פורסם 2008 בינואר 817 שנים יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחדמתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכוללמחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת).אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אתה יכול להפעיל את ה-Network Setup Wizard של Windows ולעקוב בקפדנות אחרי ההוראות. בשלב מסוים הוא אמור לשאול אותך באיזה חיבור אתה רוצה להשתמש בשביל האינטרנט ובאיזה בשביל הרשת הפנימית.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר השתמשתי ולמרות זאת כל פעם שהמחשבים מתחברים צץ השער האינטרנט המעצבן הזה.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אאל"ט, שער האינטרנט זה אינדיקטור לפעילות של UPNPבמערכת ההפעלה מול הנתב או מול המחשב האחר, ביטול הקישורהזה בנתב/מחשב אחר אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר מה זה אאל"ט? הקישור הזה לא הופיע במחשב השני. בסוף פשוט הגדרתי את הIP של הרשת ידנית וכך נפתרה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.