פורסם 2008 בינואר 117 שנים אם כן, כפי שניתן להבין, אני מחפש ספר לאסמבלר, באתר של סטימצקי אין איזכור כלל למילה 'אסמבלר'. אני אעבור בסניף הקרוב לביתי של צומת ספרים לבדוק מה קורה שם לגבי אסמבלר. בכל מקרה, רציתי לשאול לדעתכם על הספר של פיטר נורטון. אם יש לכם ספר אחר טוב יותר להמליץ אשמח לקבל תגובות, תודה
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש הרבה סוגים של אסמבלי, לכל מעבד יש לפחות סוג אחד שונה.אתה צריך להיות ספציפי יותר.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים הספר של נורטון הוא לא רע, אם יש לך מכונת זמן ואתה יכול לחזור נניח 10 עד 20 שנה אחורה בזמן.כלומר, הוא לא רע, ובטוח יעזור לך קצת להכנס לנושא, אבל הוא מיושן. מצד שני, אני לא בטוח שיש משהו יותר טוב.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר יש הרבה סוגים של אסמבלי, לכל מעבד יש לפחות סוג אחד שונה.אתה צריך להיות ספציפי יותר.המורה שלי אידיוט ואני בטוח שהוא לא יודע את החומר בעצמו, אבל אני מאמין שזה 8088.הספר של נורטון הוא לא רע, אם יש לך מכונת זמן ואתה יכול לחזור נניח 10 עד 20 שנה אחורה בזמן.כלומר, הוא לא רע, ובטוח יעזור לך קצת להכנס לנושא, אבל הוא מיושן. מצד שני, אני לא בטוח שיש משהו יותר טוב.כך חששתי :-\יש עוד הערות והארות שעלי לדעת?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר מכיר את האתר, אני גם משתמש בו מתי שאני צריך.אבל אני בכל זאת אשמח לרכוש ספר, אני בנאדם של ספרים, אני אוהב לקרוא, ולדעתי זה הרבה יותר נוח ונעים לקרוא מתוך ספר על פני קריאה מהמסך.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים איך שתרצהיש ספר בכל אופן אחר משל נורטוןשל אלי כהןhttp://www.yvc.ac.il/nr/Examples/HTML/Frames/store/leng.htmlרד קצת למטהאתה תמצא שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.