עבור לתוכן

מבקש עצה בהתקנת משחק.

Featured Replies

פורסם

שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.

פורסם

תיבדוק שבנתיב שבחרת (איפה שזה מתקין) אין אותיות מיוחדות, זה בטח ה TM הקטן הזה מעל השם, תנסה למחוק אותו.

פורסם

שם המשתמש שלך (ב-Windows) בעברית?

יכול להיות שהמשחק מנסה להתקין קבצים גם ב-Documents and Settings תחת המשתמש שלך, ולא מסוגל להתמודד עם שם התיקייה בעברית.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתקין משחקים בכונן C כדי לא לפוצץ את המחיצה של הוינדוס. וכבר ציינתי ששם התיקייה שאליה אני מנווט את התקנת המשחק הוא זהה לשם המשחק.

שם המשתמש שלי לא בעברית, וכבר התקנתי משחקים בעבר ולא מעט ואף פעם לא נוצרה הבעייה הזאת.

פורסם

אם בשם של המשחק / תיקייה שאתה מנסה להתקין אליה יש אחד מהסימנים הבאים:

/ \ : * ? < > " |

הווינדוס לא יביא לך להתקין אותו שם. ווינדוס לא מביא ליצור תיקיות שמכילות סימנים כאלה.

פורסם
  • מחבר

לא אין את הסימנים שציינת לא בשם המשחק ולא בתיקייה שאליה אני מנסה להתקין.

עוד הצעות ?.

פורסם

שם המשתמש שלך (ב-Windows) בעברית?

יכול להיות שהמשחק מנסה להתקין קבצים גם ב-Documents and Settings תחת המשתמש שלך, ולא מסוגל להתמודד עם שם התיקייה בעברית.

בדקת ששום תיקייה בנתיב לא בעברית?

לא הבנתי איך כבר יש לך תיקייה שנושאת את אותו השם של המשחק,

ההתקנה אמורה ליצור לך שם זה.

פורסם

תתקין כמו בן אדם, תמחק תתיקייה שיצרת ופשוט תלחץ NEXT עד שזה יסיים להתקין.

פורסם
  • מחבר

ראשית חן חן לכל המגיבים.

מצאתי את הבעייה, התיקייה הראשית של המשחקים היכן שאני מתקין את כל המשחקים הייתה רשומה בעברית (משחקים) הפכתי את שמה ל gams והכל הסתדר. רק דבר אחד לא הבנתי, מדוע בהתקנת המשחקים הקודמים לא הייתה בעייה.

ושוב תודה לכל המגיבים.

פורסם

כי לא כל משחק משתמש באותה תוכנת התקנה...

התוכנה של המשחק הזה כנראה לא יודעת להתמודד עם שמות תיקיות בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים