עבור לתוכן

צריך תוכנה חזקה שתזהה את ההארדיסק %#%-עדכון ההארדיסק מופיע במנהל ההתקנים

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס

אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו

תודה!

*שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה.

יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם)

בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

פורסם

לפני שאתה מחפש תוכנה "חזקה" - הדיסק לא מזוהה פיזית? כלומר לא מופיע במנהל ההתקנים, או שפשוט חסרה לו אות כונן (דבר שאפשר לפתור במנהל הדיסקים)?

לגבי השאלה השניה - אם הדרייבר מותקן והכרטיס מזוהה ולא עובד - זה בעיה שבוודאות מכוסה ע" י האחריות.

פורסם
  • מחבר

ההארדיסק התקול מופיע במנהל ההתקנים!

מה לעשות עכשיו?

(אני צריך לשמור את כל הקבצים שעליו הם מאד חשובים וחסרי תחליף)

פורסם

ב- ACRONIS יש איזה אשף לשחזור מחיצות פגומות.

אם הוא לא עובד תנסה את אחת מתוכנות השחזור (יש כמה בסטיקי בפורום תוכנה, אחת המוכרות והחינמיות היא RESTORATION, הניתנות לקניה היא R-STUDIO ).

אם שום דבר לא עוזר כנראה שתיהיה חייב לפנות לחברה שמתמחה בשחזור נתונים, קח בחשבון שזה עסק לא זול.

פורסם

תנסה דרך הניהול דיסקים לעשות לכונן check disk

זה עובד מצויין

פורסם

בדר"כ אם הפרטישן לא מזוהה אז לא יהיה אפשר לעשות סריקת דיסק, אבל אם פותח התארד בכל זאת מצליח בדר"כ אחרת אשמח אם יעדכן.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שבסבירות מאד גדולה מה שפגום זה המחיצה והריסטורים למיניהם שהצעתם ישחזרו אותה וכל הקבצים ישארו?

אני הולך לדואר לקחת משהו וכשאני חוזר אני אנסה את מה שכתבו לי, תודה

עריכה: ראיתי עכשיו שRESTORATION זה סתם תוכנה של UNDELETE איך היא יכולה לעזור לי?

פורסם

בדר"כ אם הפרטישן לא מזוהה אז לא יהיה אפשר לעשות סריקת דיסק, אבל אם פותח התארד בכל זאת מצליח בדר"כ אחרת אשמח אם יעדכן.

אם הוא מזוהה במנהל התקנים אז הוא יופיע תחת manage

אם יש לך אפשרות לחבר אותו לבקר חיצוני USB (זה מה שהיינו עושים בעבודה הקודומות).

פורסם
  • מחבר

באמצע ההתקנה של אקרוניס הופיע לי תיבה

Error

Failed to read the sextor 0 of hard disk 2

retry ignore ignore all cancel

לעשות איגנור?

מה זה אומר לגבי ההארד דיסק?

עשיתי איגנור, ההאריסק התקול לא מופיע בתוכנה....

פורסם

הדיסקים שלך חולים.

תוריד HIRENS BOOT CD

תעשה BOOT ממנו ובאפשרויות יהיה לך את אפשרות ה Check disk

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אולי מספיק הצ'קדיסק בבוט של הדיסק של ווינדוס?

אני בREPAIR שבBOOT של הדיסק של אקספי

מה הפקודה של צ'קדיסק שאני צריך להשתמש בה ?

אני זוכר פקודה FIXMBR או משהו כזה ויש גם עוד פקודה שמתקנת משהו בסקטורים הראשונים, אולי הן יכולות לעזור לי גם?

פורסם

chkdsk /r

זה פחות או יותר גם מה שעושה ההיירן...

אבל אם הוינדוס לא מזהה את הפרטישנים אז סיכוי קלוש שהם יתנו לך לעשות את הצ'ק דיסק.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהווינדוס זיהה,

הוא זיהה C ו D

וכבר יש לי 2 מחיצות עם ווינדוסים עליהן

עשיתי לשתיהם דיסקצ'ק שהיה מהיר רק כמה דקות כל אחד בלי תיקונים ועדיין לא עובד לי ההארדיסק התקול.

מה לעשות?

יכול להיות שהירן יזהה מה שהדיסק של אקספי לא זיהה?

אולי לעשות בוט מהדיסק של אקספי כשרק הדיסק התקול מחובר?

עריכה: R STUDIO מזהה את ההארדיסק ואת הגודל המדויק שלו 55.9, באיזה פונקציה להשתמש כדי להציל את המידע??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים