פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי.אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים.רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office.כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי.התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך.למישהו יש המלצות?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים 800 שקל? גם ב-yad2 יהיה לך קשה למצוא משהו שלא יהיה ממש ישן וכנראה גם מקולקל. בנוסף, כרטיס אלחוטי לנייד יעלה לך כ-150 שקלים (שום נייד שתמצא במחיר קרוב לשלך לא יבוא עם אלחוטי מובנה).
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר לאיזה מחיר כדאי לי יותר להתכוונן?כמו שאמרתי. לא צריך שום דבר יותר מלהריץ XP, אופיס (לא צריך להיות 2007) ו Gmail
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אתה רוצה מחשב "מחודש" מחנות רצינית או שתסתפק בלקנות משומש מיד ליד (ללא שום אחריות, ועם הסתמכות על היושר של המוכר)?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר אני חושב שאני מעדיף יד שניה.עוד פעם. אני לא צריך משהו "ממש ממש טוב".רק להריץ XP, אופיס ואינטרנט. זהו.לא מסנג'ר, לא סרטים ולא משחקים.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים הכי קרוב שמצאתי לך זה מישהו שמוכר IBM A22 יד שניה עם מעבד PENTIUM 3 ב-1000 ש"ח ב-Yad2. כל השאר הרבה מעבר.ראה כאן:http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=50&SalesSubCatID=34&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.