עבור לתוכן

מתבלט בין NZXT APOLLO ל CoolerMaster CM 690

Featured Replies

פורסם

היי

ה CM 690 לא בא עם כל כך הרבה מאווררים , אבל יש לו אפשרות להוספת הרבה מאווררים , שים לב ..

הוא מגיע עם -

*מאוורר 120 לד כחול מקדימה - מכניס אוויר לכיוון הדיסקים הקשיחים .

*מאוורר 120 מוציא אוויר מאחורה .

*אפשרות לשני מאווררים 120 מוציאי אוויר כלפי מעלה .

על הדופן -

*מאוורר 120 שמכניס אוויר על כרטיס המסך .

*אפשרות להוספת מאוורר שמכניס אוויר על המעבד (לדעתי , לא פרקטי כל כך אם יש לך גוף קירור גדול למעבד..)

*אפשרות להוספת מאוורר 120 שיכניס אוויר מלמטה , אבל - ידוע שיש בעיה איתו ועם הספק .

*אפשרות להוספת מאוורר 80X15 מ"מ בצד השני של לוח האם , במקום שבו יושב המעבד .

אם אתה שואל אותי , כדאי לך לקנות אותו , גם בגלל הקליפסים שיש בצד המארז , שיעזור לסדר את החוטים , אבל זה דיי שולי . הוא (לפי הביקורות שראיתי) מאוד שקט ודיי יפה , אבל כל אחד וטעמו .

אם תרצה - סיקור טוב מאוד עם תמונות טובות של המארז -

http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/1.html

לגבי האפולו , יש לי הסתייגות ממארזים עם חלונות אבל מבחינת הקירור , לא הייתי קונה אותו .

פורסם

רשמתי את פירוט מיקום המאווררים בCM בעמוד הקודם בהושעה הראשונה

התייחסות למודגש:

מה?? איפה אפשר לאשים את המאוורר הרביעי???

(אחד מקדימה-למטה, אחד מאחורה-למעלה, ואחד בצד איפה הכרטיס מסך )

כשהוא היה בסקאי היה אפשר לראות שיש לו אופציה לרביעי, איפה אני לא זוכר אבל אם תשים לב כמעט תמיד כשממליצים למישהו לקנות אפולו מייעצים לו גם על מאורר שכדאי לו להוסיף.

פורסם
  • מחבר

כשהוא היה בסקאי היה אפשר לראות שיש לו אופציה לרביעי, איפה אני לא זוכר אבל אם תשים לב כמעט תמיד כשממליצים למישהו לקנות אפולו מייעצים לו גם על מאורר שכדאי לו להוסיף.

אם אפשר אז בטח אני יוסיף.. בכיף אפילו

אבל איפה?

חיפשתי גם באיזה 2 ביקורות עליו ולא מצאתי

פורסם

את זה אני לא יכול להגיד לך אבל תנסה אולי באתר של NZXT רשום.

פורסם

ממליצים להוסיף לאפולו מאוורר כי בד"כ הוא מגיע ללא המאוורר הקדמי, יש לו "רק" 3X120MM.

פורסם

ממליצים להוסיף לאפולו מאוורר כי בד"כ הוא מגיע ללא המאוורר הקדמי, יש לו "רק" 3X120MM.

אז על מה אתה ממליץ? כי אני בדיוק באותה התלבטות כמו של פותח ההודעה..

עד כמה ההבדלים יכולים להיות גדולים ביניהם? כי הApollo נראה הרבה יותר טוב לעומת הCM 690

פורסם

מי שחשוב לו כל כך מראה כזה שייקח את האפולו, הוא גם מארז טוב בסה"כ.

אבל לפי קריטריונים אובייקטיביים ה - CM עדיף בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אז על מה אתה ממליץ? כי אני בדיוק באותה התלבטות כמו של פותח ההודעה..

ביררתי לי על המאווררים מגיעים אותו 2 מאווררים: בצד-מכניס אוויר ומאחורה-מוציא אוויר

תוסיף מקדימה-מכניס אוויר ARCTIC COOLING AF12025 ממש מצויין

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899

עד כמה ההבדלים יכולים להיות גדולים ביניהם? כי הApollo נראה הרבה יותר טוב לעומת הCM 690

תקרא את כל האשכול, רשום פה ההבדלים... בגדול ההבדל הוא שיש שם פול מאווררים- אבל ממש מלא יחיסית (שוב, תקרא את האשכול... מפורט פה)

שמסודרים בסירקולציה ממש טובה

אני בכל אופן יקח את האפולו, מסיבה פשוטה שהוא יותר יפה, עם חלון שקוף,

ואני לא חושב שאני באמת צריך מארז עם כל כך הרבה מאווררים (הוא לא מגיע עם כולם אז גם צריך להשקיע עוד כסף... שאין לי ממש להשקיע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים