עבור לתוכן

איזה ספק טוב ואמין יותר לדעתכם ? Tt TR2 RX 450W או Zalman v.2.0 360W

Featured Replies

פורסם

המחיר של הספקים האלו הוא זהה לחלוטין. 236 ש"ח + מע"מ. ZALMAN מקבל 3 שנים אחריות לעומת Tt שמקבל שנתיים בלבד. אבל אם להתעלם מהאחריות... איזה ספק טוב ואמין יותר ?

תודה

פורסם

הזלמן יהיה הרבה יותר טוב.

ה-TR2 בכלל לא ספק מומלץ.

פורסם
  • מחבר

מאיזו סיבה הTR2 אינו מומלץ ?

פורסם

מהסיבה שהוא גרוע, לפחות יחסית לספקים אחרים באותה רמת מחיר.

פורסם

הזלמן ספק טוב אבל חלש יחסית למחירו אם יש לך אפשרות לקנות ספק אחר אז תרשום תקציב בכותרת ונמליץ לך על משהו.

פורסם
  • מחבר

לא חברה, זאת בעיית מצפון שלי אישית. היה לי לקוח, הוא הזמין אצלי מחשב... במפרט שלו היה ספק כח של ZALMAN 360W , כאשר עשיתי את ההזמנה לרכיבים, התברר שלא היה את הספק במלאי, ואז הזמנתי לו Thermaltake TR2 450W. ועכשיו אני חושב האם עשיתי מעשה "ישר" או לא. מהתגובות אני מבין שעשיתי מעשה לא טוב.

פורסם

לא חברה, זאת בעיית מצפון שלי אישית. היה לי לקוח, הוא הזמין אצלי מחשב... במפרט שלו היה ספק כח של ZALMAN 360W , כאשר עשיתי את ההזמנה לרכיבים, התברר שלא היה את הספק במלאי, ואז הזמנתי לו Thermaltake TR2 450W. ועכשיו אני חושב האם עשיתי מעשה "ישר" או לא. מהתגובות אני מבין שעשיתי מעשה לא טוב.

לדעתי היה עדיף להשים איזה FSP BASIC 450W ב216 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

הטעות היא שלא ידעת את הלקוח שלך בכך שאתה מחליף לו את ספק הכח.

ספק הכח שלקחת אינו בשוק מספיק זמן כדי שאוכל לומר לך שהוא חסר בעיות ואמין כמו הסדרה הקודמת של יחידות ה- TR2 .

יאאלה, מלחמה:

לא היתי מציע לך לדאוג מהאמירה הטיפשית / לא מבוססת / ילדותית The Coolest* - מי שאמור להיות מומחה למארזים וספקים HWzone Certified -

אני אשמח מאד לראות ביקורת האומרת כי ה- TR2 RX 450 ( לפי ההספק היחידה היא מהגרסאות החדשות - RX ) הוא ספק רע / גרוע / לא שווה

* אני חושב שאתיחס אל The Coolest כאל ה_$#%$#% הזה ( לא מכיר אותו / לא יודע מי הוא / אין שום ביקורת האומרת עליו שהוא גבר גבר )

אורן - זיגזג - יבואני Thermaltake בישראל

תוספת- יאאלה, מלחמה:

פורסם
  • מחבר

למה מלחמה ? אנו פה כדי לעזור אחד לשני ! די מספיק עם המלחמות ! גם ככה לא חסר לנו מלחמות במדינה, וכ-ו-ל-ם סובלים מזה. פעם גררתי רבים וממש טובים באתר המכובד הזה בפורום מעבדים לוחות וזכרונות להילחם על דעה מסויימת וממש לא הרגשתי עם זה טוב. כי אנשים התחילו להיגרר, לקלל, ולמה ? מה הבעיה לשמוע ולהישמע ?

מכל מיני נסיבות... (זה היסטוריה) נשארתי פעם עם ספק כח במלאי. הספק הזה היה Ttermaltake TR2 430W (הספק השחור). לקחתי אותו לעצמי. הוא עובד אצלי כבר עוד כמה חודשים 3 שנים, עם קצב עבודה 24/7 . גם אחרי שעשיתי שידרוג למחשב שלי, נשארתי עם הספק הזה, ואף פעם לא היו לי שום בעיות איתו, וגם לכל הלקוחות שרכשו את הספק הזה.

לעומתם.... ממש צר לי להיזכר בזה... פעם קניתי למלאי 10 ספקים של Thermaltake דגם של 410W עם מאוורר 120 . זה היה פשוט סיוט ! כל הספקים חזרו אחרי תקופה של כמה חודשים, החליפו לי אותם לספקים בדיוק כאלו אבל חדשים, וגם כל 10 הספקים החדשים, גם התקלקלו אחרי כמה חודשים... סיוט !

לכן... אני מסכים שצריך לחקות כדי לראות כיצד הסידרה הזאת (TR2 RX)תעבוד לאורך זמן, מצד שני הייתי שמח אם מומחי הפורום היו מסיגים איזה ביקורת ענינית בעניין הספק.

פורסם

צודק, לא מלחמה, סתם נמעס לי מתשובות של "מומחים" שלא בהכרך קשורים לכלום כי כך זה צו האופנה

את סדרת ה- 410 גם אנו זוכרים, המשלוח הראשון היה בעיתי, לאחר מכן חמסה חמסה חמסה לא היו תלונות - זה היה פס יצור דפוק, לצערי קורה וגם יקרה בעתיד ולא רק ל- TT, נתקלנו בזאת גם בספקים של חברות אחרות ( ןלא ג'נרי האיטלקית )

כיום רוב הספקים של TT מיוצרים ע"י אותם חברות שמיצרות לשאר המתחרים והחברות הגדולות בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים