פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים שלום אנשיםלאחרונה הכרטיס רשת שמובנה על הלוח אם עשה לי בעיות אז קניתי כרטיס רשת חדש חיברתי אותו והכל עובד פיקסאבל לפי מה שהבנתי עדיף לבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הווינדוס ולתת לו לפעול דרך הכרטיס החדש שרכשתי בלי שיהיה למחשב יותר מידי אופציותופה אני צריך עזרה כי אין לי מושג אך עושים זאתתודה ויום טוב לכולם
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לא נראה לי שזה משנה יותר מדי אם תבטל או לא תבטל אותו, פשוט אל תחבר אליו כלום ותשתמש בכרטיס החדש וזה הכל.אבל אם אתה רוצה לבטל אותו, תן עליו (על הממשק שלו - local area connection #) קליק ימני ו-בטל (disable)או אפילו דרך מנהל ההתקנים (בלוח הבקרה, תחת "מערכת") - אתה מאתר את כרטיס הרשת תחת "מתאמי רשת" ובקליק ימני מנטרל אותו.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר אתה צודק אני באמת לא רואה שום בעיה בנתייםאבל טוב לדעת בכל זאתתודה רבה!
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים אפשר, אבל אין צור, זה לא שזה כרטיס מסך אורן,אין ל WIN שום בעיה גם אם יהיו 30 כרטיסי רשת פעילים באותו זמן... לכל אחד יש ממשק משלו.אם הוא רוצה לבטל אותם, שפשוט יעשה להם disable
פורסם 2008 בינואר 117 שנים המכסימום שאפשר להפיק מביטול כרטיס כזה דרך ה-BIOS זה לקצץ כמה שניות מזמן העלייה/סגירה של ה-WINDOWS (שלא יצטרך לטעון דרייברים לרכיב).
פורסם 2008 בינואר 117 שנים המכסימום שאפשר להפיק מביטול כרטיס כזה דרך ה-BIOS זה לקצץ כמה שניות מזמן העלייה/סגירה של ה-WINDOWS (שלא יצטרך לטעון דרייברים לרכיב).שזה 1 עד 3 שניות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.