עבור לתוכן

CRYSIS בסוף כן ייצא ל XBOX-360.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

PS3 מוכרת יותר טוב גם ברוב מדינות אירופה.

(ד"א - תעיף מבט על נתוני ארה"ב קרירין - הWII עברה את הXBOX)

בקשר לHOME - אני מחכה בינתיים , נראה מבטיח אבל נמרח יותר מדי.

בקשר ליכולות הפיסיקליות של הXBOX ,

MASSIVE AMMO - לא יודע מאיפה הגת למסקנות המגוכחות האלו - הפיסיקה מחושבת ב2 המקרים בעיקר במעבד , וכמות הליבות וכח העיבוד (ואפיין גם) בהחלט אומרים שהPS3 יכול לחשב הרבה יותר מספרים.

אין אפס.

זה שרוב הסטודיוים עדיין לא השתמשו בזה , או ניסו לתכנת לזה כמו לXBOX (ששם כל ליבה קצת יותר חזקה ,בנויה קצת שונה , אבל יש פחות ליבות) זה משהו אחר.

אבל ממשחק למשחק זה מתחיל להעלם , שלא לדבר על משחקים שבנויים עם אופטימיזציה לPS3

ליביו

אם אני לא טועה קראתי על זה בGAMESPOT שעשו 360 נגד PS3.

זה היה ממש מזמן שהPS3 רק יצא.

החסרונות של הPS3 זה שאין HDR+AA ביחד,או זה או זה.

ויכולות הפיסיקה שלו נמוכות מזה של ה360.

היתרונות שלו על 360 זה שהוא מסתדר טוב יותר עם הרבה אובייקטים בבת אחת.

• תגובות 143
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

MassiveAmmo ל360 יותר קל לפתח וזה היתרון שלו

תעשה מספיק אופטימיזציות למשחקי PS3 ותקבל איכות גרפית מקבילה +-

הבעיה שזה יקר לעשות אופטימיזציה ויש גם עצלנות\חוסר כישרון להרבה מפתחים

אם הPS3 יצליח להביא מספיק רווחים למפתחים ותהייה תחרות גדולה יותר תיראה משחקים יותר יפים גרפית

תראה איך הצליחו לדחוס את COD4 לDS לדוגמה

המשחק הזה לקח כל פירור של כוח שהDS יכול לתת

והכל בגלל שהוא מניב למפתחים מספיק רווחים

פורסם
  • מחבר

MassiveAmmo ל360 יותר קל לפתח וזה היתרון שלו

תעשה מספיק אופטימיזציות למשחקי PS3 ותקבל איכות גרפית מקבילה +-

הבעיה שזה יקר לעשות אופטימיזציה ויש גם עצלנות\חוסר כישרון להרבה מפתחים

אם הPS3 יצליח להביא מספיק רווחים למפתחים ותהייה תחרות גדולה יותר תיראה משחקים יותר יפים גרפית

תראה איך הצליחו לדחוס את COD4 לDS לדוגמה

המשחק הזה לקח כל פירור של כוח שהDS יכול לתת

והכל בגלל שהוא מניב למפתחים מספיק רווחים

ברור ברור,זה נכון לגמריי שתיי הקונסולות מדהימות והכל תלוי כבר במפתחים.

פשוט יש כאן אנשים כמו BEN שחושבים משום מה שבגלל שהPS3 חדש יותר בשנה הוא טוב יותר.

דיי כבר לריב חבר'ה!

זה כמו לריב על מה יותר טוב,X1950PRO 512MB או 7950GT 512MB! שתיי הכרטיסים שווים פחות או יותר,לפעמים הGT קצת יותר חזק אבל אין תמיכה של HDR+AA.

זה בידיוק אותו דבר! אנשים פה סתם מתווכים על שטויות פשוט שטויות!

פורסם

MASSIVE AMMO - זה היה ברמת הכרטיס מסך בלבד , בלי חישוב של כמה המעבדים יכולים לעזור.

ואכן אי אפשר לעשות HDR + AA מסוגים מסוימים ביחד ( סוגים של AA) אבל יש דרכים לעקוף את זה , במיוחד בשיטות שונות ליצור/"לזייף" HDR.

ליביו

פורסם
  • מחבר

MASSIVE AMMO - זה היה ברמת הכרטיס מסך בלבד , בלי חישוב של כמה המעבדים יכולים לעזור.

ואכן אי אפשר לעשות HDR + AA מסוגים מסוימים ביחד ( סוגים של AA) אבל יש דרכים לעקוף את זה , במיוחד בשיטות שונות ליצור/"לזייף" HDR.

ליביו

עכשיו אני מבין למה שעושים השוואה בווידיו של PS3 ו360 בחלק מהמשחקים רואים שב360 יש קטעים זוהרים ובPS3 זה סתם בהיר בצורה מוגזמת באותו מקום :-\

פורסם

רוב הסיכויים שלא , כי לרוב לא משתמשים (בכלל או ברמה נמוכה מאוד) בAA בקונסולות , אם כבר תעיף מבט על התרד שלי על GT ותבין למה.

ליביו

פורסם

מעניין.. PS3 ב OBLIVION גם יש FAKE HDR וגם אין AA :\ אבל יש AF מה שאין ב XBOX 360.

פורסם

זה כתוצאה מפאטצ'

למיטב זכרוני השוו את המצב אחר כך בXBOX.

פורסם

מעניין.. PS3 ב OBLIVION גם יש FAKE HDR וגם אין AA :\ אבל יש AF מה שאין ב XBOX 360.

זה נקרא BLOOM, ו-X360 יכול לבצע AF+AA+HDR בלי שום בעיה.

פורסם

יכול תיאורטית כמובן , פרקטי בכל משחק - לא תמיד.

בדיוק כמו מחשב , בדיוק כמו PS3.

ליביו

פורסם

יכול תיאורטית כמובן , פרקטי בכל משחק - לא תמיד.

בדיוק כמו מחשב , בדיוק כמו PS3.

ליביו

הליבות G70 G40 בזמנו סבלו מחיסרון של חוסר תמיכה ב-64 ביטFP כמו בליבות R580 וכל זה עד לצאת ליבות G80.

ככה שזה לא תאורטית, זאת עובדה.

פורסם

מדברים לחוד מבינים ביחד אורי.

לא אמרתי שכן בG70 אפשר פתאום - אי אפשר - זאת עובדה שכבר שנינו הסכמנו עליה.

מה שאמרתי הוא שPERFORMENCE WISE אי אפשר תמיד להפעיל את הכל וגם לקבל פריימרייט נורמאלי.

הבנת?

ליביו

פורסם
  • מחבר

בקיצור ולעניין,יצתרכו לעבוד קשה כדיי שCRYSIS יעבוד טוב בקונסולות כדיי על גראפיקה HIGH - VERY HIGH אבל זאת עבודה שתשתלם מאוד!

תאר לך זה יעבוד חלק על HIGH ב360 ובPS3 וואי זה יקפיץ את המכירות של המשחק כמו כלום!

ניראה לי זה ימכר כמו HALO 3 ואפילו יותר כי זה יהיה גם לPS3 וביחד פייייייייייייי כמה כסף יהיה אפשר לעשות מזה.

בקיצור,שיקחו את עניין הקונסולות ברצינות אחרת כל העבודה שהם השקיעו על המשחק ילך לפח אשכרה וזה כאב שלא יתואר.

אם CRYTEK ילמדו להשתמש בדברים הטובים שיש בPS3 וב360 המשחק יצא להם יותר טוב מגרסאת המחשב.

אולי במחשב יהיה קצת יותר גראפיקה,אבל בקונסולות יהיה יחס עלות/ביצועים/גראפיקה/הנאה גבוהה בהרבה מגרסאת הPC.

ואחריי החפירה הקטנה הזאת שעשיתי כאן,בכללי כל מה שאני מנסה להגיד זה שהקונסולות יצילו לCRYTEK את העסק בסופו של דבר,שיחשבו על זה טוב טוב.

פורסם

CRYTEK עשו פדיחות בגרסת המחשב

אני בטוח שהם יכולים לעשות גרסה טובה יותר לקונסולות אבל זה המון עבודה

במחשב הם לא ניצלו משבים טוב אז ניראה איך יהיה בקונסולות

פורסם

עברתי על העמודים האחרונים ואני ממש עצבני על כמה מהריבים פה..

קודם כל יש אנשים שמדברים שטויות למרות שהם חושבים שהם צודקים, אני לא זוכר הכל, אבל משהו שהפריע לי הוא שמישהו פה עדיין חושב של-CELL יש יותר מליבה אחת (7, מישהו?).

אז לא! ל- CELL יש ליבה אחת! ><

ועשו טובה, בואו נעשה סדר בדברים ופשוט כל פעם שאתם רוצים לריב על משהו שקשור לחומרה, תביאו הוכחה לטענה שלכם.

לדוגמא- "ה- PS3 לא מסוגל לרנדר AA+HDR באותו הזמן (לינק להוכחה)"

קאפיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים