עבור לתוכן

סלוויה זה מסוכן?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם זה שוב אני :)

קציתי לדעת אם זה מסוכן הדבר הזה

http://india.bolenat.com/product_max.asp?id=745

(כי זה גם חוקי ד"א)

ולפני שמישהו פה יקפוץ ויתחיל להגיד לי שאני משחק אותה "קול" או שאני עושה את זה סתם בשביל הפוזות כי פתחתי פה כמה נושאים דומים

אז לפני שמישהו כזה יקפוץ שיבין שזה לא פוזה ואין לי פה על מי לעשות דאווין כי בתאכלס אני לא מכיר פה אף אחד וגם לא מעניין אותי פה אף אחד בשביל שאני יעשה עליו פוזות ולהרגיש גבר שכיאלו אני עושה "סמים" ...זה פשוט מסקרנות..

אני פשוט חובב סאטלות ורציתי לדעת אם הסלוויה הזה מסוכן? (כי זה חוקי..)

(ובקשר לחגיגת לפני שבוע...הדאון ירד ברוך ה' ואני מרגיש טוב :xyxthumbs: ... אבל היה חוויה מדהימה באותו יום)

פורסם

אין לך מה לדאוג לגבי "פוזות". אם מישהו ישפוט אותך, הוא לא ישפוט אותך כאחד ש"משחק אותה קול", כי אין כאן שום דבר שקרוב להיות קול. אם כבר, הוא ישפוט אותך כבנאדם רדוד ומעורר רחמים.

חוקי או לא חוקי, דבר אחד בטוח - כל הנושא הזה טיפשי וחבל שאתה בכלל טורח להקדיש לדברים כאלה זמן וכסף.

פורסם

אני בעד. זה יישום מבריק של חוק דרווין, הטיפשים הורגים את עצמם עם גז מזגנים, דבק, פופרים וסמי פיצוציות למינהם, מדללים את עצמם מחוץ לאנושות וע"י כך משפרים אותה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג לגבי "פוזות". אם מישהו ישפוט אותך, הוא לא ישפוט אותך כאחד ש"משחק אותה קול", כי אין כאן שום דבר שקרוב להיות קול. אם כבר, הוא ישפוט אותך כבנאדם רדוד ומעורר רחמים.

חוקי או לא חוקי, דבר אחד בטוח - כל הנושא הזה טיפשי וחבל שאתה בכלל טורח להקדיש לדברים כאלה זמן וכסף.

שכחתי גם להזכיר שגם תגובות כאלה לא צריך פה... :bash:

סבבה רדוד שמרדוד זה החיים שלי מה אכפת לך....אפשר לענות לעניין בבקשה?

ואם מישהו פה ניסה אז בכלל אז שיספר קצת על החוויה..

פורסם

איך אתה מצפה לתגובה רצינית פה? מה נראה לך שאנחנו פורום של מכורים?

לך לאיזה קבוצת תמיכה שיגידו לך שאוהבים אותך קצת אולי זה יסדר משו

פורסם

דעתי האישית היא לנעול ולמחוק נושאים כאלה.

פורסם
  • מחבר

רררררררר :pissed: :pissed:

ראבק כמה יפה נפש יש פה...!!!

מה אכפת לכם סבבה תחשבו אני נרקומן מכור לסמים במקום להגיד דברים שכבר אומרים לאנשים כמוני 100 פעם ולא עוזרים

תנסו אולי לענות לענייןןן1?!?!?!?

זה הדרך חיים שלכם זה הדרך חיים של אנשים אחרים כולה מנסה דברים וזה עוד חוקי אז מה אתם משחקים לי אותה פה כיאלו אתם יותר טובים...

פורסם

מה זה משנה אם זה חוקי או לא רואים שהתמכרת ונהיית בנאדם תלותי, אפילו אנשים שמעשנים מודים שהם מכורים ושזה הורס להם את החיים אז תלמד את הלקח בעצמך, לא שאני אומר שיש משהו רע באיזה סטלה מדי פעם

פורסם
מה אכפת לכם

לי אישית לא אכפת

אבל אכפת לי מאנשים חדשים שיכולין לקפוץ על הרעיון.

אולי התחביבים שלי להרביץ לכושים, אבל אני לא בא ופותח אשכול על "האם להרביץ ליפנים גם כיף?". (אין לי שום דבר נגד כושים וא יפנים או כל עדה/דת/צבע אור אחרים)

אני לא מבין, לדבר על טורנטים אסור אבל לפתוח אשכולות על המלצות האם X דופק את הראש כמו Y מותר? :kopfpatsch:

פורסם

רררררררר :pissed: :pissed:

ראבק כמה יפה נפש יש פה...!!!

מה אכפת לכם סבבה תחשבו אני נרקומן מכור לסמים במקום להגיד דברים שכבר אומרים לאנשים כמוני 100 פעם ולא עוזרים

תנסו אולי לענות לענייןןן1?!?!?!?

זה הדרך חיים שלכם זה הדרך חיים של אנשים אחרים כולה מנסה דברים וזה עוד חוקי אז מה אתם משחקים לי אותה פה כיאלו אתם יותר טובים...

תשמע, אף אחד לא חייב לך פה שום דבר, תמתן את ההתנהגות שלך זה דבר ראשון.

דבר שני, אם אתה כל כך זקוק לעזרה כזו, כמו שאמרו לפני, אתה יכול ללכת לפורום מכורים בתפוז שיגידו לך אוהבים אותך טל ותמשיך לעשן סמים ונגמר העניין.

פורסם
  • מחבר

חחחח יאללה כוס אמק ערסססססססססס

כמה אנשים מעפנים יש פה ראבק

יאללה שעכשיו איזה חאשב יקפוץ ויגיד למנהל לתת לי באן כמו ילד מסכן (המלשין של הכיתה חח)

טוב נו יאללה סאלמתק

לפני שאתם אורמים שחשיש וגראס זה ממכר וכל זה אתם פשוט מושפעים ואתם לא יודעים כלום על הנושא פשוט מה שאומרים לכם בטלווזיהי אתם מאמינים ואתם חושבים שאתם יודעים הכל אבל בתאכלס אתם לא מבינים כלום.......

פורסם

היתה לי ידידה שאכלה את זה.

אחי, אל ושוב פעם א-ל תיגע בזה . זה קקטוס שפשוט הופך לך את המוח ברמות שאתה לא תבין.

פורסם

חחחח יאללה כוס אמק ערסססססססססס

כמה אנשים מעפנים יש פה ראבק

יאללה שעכשיו איזה חאשב יקפוץ ויגיד למנהל לתת לי באן כמו ילד מסכן (המלשין של הכיתה חח)

טוב נו יאללה סאלמתק

לפני שאתם אורמים שחשיש וגראס זה ממכר וכל זה אתם פשוט מושפעים ואתם לא יודעים כלום על הנושא פשוט מה שאומרים לכם בטלווזיהי אתם מאמינים ואתם חושבים שאתם יודעים הכל אבל בתאכלס אתם לא מבינים כלום.......

סליחה לא שמתי לב שאתה פרופסר מובחר שלמד את הנושא לעומק.

פורסם

חח איזה תגובות...

לנושא: זה על הפנים, חבר קנה שקית וניסינו איזה פעמיים שלוש, ולא יותר. זה פשוט סטלה מוזרה, קודרת ואפילה. אתה מתנתק מהסביבה וחווה שינוי בתפיסה של הזמן והמרחב. בפעם האחרונה שעשיתי את זה הרגשתי כאילו איבדתי את ההכרה או משהו.

בזמן שכתבתי את התגובה הגיבו, אז רוסטר, סלאויה מעשנים, לא אוכלים. מה שחברה שלך אכלה זה כנראה פיוטה.

פורסם

שכחתי גם להזכיר שגם תגובות כאלה לא צריך פה... :bash:

סבבה רדוד שמרדוד זה החיים שלי מה אכפת לך....אפשר לענות לעניין בבקשה?

ואם מישהו פה ניסה אז בכלל אז שיספר קצת על החוויה..

זה כל העניין, שאכפת לי. מאוד אכפת לי. קשה להאמין ככל שיהיה, מה שגורם לי לבזבז את הזמן שלי כאן ולכתוב הוא אכפתיות, גם כלפי אנשים שאני לא מכיר. אולי לך קשה לתפוס דפוס התנהגות שכזה, אבל אם אתה פוגש מישהו שרוצה בטובתך אפילו שהוא לא מכיר אותך, אתה צריך להיות אסיר תודה במקום לרטון כמו תינוק.

אולי אני מנסה לשרת מטרה כלשהי מעבר ללהיות "יפה נפש"? אולי הכרתי אנשים כמוך בעבר, שהיו קרובים לי, וגם עזרתי להם בתקופות קשות, שללא ספק נבעו מהיותם "חובבי סאטלות" של חגיגת, סלוויה ושאר ירקות?

אתה פתחת כאן דיון הזוי, ואם יש מישהו שטורח בכלל להגיב לך בצורה רצינית, תקבל את זה כמו בנאדם ולא כמו בבון מגעיל ששכח איך להתבטא בחברה אנושית.

מושפעים? תעשה לי טובה ואל תמכור לי את השטויות של "מושפעים". אני לא ילד קטן. אני ראיתי כבר some nasty shit ב 26 השנים שגדלתי בקרית אתא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים