פורסם 2008 בינואר 517 שנים טוניק נכנס.לגבי המאווררים זה מאוד תלוי בחומרהשלך,אני אישית עובד רק עם 2 מאוורריםאחד של הגוף קירור והשני שמוציא אוויר החוצה.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר Q6600IP35-EOCZ 800MHZ HX5208800GT SONICH66Nכתוב שיש למארז הזה 3 מאווררים.. אני הולך לבצע OC כבד יש צורך בהוספת מאווררים?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים כדאי להוסיף מאוורר אחד מקדימה. להזיק זה לא יכול.המארז בא עם שלושה מאווררים: עליון, אחורי ואחד מול ספק הכח.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים לדעתי ממש מיותר הוספת מאוורר סתם תיצור לך רעש מיותר תשאיר אותו כמו שהואותווכח בעצמך שהכל תקין ע"י בדיקת הטמפ' לאחי מערכת זהה לשלך עם מארז דומה וכמות מאווררים דומה והכל קריר אבל שוב תבדוק טמפ' ותיווכח בעצמך
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר סבבה.. חושבים שיש מארז טוב יותר לOC בתקציב של עד 900 שקל? האוריקה נראית אופציה טוב אבל הביקרות של הANTEC טובות רצח והמראה שלו מזה יפה השקט שלו הכול ממש אני רוצה לקנות אותו... אבל אם אפשר להתפשר על משהו אחר יותר טוב לOC לא אכפת לי
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מבחינת אוורור ל - OC ומרווח עבודה אין ספק שהאירוקה עדיף.עוד מארז שמאוורר מצוין הוא ה - TT MOZART TX (חסרון מסוים שלו הוא חוסר שקט יחסי).
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר מבחינת אוורור ל - OC ומרווח עבודה אין ספק שהאירוקה עדיף.עוד מארז שמאוורר מצוין הוא ה - TT MOZART TX (חסרון מסוים שלו הוא חוסר שקט יחסי).אני צריך גם שקט המחשב יהיה בחדר...האמת שלפי תגובות של ממוחים וכאלה אני באמת לא סגור על אחד משני אלה כי גם אני זוכר שהיה תראד שהתווכחת עם מישהו על זה אז אני לא יודע מה לעשות לקחת את האנטק או הטרמינל טקאני מדגיש הנקודה החשובה שלי היא גם OC בעיקר מארז טוב לOC אבל גם שיהיה שקט
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מבחינת אוורור ל - OC ומרווח עבודה אין ספק שהאירוקה עדיף. עוד מארז שמאוורר מצוין הוא ה - TT MOZART TX (חסרון מסוים שלו הוא חוסר שקט יחסי). תמשיך עם הקו הזה.. לפותח התראד - תכף יתחילו להלל את ה TT כמה הוא נפלא ומדהים ואיכותי וגדול וכ"ו וכ"ו האנטק לא רואה את ה- TT ממטר בשום אספקט פשוט אין לי כוח להיכנס לוויכוח עם דניס על זה (עשו את זה כמה פעמים) תריץ חיפוש בגוגל לגבי האנטק ותראה בעצמך. בהצלחה.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים נראה שהת'רד הזה הולך להיות עוד ויכוח אין סופי של TT VS ANTEC. פותח הת'רד: תיקח מה שהכי מוצא חן בעיניך משום שתשובה נורמלית כנראה כבר לא תקבל בדיון הזה.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים או לחילופין תמצא ביקורות על שני המארזים ותיווכח לדעת מי עדיף. או אפשרות אחרת היא להירשם לפורום מקצועי בחו"ל ולשאול את השאלה הזו (השאלה היא איזה פורום מקצועי יש כבר? אם מישהו מכיר - שיגיב).בגלל שאמרת שקודם כל חשוב לך מארז בעל פוטנציאל קירור עדיף כי אתה מעוניין בOC הייתי מציע לך את האירוקה. לא מעט משתמשים אמרו שהP182 הוא תנור (במיוחד בקיץ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.