פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSLהשאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים?ואיך לעשות את זהתודה מראש
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים אי אפשר להשתמש בו כנתב לחיבור כבלים.מקסימום אפשר להשתמש בו אולי כסוויצ' בחיבור כזה.ואז אי אפשר, או יותר נכון ממש לא רצוי, להגדיר רשת ביתית למטרות העברת קבצים, וזה פשוט ייתן לך אינטרנט לכל מחשב, בהנחה שאתה מחובר ללא חייגן, אם יש לך חייגן בחיבור הכבלים שלך, אינטרנט לכל מחשב אפשרי בתיאוריה, תלוי בספקית במציאות (לא כולן מאפשרות יותר מהתחברות אחת בו זמנית על אותו שם משתמש)
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר אני יודע שהספקית שלי מאפשרת יותר מחיבור אחדאבל לא משנה עזובאני מחובר קבועאיך אני משתמש בו כראוטר?
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים אני מניח שהתכוונת "איך אני משתמש בו כסוויץ'"?אתה פשוט מחבר את מודם הכבלים לאחת מיציאות ה-LAN שלו, ואת המחשבים ליציאות LAN אחרות.
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר ואז כל מחשב שאני יתחבר איתו דרך רשת אלחוטית יקבל אינטרנט?[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 17:40:53הצלחתי!מה שעשיתי זה ככה:ביטלתי את אפשרות ה DHCP בראוטר, הפעתי את אפשרות ה DHCP במודם.הכל עובד מצוייןאבל יש בעייה אחתמה שקורה הוא ככה, כל מחשב שמתחבר לראוטר מקבל אייפי ישירות מהספק!כלומר אין אייפי פנימי 10.0.0.1 וכן הלאה.הבעייה שעכשיו אני לא יכול להתחבר לדף ההגדרות של הראוטר שהוא בכתובת 10.0.0.138למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר מה זה משנהלדוגמה לשנות סיסמהאיך אני עושה ככה שהוא יהיה בטווח אייפי שלי?איך אני מגיע אליו?
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים סיסמה של הWIFI?הוא פועל לך בכלל בקונפיגורציה הנ"ל?תנסה להגדיר IP משני (ALTERNATE CONFIGURATION) וDEFAULT GATEWAY בטווח של הראוטר.בכל מקרה רוב ההגדרות (כמו פורטים למשל) כבר לא רלוונטיות.
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר כן הוא פועל ופועל מצויין אפילוומה שעוד יותר טוב שלא צריך להגדיר את כל הפורטים ואין בעיות באימיול...עשיתי ככה:http://img111.imageshack.us/img111/1641/31569461in5.jpgלא עזריש עוד הצעות?
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים לא יעזור הALTERNATE CONFIGURATION כי הוא משתמש בהם רק כשאין קבלת IP אוטומטית מהספק, אז מה שעושים זה מנתקים את המודם מהנתב/מתג.המחשב ישתמש בIP האלטרנטיבי שהגדרת לו ואז תוכל לגשת לממשק שלו. אחרי שסיימת להגדיר מה שצריך, תחזיר את המודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.