פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מה הסימן של RW אומר על דיסקים לצריבה? כי יש כאלה שהם חד פעמים ויש רב פעמיים
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אז כל חבילת דיסקים שרשום עליה RW ניתן לצרוב ולמחוק מה שיש בדיסק?לפי ההיגיון הבריא- כן...
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים רק אם רשום במפורש שמדובר ב-CD-RW או DVD-RW.אל תתבלבל עם חבילות דיסקים של DVD+R לדוגמה, שמופיע עליהן הסימון "RW" בקטן - מדובר בסמל ה-RW ALLIANCE שהיא ברית החברות שדוחפות את פורמט הפלוס.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר התכוונתי שאני בחנות ורוצה לקנות איך אני מזההואתם בטח תגידו לשאול את המכורטוב תודה בכל מקרה
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים במקום להסתכל על מה רשום בקטן, תסתכל על מה שרשום בגדול.אם כתוב DVD+RW או DVD-RW או CD-RW, זה ניתן לשכתוב. אם כתוב רק DVD-R או DVD+R או CD-R, זה לא.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אם הכיתוב RW מופיע בנפרד אז:מדובר בסמל ה-RW ALLIANCE שהיא ברית החברות שדוחפות את פורמט הפלוסאם הכיתוב מופיע בגדול על הדיסק כ DVD-RW או DVD+RW אז מדובר בדיסקים לכתיבה רב פעמית.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר יש לי 50 דיסקים DVD של ורבטים שעלו לי 80 שקל שרשום עליהם למטה RW בגדול והם ממש לא לצריבה רב פעמיתרשום עליו גם DVD+Recordable שאין לי מושג מה זה אומר
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים היה רשום איפשהו על האריזה או על הדיסקים DVD+RW או DVD+REWRITABLE? נכון שלא?מי שמכר לך אותם טען שמדובר בדיסקים לשכתוב? נכון שלא?אם כל מה שיש זה הלוגו הזה:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/6/69/DVD+R_Logo.svg/734px-DVD+R_Logo.svg.pngאז כמו שכבר אמרו לך, זה פשוט סמל של ה-RW ALLIANCE. ולמרות שנראה לך שהוא גדול - הוא די קטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.