עבור לתוכן

שעות העומס באינטרנט זהב- שעות הייסורים אצלי בבית.

Featured Replies

פורסם

אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי!

נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי.

בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני.

אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל?

מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין!

מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחורבן של שעות עומס- פינגים בשמיים, שעות לעשות Buffering וגלישה איטית באתרים בחול? אני כבר נואש :(

פורסם

למה איזה ספק אתה? תעבור לבזק בינלאומי..

או שתעלה את המהירות אינטרנט 1.5 היום זה לא הרבה..

פורסם

תעבור ל 014 והחיים שלך ישתנו :):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני באינטרנט זהב 1.5 על adsl.

אני לא רואה שום סיבה להעלות את מהירות החבילה אם אני לא מקבל אפילו את רוחב הפס המלא של 1.5.

בבזק אין את השטויות האלו של שעות עומס לחול? אני רוצה רוחב פס מלא כל הזמן, ולא לקבל 56k במשך רוב שעות היממה ( למרות שבביטורנט אני מוריד על 180).

במקרה שאני עובר לתוכי השטני, איך אני שומר את כתובת המייל הישנה שלי? חוק ניידות המספרים? :P

פורסם

1.5 זה כמו 750 לפני שנתיים

היום כדי להנות בצורה סבירה צריך 2.5 , אין מה לעשות

וכן ... זהב או כלמיני דומים לטעמי לא מומלצים

ממליץ על בזק בינלאומי, גם בכבלים וגם ב DSL

שמה אני חושב שתפיק את המקסימום מהחבילה ומהקו.

פורסם

שלום דיוגנס, וברוך הבא לפורום רשתות ואינטרנט.

שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל תמצית של השאלה/הודעה שלך, לפי חוקי הפורום

אחרת הדיון יינעל, ותקבל אזהרה.

בנוגע לבעיה שלך, אתה יכול לבקש יוזר הדגמה, ליום אחד, מ 014 (אני מאמין שגם בספקיות אחרות אפשר)

ולהתחבר לאינטרנט דרך היוזר הזה, לבדוק האם יש הבדל.

פורסם

אני בבזק, עברתי אליהם אחרים שהייתה לי אותה בעיה בדיוק כמו שלך רק ב 013. לאחרונה גם בזק התחילו ללכלך ואי אפשר להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים בשעות היום. השעות היחידות שאני יכול להוריד במלוא המהירות הן בין 2:00 ל 7:00.. אחרי 7 המהירות יורדת לאט לאט עד שמגיעה ל 20 kB/s...

זה פשוט מגוחך, כל הגישה לחו"ל איטית לגמרי בשעות היום. ומה שעוד יותר מסתכל זה שככה זה אצל כל הספקיות, ואפשר רק לדפוק את הראש בקיר.

פורסם

אין מה לעשות. ככה זה. החומרה של התופעה משתנה מספק לספק ומתקופה לתקופה, אבל בסופו של דבר, עד שלא תשודרג תשתית האינטרנט הכללית לחו"ל, המצב יישאר כמו שהוא, בגדול.

ראיתי איזו סטטיסטיקה (לא ידוע לי אם זה נכון, אבל בהחלט ייתכן), שישראל היא המדינה עם כמות המחשבים לנפש הגבוהה ביותר בעולם. יחד עם זאת, התשתית שלנו לחו"ל צרה משהו, אז מה הפלא שהכל נראה כמו שזה נראה?

פורסם
  • מחבר

דיברתי הרגע עם בזק, והם אמרו שאין דבר כזה יום התנסות!?

אם מה שנתנאל אומר נכון, זה מציב אותי בדילמה רצינית. כרגע באינטרנט זהב , אתרי הסטרימינג פשוט איטטים בטירוף, ורק בין השעות 1-7 בבוקר אפשר לגלוש לחול באופן נורמלי.

אבל! אני מוריד מהביטורנט על מהירות מקסימלית, בלי קשר לשעה..אם אני אעבור לבזק אני חושש שלא אוכל עוד להנות מהמהירות הזו.

עצות?

פורסם

דיברתי הרגע עם בזק, והם אמרו שאין דבר כזה יום התנסות!?

אם מה שנתנאל אומר נכון, זה מציב אותי בדילמה רצינית. כרגע באינטרנט זהב , אתרי הסטרימינג פשוט איטטים בטירוף, ורק בין השעות 1-7 בבוקר אפשר לגלוש לחול באופן נורמלי.

אבל! אני מוריד מהביטורנט על מהירות מקסימלית, בלי קשר לשעה..אם אני אעבור לבזק אני חושש שלא אוכל עוד להנות מהמהירות הזו.

עצות?

אני ב2.5ADSL בזק ומוריד בביטורנט קבוע על כל רוחב הפס ללא תלות בשעות, והסטרימיניג פועל מזה שנה(לפני שנה רק עברתי מHOT הכושלים לבזק המעולים) באופן מושלם, אתה מפעיל סרט ולא מחכה בשיט.

פורסם

כרגיל אנשים מתבלבלים פה בין בזק לבזק בינלאומי.

99% מבעיות המהירות, לאגים, פינגים, חניקות רוחב פס וכדומה נובעות מהספק ולא מהתשתית (ADSL/כבלים). ה-1% שכן נובע מהתשתית קיים גם בבזק וגם ב-HOT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים