עבור לתוכן

הצעה למסך חדש -העדפה 22 אינץ' עד בערך 2300 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

חשבתי לקחת את הsamsung 226bw אבל כל הלוטו פאנלים מעצבן ואני לא בטוח אם השיטות בדיקה בטוחות.

תודה :).

עריכה:שאלה קטנה:

האם כדאי מסך בפורמט רחב או רגיל והאם אפשר להסתמך על הבדיקות של ה226bw? (מתכנן לקנות מסקיי פיסי).

פורסם

הלוטו של הפאנלים מבוצע, מכיוון שסמסונג לא יכולה לייצר את פאנל ה-TN עבור ה-226BW בכמות של 100,000 יחידות בחודש. ההבדלים בין הפאנל שלה לבין זה של AUO או Chi Mei זניחים מאוד ורק ציוד מדידה מקצועי יגלה הבדלים כלשהם.

שאלת הכדאיות של פורמט רחב מול רגיל תלויה בשימושים שלך. מהם?

פורסם

ה226BW יהיה אחלה, לרוב מקבלים פאנל S וגם ככה אין הבדל גדול.

עכשיו יבואו כולם ויחפרו לך שזה פאנל TN וזה נחות ושתיקח את הDELL 20" או שאתה תמות מוות יסורים

נ.ב. ראיתי 226CW או משו כזה בIQPC

פורסם

ב-226CW הרכיבו נורות WCCFL שמרחיבות את מכלול הצבעים מעבר ל-sRGB. עוד גימיק שיווקי כמו הניגודיות הדינמית. איכות רפרודוקציית הצבע נקבעת לפי כיול של עקומות הגאמא, טמפ' הצבע וגם זוויות הצפייה כאשר מכלול צבעים מורחב לא מועיל ברוב הסיטואציות. לא רלוונטי בכלל לגיימרים וגם לא לגרפיקאים, שממילא מתרחקים מ-TN כמו מאש. ב-2300 ש"ח אין בכלל מה להתלבט אפשר לרכוש philips 200P7ES בעוד 100 ש"ח או Dell 2007WFP שנותנים ארגונומיה מצויינת ואיכות תמונה עדיפה בזכות הפאנלים שלהם לכל שימוש.

פורסם

כמוני כמוך, בסוף לקחתי את הדל 22" ואני לא מתחרט.

פורסם
  • מחבר

רגע,לפי מה שהבנתי הTN הוא הפאנל הנחות של samsung ויש ל226bw פאנל יותר טוב ה-"s".

אני צודק או לא?

עריכה:

אה, והשימושים העיקריים הם משחקים, גלישה וכו' .

אני לא מעצב גרפי או משהו כזה.

פורסם

אין דבר כזה פאנל S. זו בסה"כ רק גירסת פאנל TN שמיוצרת ע"י Samsung כאשר A מיוצרת ע"י AUO ו-C ע"י Chi Mei אנשים נוטים לחשוב שמדובר על פאנלים שונים לחלוטין מבחינת טכנולוגיה והביטוי "פאנל S" נטבע בפורומים שונים בארץ ובעולם כתופעת לוואי לא רצויה בכלל, מכיוון שהיא מטעה צרכנים תמימים לחשוב שיש שוני גדול מבחינת מגבלות תצוגה טכנולוגיות.

יש רק TN, ונגזרות של VA ו-IPS. ב-226BW כל הגירסאות S, A או C מכילות TN. למשחקים בהיקף משחק של שעות רבות מדי יום אתה יכול לקחת כל גירסה. אבל לסרטים אתה תיהנה יותר מ-2007WFP בזכות כמות צבעים ודיוקם העדיפים וזה לא דווקא קשור רק בגרפיקה. הארגונומיה ב-226BW מוגבלת, מכיוון שאין הרבה מה לעשות איתה, כשזוויות הצפייה מריעות את איכות התמונה באופן שהיא מושחרת מלמטה. אתה יכול להשוות את שני המסכים מכאן. מהירות התגובה דומה בשניהם. כל השאר תלוי בך.

פורסם
  • מחבר

אז האם יש הבדל ממשי בין הגרסאות השונות של הפאנלים ב226bw?

פורסם

לא, לא כזה שיכריע ביניהם.

פורסם

דעתי ה226BW תמיד מנצח אחלה מסך יש לי אותו ואני לא מיתחרט לידעתכם SAMSUNG וLG הם יצרינות הLCD הכי גדולות בעוללםם ומי אלה DELL פיתאום הופיע בנושא המסכים תמיד היא היתה מוכרת במחשבים נידים וכאלה אבל מסכים רק בתקופה האחרונה כול הארץ משוגעת עליה אני ראיתי את הסמסונג והדלל אחד ליד השני ולדעתי רואים יותר יפה בסמסונג לא איכפת לי מהנתונים הלא רלוונטים האלה מילי סקן ניגודיות תאמינו לי אתם לא מרגישים אותם אני רוצה שאיזה אחד "שמשוגע " על דלל יראה את מסכים שלה והמסכים של סמסונג אחד ליד השיני ויגיד שבדלל רואים יותר יפה

פורסם
  • מחבר

לאח שלי יש את ה2007fp והוא באמת מדהים הבעיה שבא לי 22 אינץ', הבעיה שהאיכות שלו נמוכה בהרבה אז האם עדיף גודל על איכות?(אני מדבר בעיקר על שימוש במשחקים וגלישה,כי מעצב אני לא וסרטים אני במילא רואה דרך הטלוויזיה...)

ושוב ,האם לשימוש שלי עדיף רחב או רגיל?

עריכה:אגב, מה עם הsamsung 225ms ? שווה לחשוב עליו?

פורסם

לידעתכם SAMSUNG וLG הם יצרינות הLCD הכי גדולות בעוללםם ומי אלה DELL פיתאום הופיע בנושא המסכים תמיד היא היתה מוכרת במחשבים נידים וכאלה אבל מסכים רק בתקופה האחרונה כול הארץ משוגעת עליה

Samsung ו-LG הן לא רק מיצרניות המסכים הגדולות בעולם, אלא גם מיצרניות הפאנלים הגדולות בעולם. שתיהן מייצרות שלל פאנלים איכותיים (LG מייצרת S-IPS, סאמסונג מייצרת S-PVA. רק משום מה, הם לא שמים את הפאנלים האלה במסכים שלהם, ורוב המסכים שנושאים את השם LG/Samsung הם זבל. ל-Samsung יש כמה דגמים טובים ויקרים, ל-LG היו פעם ועכשיו כבר לא. DELL משתמשמת במסכים האיכותיים שלה בפאנלים איכותיים של LG ו-Samsung.

אני ראיתי את הסמסונג והדלל אחד ליד השני ולדעתי רואים יותר יפה בסמסונג לא איכפת לי מהנתונים הלא רלוונטים האלה מילי סקן ניגודיות תאמינו לי אתם לא מרגישים אותם אני רוצה שאיזה אחד "שמשוגע " על דלל יראה את מסכים שלה והמסכים של סמסונג אחד ליד השיני ויגיד שבדלל רואים יותר יפה

לא יודע איזה DELL ראית. אם ראית את ה-22" שלהם (שזה כנראה מה שתראה בתצוגה), אז ברור. אם ראית 20" איכותי מחובר דרך מפצל ועם כוונונים גרועים, אני יכול להבין את זה. אם ראית את ה-226BW ואת ה-2007FP זה לצד זה ונראה לך שראו יותר טוב ב-226BW, אז יש לך בעיית ראייה.

לאח שלי יש את ה2007fp והוא באמת מדהים הבעיה שבא לי 22 אינץ'

למה בדיוק בא לך 22?

אתה יודע שאין הבדל ברזולוציה בין 20" רחב ל-22" רחב? כלומר יש בדיוק אותו שטח עבודה

אתה יודע ש-20" רגיל נותן יותר שטח עבודה מ-22" רחב?

אתה יודע ש-20" רגיל גבוה יותר מ-22" רחב (אם בא לך מסך גדול)

הבעיה שהאיכות שלו נמוכה בהרבה אז האם עדיף גודל על איכות?(אני מדבר בעיקר על שימוש במשחקים וגלישה,כי מעצב אני לא וסרטים אני במילא רואה דרך הטלוויזיה...)

לשימושים שלך בטח שעדיף איכות. אם היית רואה סרטים, אז איכשהו ה-2" אולי הייתה להם משמעות.

ושוב ,האם לשימוש שלי עדיף רחב או רגיל?

לא הצצת בהשוואה שעשיתי בדיון הנעוץ? לא הסקת מכך את מסקנותיך?

עריכה:אגב, מה עם הsamsung 225ms ? שווה לחשוב עליו?

אפילו לא לרגע.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על כל הדעות וההצעות. :)

לפי מה שהבנתי וקראתי יש הבדלים מאוד גדולים בין הדל או הפיליפס לסמסונג גם אם יוצא הפאנל היותר טוב בסמסונג.

לכן אני חושב שאני אוותר על הסמסונג אבל האם כדאי לי להשקיע עוד 200 שקל כדי לקנות את הפיליפס? האם ההבדלים בינו לדל שווים את המחיר? (כמובן שאני מדבר על ה-2007fp וה-200P7ES)

פורסם

לא קיימים הבדלים בזווית צפייה ואחידות רקע בין ה-2007FP ל-200P7ES כששניהם עם פאנל S-IPS. גם מבחינת ארגונומיה וחדות טקסט ברזולוציה הטבעית הם דומים. היתרון של ה-Dell הוא בחיבוריות - קיימים בו כניסות S-Video וקומפוזיט שיכולים להשמיש ממירי טלוויזיה. לעומת זאת כאשר מורידים את הבהירות בפיליפס יחס הניגודיות הסטטי לא נופל ולכן איכות התמונה שלו טובה יותר וכאשר יש פער של 100 ש"ח ביניהם זה מספיק בשבילי להעדיף את הפיליפס למי שלא נחוץ לו לראות טלוויזיה במסך. מה שאפשר לומר בוודאות על הפיליפס ש-DeltaE 94 ממוצע שלו הינו מתחת ל-2 מה שמספיק להצגת תמונות עם צבעים מאוזנים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אלך על הדל בסופו של דבר אבל האם בטוח שאני אקבל אותו עם ה-s-ips?(אני מדבר על פורמט רגיל)

עריכה:אגב, שמתי לב שיש מסך חדש (או לא?) של סמסונג-22cw -איזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת הדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים