פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים הייתי רוצה להבין את הקונספט ברקע כמו באתר הזה: http://video.uefa.com/video/index.html שהרקע נהיה בהיר יותר מהקצה העליון של העמוד לתחתון. תודה מראש.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר אולי זו פשוט תמונת רקע שמתוחה מקצה לקצה?יש יותר מאפשרות אחת..זה לא אופציה הגיונית, אני יודע שאיזה סקריפט מסויים כי פעם נתקלתי בו אבל, אבל אני לא יודע איך להשיג אותו כרגע. =\
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים זה לא רק הגיוני זה גם נכון, אני לא יודע איך בודקים באקספלורר אבל בפיירפוקס תעשה קליק ימני -> view background image ותקבל את זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים זה נקרא gradientדוגמאותאין פה שום סקריפט. תמונת רקע שיושבת בראש הדף (מריחה על ציר הX) וצבע אחיד מוגדר לעמוד בHTML.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר הבנתי, תודה לכולכם, עזרתם לי מאוד. [br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 19:18:03 זה נקרא gradient דוגמאות אין פה שום סקריפט. תמונת רקע שיושבת בראש הדף (מריחה על ציר הX) וצבע אחיד מוגדר לעמוד בHTML. אמ, איך אני מורח את הרקע על ציר ה-X? יש מצב לקבל את שורת הקוד שעושה את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים זה קוד CSS, פשוט תחבר אותו לעמוד שאתה בונה. (או שתכניס אותו לעמוד ידנית)html, body { background-color: #ffffff; padding: 0px; background-image: url(BG.jpg); background-repeat: repeat-x;}הסברים: background-color: #ffffff;צבע הרקע. (לבן במקרה הזה)padding: 0px;קובע שלא יהיה רווח בין גבולות העמוד לחלון הדפדפן. background-image: url(BG.jpg);התמונה שתשב ברקע.background-repeat: repeat-x;הרקע חוזר על עצמו רק על ציר הX.
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים מחבר זה קוד CSS, פשוט תחבר אותו לעמוד שאתה בונה. (או שתכניס אותו לעמוד ידנית) html, body { background-color: #ffffff; padding: 0px; background-image: url(BG.jpg); background-repeat: repeat-x;} הסברים: background-color: #ffffff; צבע הרקע. (לבן במקרה הזה) padding: 0px; קובע שלא יהיה רווח בין גבולות העמוד לחלון הדפדפן. background-image: url(BG.jpg); התמונה שתשב ברקע. background-repeat: repeat-x; הרקע חוזר על עצמו רק על ציר הX. וואו, תודה אחי, בדקתי, הכל תקין ממש עזרת לי !
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים בשמחה.אם אתה צריך עזרה ביצירת תמונות גראדיאנט, אל תתבייש לבקש בפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.