פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים אני צריך עזרה בלעשות תוכנית שמציגה כפלט את 20 הכפולות החיוביות הראשונות של 5 אני צריך לעשות את זה בלולאת WHILE ובלולאת FOR תודה רבה
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר לא רוצה לעזור לא צריך using System;class Program{ static void Main(string[] args) { int i, sum; const int NUM = 20; sum = 0; for (i = 1; i < NUM; i = i + 1) { sum = i * 5; } Console.WriteLine(sum); }}הנה זה מציג לי את הפלט 95ואני לא מבין למה
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים 1) תקרא את הפוסט ששניצל כתב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302495.0.2) למה ההדפסה שלך מחוץ ללולאה?
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים הנה הפתרון, הבעיה היא כפי שציינו השורה של הדפסת הפלט הייתה אחרי כל הלולאה מה שאומר שהלולאה אכן רצה ועושה את מה שביקשת ממנה.. כלום, ולבסוף היא נתנה את התוצאה הסופית.הכנסתי את השורה של הדפסת הפלט ללולאה וכך כל פעם שהלולאה רצה יש הדפסת פלט using System;class Program{ static void Main(string[] args) { int i, sum; const int NUM = 20; sum = 0; for (i = 1; i < NUM; i = i + 1) { sum = i * 5; Console.WriteLine(sum); } }}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.