עבור לתוכן

שאלה בנוגע למעבד עם 2 ליבות

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול.

הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512.

הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה...

מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?

פורסם

שימושים? מתוכנן OC? חשוב השקט?

הוסף את תקציבך לכותרת, כפי שמבוקש ב"חוקי הפורום", אחרת הת'רד ינעל, ראה הוזהרתה!

פורסם

הוסף את תקציבך לכותרת, כפי שמבוקש ב"חוקי הפורום", אחרת הת'רד ינעל, ראה הוזהרתה!

תגיד, אתה מושתל של ההנהלה? :lol:

כמו ש- The Prophet אמר, יש דברים נוספים שתצטרך להתחשב בהם.

כשתחליט שאתה רוצה לרכוש את המשחב תפתח דיון בפורום המפרטים ואז נראה את התמונה הכוללת.

בגדול-

הטכנאי שלך צודק, אם התקציב מוגבל עדיף ללכת על שילוב של 8800GT+מעבד כפול ליבה מאשר ללכת על Quad+כרטיס מסך פחות טוב (בהתחשב שהמחשב מיועד למשחקים כמובן).

פורסם

אל תתעצל בבקשה וספק בפוסט הראשון פירוט מלא, שיקולים ותקציב בכותרת כמתחייב מחוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

תפגין את אותה רצינות שהיית מצפה מאיתנו!

פורסם
  • מחבר

וואי חברה אני מצטער אתם כנראה לא הבנתם אותי...

אני לא התכוונתי שתביאו לי מפרט מלא, את זה אני כבר קיבלתי ממכם במקום של "מפרטי מחשב" שבו פתחתי נושא עם כותרת שמכילה מחיר והכל.

רק רציתי לדעת אם המעבד כזה משנה מבחינת משחקים או הכרטיס מסך...

בכל מקרה הלכתי על הכרטיס מסך + מחשב של 2 ליבות ועם לוח אם טוב שיאפשר לי בעתיד לשדרג ל4 ליבות אם אני ירצה ול4G זיכרון למרות שטכנאי אמר שעד אז אני בטח יקנה מחשב חדש...

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה, אחלה פורום ואני ימליץ לכל החברים שלי לבקר פה לפני שהם קונים מחשב. :xyxthumbs:

פורסם

אז לבסוף עשית בחירה נכונה. ;)

רק בשביל הידע שלך, מה שהיה קורה אם היית הולך על מעבד 4 ליבות, אך מתפשר בכרטיס המסך, נניח על 8600GT- היה נוצר צוואר בקבוק.

מה המונח הזה אומר בדיוק?

כאשר תנסה להפעיל משחק תובעני שדורש חומרה חזקה, הוא ינצל את כל היכולת של כרטיס המסך, אך המעבד לא ייתן בפועל 100% ממה שהוא יכול- מכיוון שכרטיס המסך הבינוני יגביל את הביצועים שלו (הרי הם עובדים בשיתוף פעולה).

לכן- חשוב לקחת מפרט מאוזן.

ועבור משחקים- הרכיב החשוב ביותר המחשב הוא הכרטיס הגרפי.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לכולם מקווה שיהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים