עבור לתוכן

התלבטות אחרונה לפני קנייה, בין 3 דגמים (HP, Dell). תקציב : 7000 +-

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אממ ..

לא יודע!..

אני פשוט רוצה 15.4 14 משו זה נראה לי ממש מסך קטן.

ואני רגיל למסכים של המחשב הנייח שזה הכי קטן 17" .

פורסם

מחשב נייד ומחשב נייח זה לא אותו דבר. נסה להיגרר עם נייד 15.4" ותבין למה זה לא כדאי. 14" זה די אידאלי.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לתת לי הצעות למחשב טוב עם מסך 14"?

הדרישות העיקריות שלי הם :

*מצלמה מובנת, מיקרופון מובנה, רמקולים מובנים.

*מעבד 5200 סל"ד ומעלה...

*BlueTooth

*שיהיה יציאות לטלוויזיה.

בתודה, מתן.

פורסם

מעניין אותי לדעת במה אתה מתכוון ל"אחריות איכותית".

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח :) "אחריות איכותית" חחחחחחחחחחחחחחח

אם אפשר כמה הצעות למחשבים טובים מסך 14" (דרישות למעלה :)) תודה..

פורסם

מעניין אותי לדעת במה אתה מתכוון ל"אחריות איכותית".

אתה לא יודע שהאחריות של דל היא אחריות ג'נרית? :smile1:

פורסם

לדל אחריות שירות/תיקונים יותר ארוך 3 שנים....

אך לHP אחריות יותר איכותית!

אני דווקא די מבין למה הוא מתכוון, למרות שזה די חסר משמעות.

מרגע שאתה מתקשר ליבואן עד הרגע שהוא מפנה אותך למעבדות, יחסי האנוש לא משהו (מנסיון עם 2 היבואנים הראשיים של דל בארץ)

לעומת המענה החביב שמקבלים ב HP.

מצד שני, מעבדות CPM הן מהמקצועיות שראיתי בארץ, וזמני העבודה שלהם לא ארוכים.

לא איכפת לי לאבד יחסי אנוש טובים של היבואן בשביל מעבדה איכותית, במיוחד אחרי שאת המספר שלהם כבר יש לי, ואת היבואן אני יכול לזרוק לעזאזל S:

ההמצאה של ה Service tagים של דל זה הדבר הכי גאוני שנוצר.

גם מקצר זמני המתנה, גם דרך לברר בודאות אם המחשב תחת אחריות או לא, וגם דרך מעקב מעולה אחרי שהמחשב כבר במעבדה.

פורסם

מרגע שאתה מתקשר ליבואן עד הרגע שהוא מפנה אותך למעבדות, יחסי האנוש לא משהו (מנסיון עם 2 היבואנים הראשיים של דל בארץ)

לעומת המענה החביב שמקבלים ב HP.

כי למה אתה מתקשר ליבואן בכלל ולא ישר למעבדות?

מצד שני, מעבדות CPM הן מהמקצועיות שראיתי בארץ, וזמני העבודה שלהם לא ארוכים.

לא איכפת לי לאבד יחסי אנוש טובים של היבואן בשביל מעבדה איכותית, במיוחד אחרי שאת המספר שלהם כבר יש לי, ואת היבואן אני יכול לזרוק לעזאזל S:

טוב, אולי באמת פעם ראשונה צריך לדבר עם היבואן אם מספר הטלפון של המעבדה. למרות שלא ברור למה זה צריך לקחת יותר מ-3 שניות.

ההמצאה של ה Service tagים של דל זה הדבר הכי גאוני שנוצר.

גם מקצר זמני המתנה, גם דרך לברר בודאות אם המחשב תחת אחריות או לא, וגם דרך מעקב מעולה אחרי שהמחשב כבר במעבדה.

ממש גילו את אמריקה ה-DELL האלה. ;D כל יצרן רציני (IBM/LENOVO או HP) עובד לפי המספר הסידורי של המחשב ודרכו אתה מקבל מיד את כל המידע.

דווקא ה-SERVICE TAG של DELL זה הדבר הכי מפגר בעולם. נתחיל מזה שלא ברור למה צריך אותו ולמה אי-אפשר לנהל את מסד הנתונים שלהם על סמך מספר סידורי שקיים לכל מוצר. נמשיך בזה שחלק מהמוצרים הכי חשובים של DELL (כל מסכים מתחת ל-30") באים ללא SERVICE TAG. פשוט ככה! כאילו WTF? אז אם יש ברשותי מסך של DELL ואני רוצה לדעת האם הוא באחריות, אני לא יכול לעשות את זה, כי המפגרים בטלפון יודעים לעבוד רק לפי SERVICE TAG ולקבל מידע לפי מספר סידורי של מסך לוקח חודשים.

פורסם

Service tag בא להחליף את הסידורי בדברים כאלו, אני מניח שאתה כבר יודע.

לא יודע מה יש לך נגד זה, אני ממש מרוצה מהשיטה הזו.

מילא אם היה אפשר לאבד את זה איכשהו, אבל זה אפילו כתוב בתוך המחשב, ואם צריכים לברר- נכנסים לאתר של דל ויש להם ישום שמברר את זה.

בכל מקרה, גם זה וגם סיריאלים עובדים, ובסופו של דבר מקבלים שירות. זה מה שחשוב.

פורסם

Service tag בא להחליף את הסידורי בדברים כאלו, אני מניח שאתה כבר יודע.

נכון, ובדיוק בגלל זה לא ברור למה צריך אותו. יש לי השערה שהמציאו אותו כי המספרים הסידוריים שלהם נורא ארוכים. אבל זה תרוץ די חלש (מה גם שניידים של Lenovo למשל באים עם מספר סידורי קצר שאפשר גם לזכור בעל פה).

לא יודע מה יש לך נגד זה, אני ממש מרוצה מהשיטה הזו.

אמרתי לך מה יש לי נגד זה - העובדה שחלק מהמוצרים שלהם משום מה לא באים עם Service Tag.

מילא אם היה אפשר לאבד את זה איכשהו, אבל זה אפילו כתוב בתוך המחשב, ואם צריכים לברר- נכנסים לאתר של דל ויש להם ישום שמברר את זה.

כנ"ל ב-Lenovo/HP.

בכל מקרה, גם זה וגם סיריאלים עובדים, ובסופו של דבר מקבלים שירות. זה מה שחשוב.

זה שסריאלים עובדים תגיד לאותם חבר'ה באינטרנט שניסו לקבל שרות למסך 2407WFP שלהם ובילו שעות וימים בהאזנה למנגינות הנעימות בטלפון של שרות הלקוחות, כי הנציגים הסתומים לא ידעו מה לעשות בלי Service Tag. ת'אמת, יכול להיות שהמצב השתנה או שהתמיכה בארץ לא כל-כך סתומה כמו בארה"ב.

הנקודה היא ש-DELL לא המציאו כאן כלום, אלא לקחו שיטה קיימת ומקובלת והפכו אותו לקצת דבילית. פחות או יותר כמו כל דבר שהם עושים.

(אגב, אני משתמש מרוצה של שני מסכים של DELL, שלא תחשוב שאני לא מעריך אותם) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים