פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים שלום לכולם! שאלה קצרה : האם המארז 3D Aurora 570S מגיע באריזה גריל לצד וגם חלון שקוף? ז"א שניתן להחליף ביניהם. לפי האתר של החברה יש אפשרות להחליף אבל לא כתוב מה מגיע בת'כלס באריזה. תודה לכולם
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים בתור אחד שמכר מארזים כאלו ולא מעט- כן, בהחלט מגיע גם חלון וגם רשת, בנוסף לעובדה שהמארז הזה מצוין
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר אפשר לשאול איפה אתה עובד/ת שמכרת כאלו ?אני גם כן עובד בחנות מחשבים אבל באזור שאני עובד בו התרבות למוצרים כאלו נמוכה מאוד.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מארז מצויין אני באצמי חשבתי אל ליקנות אחד כזה במיוחד כי הוא FULL ALUMINIUM CHASISיפה במיוחד אם איוורור טוב.אחד הטובים במחיר טוב.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים לא אמרתי שהמארז גרוע, הוא פשוט לא משתלם כשאפשר לקנות את האורורה הרגיל ב-100+ שקל פחות.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים האורורה הרגיל כבר לא נמכר כמעט בשום מקום- מור לוי, היבואן הרשמי של ג'יגבייט, הפסיקו להביא אותם.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים אולי, אבל יש אותו באתרים של מס' חנוייות שפופולאריות בקרב חברי הפורום. כגון: IQPC,TMS,PANDAS,SKYPC,LOGICPC ועוד.שווה לבדוק.אם אתה פתוח להצעות אחרות, עדיף לך את האירוקה.
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים מחבר אני די נעול עליו (570S) כי הוא פשוט יותר יפה מהדגם הישן (יש לי אותו בעבודה) ולגבי המחיר אני מסודר, אני קונה ישירות מהספק (אני עובד בחנות מחשבים)
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר אז למה כבר לא לקחת את ה570 בלי ה-S?מחיר דומה והרבה יותר מרווח.אתה בטוח ?לפי מה שאני יודע ההבדל הוא רק ברוחב וגם הוא בהפרש של 2-3 ס"מ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.