פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אני צריך לכתוב תוכנית המקבלת כקלט 3 נתונים : 2 הנתונים הראשונים הם מס' שלמים והנתון השלישי הוא אחד הסימנים: + או - . על התוכנית להציג ולפתור תרגיל חשבוני בהתאם לפעולה החשבונית הנקלטת.לדודגמא: עבור הקלט + 12 10 יתקבל הפלט : 10+12=22תודהזה ממש ממש דחוף
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים לכתוב קוד שקולט 2 מספרים אני מניח שאין לך בעיה.את האופרטור (+\-) תקלוט לתוך תו (char)תבנה לך switch-case שבודק את התו, או לחילופין תממש את זה עם ifים שבודקים את התו.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר לכתוב קוד שקולט 2 מספרים אני מניח שאין לך בעיה.את האופרטור (+\-) תקלוט לתוך תו (char)תבנה לך switch-case שבודק את התו, או לחילופין תממש את זה עם ifים שבודקים את התו.אממ ככה:int a, b, c;char d;a = int.Parse(Console.ReadLine());b = int.Parse(Console.ReadLine());d = int.Parse(Console.ReadLine());if (d=='+')c=a+b;else (d=='-')c=a-b;Console.WriteLine("{0}{1}{2}={3}", a, d, b, c)?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים א. כשאתה כותב קוד בפורום, השתמש בטג קוד (כפתור # למעלה) על מנת שהקוד יוצג כראוי.ב. את d אתה רוצה לקרוא כ-char, לא כ-int.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.