עבור לתוכן

האם לדעתכם יצא Warcraft 4 ואם כן מה יכלל בו?

Featured Replies

פורסם

אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.

פורסם

לא יצא ....

פורסם

האמת יש סיכוי קלוש שהוא ייצא, במקרה ואחרי שהחטיבה מבליזרד שעובדת על SC2 תחליט לעשות אותו אחרי שיסיימו את SC2...(זה כמובן אם לא תהיה לו חבילת הרחבה, ו.....תהיה לו כמובן).

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13750

והחלק השני של השאלה שלך מיותר לחלוטין.

פורסם

זה פשוט עצוב לנטוש את אחד ממשחקי האסטרטגיה בזמן אמת הגדולים שיצאו. משחק מלוטש, עמוק, מגוון, מהיר או איטי, מתאים כמעט לכל אחד בצורה מושלמת.

פורסם

יצא. בליזארד לא יפסידו הזדמנות לחלוב עוד קצת את המותג. אני מחרים את החברה בגלל שהם עברו כל גבול.

פורסם

זה יתקע להם את wow . הם צריכים להיות מאוד יצירתיים כדי לא להגביל לעצמם את המותג . יש רק 2 פתרונות אם הם יוציאו . 1) רק שיפורי מנוע/גרפיקה 2) לשלב את העלילה בשני המשחקים

פורסם

למה לקפוץ מעל הפופיק? עוד לא יצא תאריך לSC2 כבר חושק על WC4.. בכל אופן לדעתי WC3 עדיין מספק את הסחורה.

כבר שנפתח נושא כזה, יש פה אנשים שמשחקים WC3 TFT ברשת?

פורסם

למה לקפוץ מעל הפופיק? עוד לא יצא תאריך לSC2 כבר חושק על WC4.. בכל אופן לדעתי WC3 עדיין מספק את הסחורה.

כבר שנפתח נושא כזה, יש פה אנשים שמשחקים WC3 TFT ברשת?

זה שאני משחק TFT לא אומר שאני לא רוצה WCIV

תחשוב שהמשחק TFT יצא לפני כמעט 5 שנים!!

פורסם

כל הכבוד לחברה הזאת

הם מחזיקים במתח את כל אולם הגימינג

מספיק להם להגיד שהם מוציאים חולצה חדשה של דיאבלו 1 לכבוד חג המולד וכל הרשת מוצפת בויכוחים על דיאבלו 4

כל הכבוד לבליזארד מחזיקים את כולם בביצים

פורסם

האמת יש סיכוי קלוש שהוא ייצא, במקרה ואחרי שהחטיבה מבליזרד שעובדת על SC2 תחליט לעשות אותו אחרי שיסיימו את SC2...(זה כמובן אם לא תהיה לו חבילת הרחבה, ו.....תהיה לו כמובן).

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13750

והחלק השני של השאלה שלך מיותר לחלוטין.

בליזארד אמרו שההמשך היחידי לסדרת WC יהיה דרך WoW, החטיבה של WC עובדת על WoW.

את SC2 מפתח בכלל צוות אחר(זה הצוות של דיאבלו 2 ד"א).

פורסם

זה שאני משחק TFT לא אומר שאני לא רוצה WCIV

תחשוב שהמשחק TFT יצא לפני כמעט 5 שנים!!

כן,אבל כל הספקולציות האלה על משחק שיציאתו בסימן שאלה וגם אם יצא אני מאוד בספק אם זה יהיה ב-5 שנים הקרובות פשוט מוגזמות.

אז אמרתי - כיום יש לך משחק מצויין TFT , ובקרוב (האלק..) יוצא SCII, נקווה שיצא כמו אחיו הגדול- SC.

פורסם

כשחקן wow לשעבר אני יכול להגיד לכם בבטחה שהחברה הזאת היא פשוט מגעילה

עם היה נראה לכם שהיא גם רוצה להוציא משחקים יפים ולא רק להרביח כסף אתם טועים ובגדול...

WOW הוא משחק עם מטרה אחת-למכר אנשים ולעשות עוד ועוד כסף, בא לי להקיא על הצוות פיתוח שלהם ועל הפסיכולוגים שבטח עבדו איתם

פורסם
  • מחבר

אני גם שחקן WOW לשעבר ויש משהו במה שאתה אומר אני הייתי יושב שעות על המשחק הזה... זה היה מזמן איך הזמן טס תאמין לי כמעט 4 שנים מאז ימי החטיבה...

הם מגעילים גם בגלל שכמו שמישהו אמר פה, כל עולם הגיימרים עומד על הרגליים בגללם, מודיעים לנו על פיתוחים מוקדמים שנתיים לפני... ממש אדיוטים.

פורסם

הבעיה לא נעוצה ב-wow, הבעיה היא בך. אם אתה לא מסוגל לשלוט בעצמך אל תשחק.

בשורה התחתונה, בליזארד מוציאה משחקים מדהימים כל פעם מחדש, אז על מה בדיוק אתם בוכים?

פורסם

על זה שהם חברה ללא טיפת מקוריות. על זה שאין להם ביצים לנסות שום דבר חדש כי אולי המשחק לא יצא מלוטש והמוניטין שלהם יפגע. בינתיים הם ממשיכים להקיא עוד Warcraft ועוד Starcraft ועוד Diablo (מבטיח לכם אחרי Starcraft 2 זה מה שהם יפתחו) וצוחקים על עדר שרץ לחנויות לקנות את אותו המשחק עם גרפיקה משופרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים