עבור לתוכן

שידרוג UPLOAD בבזק

Featured Replies

פורסם

האם אפשרי הדבר?? וכמה עולה??

פורסם

הכל אפשרי. השאלה היא רק כמה מוכנים לשלם. חיבורים עם UPLOAD גבוה מאוד בד"כ נועדו לעסקים בלבד ועולים הון תועפות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על UPLOAD מטורף, כרגע יש לי חיבור של 2.5 מגה, אני רוצה לשדרג נגיד לUPLOAD של 5 מגה, כמה זה אמור לעלות??

דיברתי עם בזק והם אומרים שזה בלתי אפשרי אצלם להגדיל אותו. :nixweiss:

פורסם

UPLOAD של 5 מגה ?! אין לי מושג מאיזה חלום הבאת את השאלה הזאת אבל אתה לא תשיג 5 מגה UPLOAD בפחות מכמה אלפים בחודש

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון ל5 מגה בפועל, אלא אפלוד כמו של חבילה של 5 מגה שמעניקים איתה.

פורסם

האם הדבר אפשרי - כן

כמה זה עולה - תרים טלפון למוקד המכירות של בזק ותשאל...

זה "לא מקובל" לשדרג רק UPLOAD, ינסו לשכנע אותך לשדרג לחבילת 5 מגה מלאה, למרות שזה כן אפשרי.

ואולי באמת יותר ישתלם לך לשדרג לחבילת 5 מגה מלאה (זה כבר תלוי במחיר שיציעו לך ובמבצעים הקיימים)

בכל אופן, זה רק עניין של להרים טלפון ולהתעניין במחירים.

אל תשכח שרוב הסיכויים הם שתצטרך לשדרג גם בספקית האינטרנט שלך ולא רק בתשתית, לאותה מהירות.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שדברתי עם נציגת המכירות והיא אמרה לי שזה בלתי אפשרי כי ככה קבע הרגולטור, כדי שהוט יתנו תחרות מולם.

פורסם

אם היא אומרת, היא אומרת...

עד כמה שאני זוכר, זה היה אפשרי עד לפני שנה, אולי שינו את זה.

אתה יכול להאמין לה, או לנסות נציג אחר, אם כולם אומרים אותו דבר, אין לך הרבה מה לעשות, מלבד לשדרג לחבילה של 5 מגה.

פורסם
  • מחבר

צודק, אני אנסה עוד נציג, בכל אופן לשדרג לחבילת 5 מגה אני לא מתכוון, סה"כ רוצה להעולת טורנטים יותר מהר זה הכל, 200 קילו בייט להורדה זה מספיק, לא צריך להתפרע :P

פורסם

אי אפשר לקבל חבילה כזאת כי היא לא מתומכרת, ככה שגם אם תשלם

הרבה כסף, לא ישדרגו לך UP, אלא אם כן תשדרג את החבילה שלך.

או שתעבור לגישה עסקית עם חיבור שעולה כמה מאות-אלפי דולרים בחודש.

פורסם

פשוט תעבור ל 5 מגה עם אפלואד 500..

2.5 עם אפלואד 500 אין דבר כזה וגם אם יש זה יעלה לך יותר מאשר 5 מגה 500 כי פשוט זה החבילה..

:nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים