פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים כבר היה על זה דיון בעבר... אתה יכול להוריד סטים באנגלית מהאינטרנט (ואז תוכל להתקין אותו באנגלית), ואז להתקין את המשחקים מהדיסק (פשוט תריץ setup אחרי שסטים כבר מותקן).
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אני מקווה שלא יעשו לי בעיות , אני לא מאמין שימכרו כזה דבר בשביל מה אני כבר משלם כסף ולא מוריד את המשחק. וזה מה שעושים אני ילך להחליף את המשחק .
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים לא צריך להוריד את המשחק, מספיק להוריד את סטים (שוקל רק מגה וחצי).לדעתי זה יותר פשוט ומהיר מללכת לחנות ולבקש להחליף...
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים באג לא יחליפו לך ברגע שפתחת את הקופסת המשחק.אטרי הם החברה שאתה אמור לפנות . והם מודעים לעניין הזה של השפה. מה שהם יגידו לך זה מה שכבר אמרו לך כאן.בנוסף אין בארץ בכלל דיסק התקנה בגירסת האנגלית . הפיתרון היחידי זה להוריד מסטים כמו שנאמר לעיל. טיפ קטן.כל עוד לא השתמשת בקוד שקיבלת עם המשחק זה לא נחשב שקנית.ממליץ לך להתחיל להשתמש ולהנות מהמשחק!
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אז למה הדיסק עצמו שוקל 4 ג'גה עם הסטים עצמו שוקל רק ק 1 וחצי מגה עוד לא השתמשתי בקוד ושמרתי את כל הקבלות אני לא מבין אין בארץ את המשחק בגירסא האנגלית של ההתקנה ? על הדיסקים עצמם לא הגיוני שיש רק סטימ .
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים סטים זה רק התוכנה שדרכה אתה מתקין ומריץ את המשחקים.המשחקים עצמם נמצאים גם כן על הדיסק (והם מה שתופס את כל הנפח.... 12 ג'יגה סה"כ על שני דיסקים).אחרי שאתה מוריד סטים ומתקין אותו (באנגלית כמובן), צור לך חשבון סטים (התוכנה עצמה תשאל אותך אם ליצור חשבון או להשתמש בקיים).אח"כ תכניס את הדיסק ותפעיל setup. עכשיו במקום להתקין סטים, הוא יבוא ישר להתקין את המשחקים.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים תעדכן מה עשית.אם אתה לא מעונין להתקין סטים תתקשר לתמיכה של הד-ארצי .הם נוטים לעזור.http://www.service-report.co.il/search_results.asp
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר אז אתה אומר שכדי לי להוריד סטימ באנגלית מהאתר להתקין אותו ליצור חשבון ואז ? אני יוכל להתקין את המשחקים מהדיסק באנגלית ?!...אני מעדיף החלפה עוד לא השתמשתי עם הקוד ואני מקווה שיחליפו לי למשחק ...בגירסא האנגלית .ובשביל ידע כללי תענה לי על השאלה ..תודה .
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים כן, תוכל לעשות את זה. אני עשיתי את זה בדיוק לפני שבוע.המשחקים שעל הדיסקים הם באנגלית. זה רק הסטים שאינו באנגלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.