עבור לתוכן

נייד עסקי, עבודה משרדית עד 8K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אבי זקוק למחשב נייד בתקציב של עד 8000 ש"ח.

המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט,אופיס, הרצאות/מצגות וכו').

חשוב לו שיהיה בלוטות',wifi וכו'...

ורצוי מסך 17" שאינו Wide.

אשמח להצעות!

תודה רבה,

תומר.

פורסם

כמעט ולא קיימים לפטופים עם מסך 17" לא רחב, ולפטופים עם מסך 17" לא ממש ניידים.

או שיתפשר על 15" ויקבל ניידות בינונית מאוד (ובסכום הזה אפשר למצוא גם 14" שיתנו ניידות סבירה, עם משקל דל 2.2-2.5 קילו), או שיקנה PC עם מסך הרבה יותר גדול וביצועים דומים.

פורסם
  • מחבר

הוא לא צריך PC.....

ביקשתי מחשב נייד בכוונה, הוא זקוק לזה לעבודה.

הראייה שלו לא טובה והוא מעוניין ב-17"....(מעדיף שלא יהיה רחב, כדי שלא יצטרך להתעסק עם רזולוציות בעת חיבור למקרן...)

אין לו בעיה של משקל.

עריכה:

מה דעתכם על הדגמים הבאים ? http://img102.imageshack.us/img102/7426/dellns5.jpg

פורסם

Inspiron 9400 ישנים כבר, וה XPS/VOSTRO מגיעים עם מסך רחב.

אפשר למצוא בתקציב הזה Inspiron 1720 שזו אופציה טובה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם לא קיים מחשב נייד עם מסך 17" שאינו wide ?

הסתכלתי גם באתר של דל ולא הצלחתי למצוא...

איך זה ייתכן?

פורסם

אז בעצם לא קיים מחשב נייד עם מסך 17" שאינו wide ?

הסתכלתי גם באתר של דל ולא הצלחתי למצוא...

איך זה ייתכן?

מסתבר שאין... זה מאוד הגיוני ד"א. קח LCD 17" סטנדרטי ותשכיב אותו. תראה כמה שטח הוא תופס. אתה יוצר לפטופ שלחלוטין אי אפשר לנייד בגלל גודל מפלצתי .לא ש-17" רגיל נייד מאוד.. אבל קשה לי להסביר למה אני מתכוון. ד"א, יצא לי לעבוד על 9400, זה שוקל הרבה מאוד, ולחלוטין לא נייד. הבעלים של אותו לפטופ ד"א, החליף אותו כמה שבועות לאחר מכן מהסיבה הזו (אבל הוא צריך ניידות, צלם חובבן-מקצועי).

אני לא רוצה להתווכח איתך, אבל מסך גדול לא יפתור את הבעיה בגלל רזולוציות. לפטופ 17" יעבוד בד"כ ב-1900 על 1200 בערך, ככה שהפונטים, האייקונים והכל בעצם יהיו קטנים מאוד - אולי עדיף 15" רחב ברזולוציה של 1280 על 800, ששם האייקונים יותר גדולים להערכתי.

זה אולי לא ממש ענייני, אבל טיפ קטן - אם לאבא שלך יש בעיות ראיה מקרוב, אולי הוא זקוק למשקפי קריאה. אבא שלי לא מסוגל לעבוד במחשב בלי משקפי קריאה.

פורסם

יש Inspiron 1720 עם מסך ברזולוציה של 1440X900

לאנשים עם בעיות ראיה קלות הייתי ממליץ על 17" ברזולוציה של 1280X800

יש את ה HP 6920 אם אני זוכר נכון במחיר כזה, או כמה דגמים של טושיבה.

פורסם

לאנשים עם בעיות ראיה קלות הייתי ממליץ על 17" ברזולוציה של 1280X800

יש את ה HP 6920 אם אני זוכר נכון במחיר כזה, או כמה דגמים של טושיבה.

נקודה טובה. יחד עם זאת:

נייד עם מסך 17" לא הייתי ממליץ לאף אחד. זה פשוט לא מחשב נייד. זה ארון קבורה עם TOUCHPAD, זה מה שזה.

נכון שאנשים עם בעיות עיניים יעריכו מסך גדול עם רזולוציה לא גבוהה, אבל שים לב שב-14.1" שרץ ב-1024X768 אתה מקבל כמעט אותו גודל טקסט (91DPI לעומת 89DPI ב-17" על 1280X800), אמנם מפסיד משהו כמו 30% שטח עבודה, אבל לא לכולם זה משנה (ובנוסף יש יתרון ש-1024X768 היא רזולוציה לא רחבה שכל מקרן בעולם תומך בה ללא דופי). הכי חשוב: אתה מקבל מחשב שהוא באמת נייד.

יש אופציית ביניים - מסך 15" עם 1024X768, שהטקסט בו הוא עוד יותר גדול, ולמרות שהוא יותר גדול וכבד, זה עדיין לא 17"!

ב-14" יש למשל את ה-T60 הזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490299

WiFi+Bluetooth, XGA 1024x768

ב-15" יש את ה-R60:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479322

גם WiFi+Bluetooth, XGA 1024x768

פורסם

בתכל'ס, למי שחשובה הניידות בצורה כלשהי באמת לא לוקח 17", זה למה בסוף גם אני לקחתי 15.4".....

לאור הפרטים שנתת פה, ההמלצה שלי היא 14" ב 1024X768

נראה הכי הגיוני לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים