פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים תאכלס , זה באמת נראה , אבל זה לא המנוע של דום 3 אני מבטיח לך ..לפי מה אתה כל כך בטוח בעצמך שזה לא של דום3? גם אני חושב שזה של דום 3 אבל טיפה משודרג...הצללים וכל זה ניראה ממש כמו דום
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים שנים (משהו כמו 7) של חברות בפורום הרשמי של 3drealms , אני יודע טיפונת יותר מכמה אנשים פה.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים כשהייתי בן 6-7 שיחקתי בDUKE3D! בהחלט אחד המשחקים היפים שיצאו!! גם אני זוכר עוד שאיכשהו שיחקתי בDUKE2 ובראשון!! הלוואי ויצא כבר משחק חדש.הטיזר הזה מזכיר לי... הגיע הזמן להשיג את כל הדיוקים הראשונים!!!!
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים כל איזה שנה שנתיים זורקים איזה שביב מידע חדש על הכותר הזה, אם זה ראיון עם המפתחים, כתבה, תמונות או סתם סרטון, כל זה כבר לא משנה כי אני כבר התייאשתי. :
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים הוא לא בדיוק "מתבשל" עשר שנים.לא בדיוק עובדים עליו מ 1997 .מדי שנתיים יש כמה עדכונים והבטחות,נקווה שהפעם יצא להם במקרה גם משחק מחשב.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר הוא לא בדיוק "מתבשל" עשר שנים.לא בדיוק עובדים עליו מ 1997 .מדי שנתיים יש כמה עדכונים והבטחות,נקווה שהפעם יצא להם במקרה גם משחק מחשב.למעשה הם כן עובדים עליו רצוף מאז 97, פשוט הם התחילו אותו מהתחלה לפחות 3 פעמים. (כל פעם החליפו מנוע גרפי והיו צריכים לבנות הכל מהתחלה)
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים למעשה הם כן עובדים עליו רצוף מאז 97, פשוט הם התחילו אותו מהתחלה לפחות 3 פעמים. (כל פעם החליפו מנוע גרפי והיו צריכים לבנות הכל מהתחלה) 4 פעמים Quake World Unreal 1 Unreal 2 Source UT3
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר hence לפחות 3 פעמים. כבר איבדתי את הספירה/עניין לפני כמה שנים טובות.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים ראיתי את זה בגיים ספוט עוד ממקודם. יש לי תחושה שזה עומד להיות משחק דפוווווווק השנה קבלנו כאלו "first person shooters" עם מנועים מטורפים שאני בספק אם דיוק הזה יצליח להזיז למישהו (אם בכלל הוא יצא).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.