמאסתם.

פורסם

אני ממליץ מאוד על בזק בין לאומי, עברתי אליהם מ 012 שעשו לי המון בעיות. אני לא מדבר רק על זה שהחסימה שלהם גרמה לי להוריד בביטורנט במהירות של 1-5 ק"ב (עכשיו אני מוריד במהירות של 50-150, למרות שאני גולש באותה מהירות בדיוק!), אלא שזה יצר גם בעיות ב STEAM שפשוט הפסיק לעבוד בלי שום סיבה, ואפילו בעדכון האוטומטי של punkbuster מה שניתק אותי כל פעם ששיחקתי בשרתים בבאטלפילד 2. עכשיו כל הבעיות האלה כמובן נפתרו.

פורסם

אם היו מוכרים רק מה שיכולים לספק אתה היית בין הראשונים שהיו בוכים "מה זה?! למה יש לי רק מגה וחצי ולדוד שלי בחו"ל יש עשרים?!" לפחות ככה אתה חלק מהזמן יכול לקבל את מלוא רוחב הפס שלך.

מה לעשות, שכולם עושים אוברבוקינג. אתה חושב שאם כל מנויי הטלפון או הסלולרי ירימו שיחות באותו זמן הרשת לא תקרוס? אם כן, אתה חי בסרט. הבעיה באינטרנט בארצנו היא שכל צוציק בן 12 מוריד 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, ועוד חושב שזאת זכותו המוכתבת מלידה, ושכל שניה שהוא לא מקבל את כל רוחב הפס שהוא (או יותר נכון אביו) משלם עליו 19.90 לחודש (ועוד צועק שזה יקר), הוא נדפק.

נמאסתם.

בסדר, אבל עדיין זה לא נכון לעשות את זה, הם עוברים על החוקים, כמו שציטטתי.

וגם מגיב 73

"אין להם? בעיות סטטיסטיות? אחלה. שימכרו חבילות של מה שהם יכולים לספק, במקום לרמות את הצרכנים ולמכור מה שאין ביכולתם לספק.

תאר לעצמך תברת"

אין מה להוסיף, שספקיות אינטרנט בימקום כול הזמן לעלות מהירויות שהם ביכלל לא יכולים לספק.

שיתחילו ליקנות שרתים וליקנות יותר רוחב פס בישביל כול המישתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים