עבור לתוכן

על נתבים, שיתוף קבצים וחיבורים במקביל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר מתקבל מצב שנתפחים עשרות רבות ומאות CONNECTIONS בשניה ,כל אחד משתמש בכל המשאבים של הראוטר, ברמת הניתוב וה NAT.

יש אפשרות להגביל את ה-EMULE שיפתח מעט מאוד חיבורים בשניה. למעשה ברירת המחדל היא משהו כמו 5, ממש לא מאות ואפילו לא עשרות.

• תגובות 59
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש אפשרות להגביל את ה-EMULE שיפתח מעט מאוד חיבורים בשניה. למעשה ברירת המחדל היא משהו כמו 5, ממש לא מאות ואפילו לא עשרות.

הוא פותח מספר תקשורות מוגבל בשניה אבל לא סוגר אותם לפניי שהוא פותח אחרים ,והמספר מצטבר מהר מאוד.

ללא אימיול ,כתוב Netstat -an בחלון DOS

עכשיו שתף מאה קבצים פופולרים והורד חמש שש קבצים פופולרים כאשר מגבלת ה SOURCE נמצאת על 1000 למשל וכתוב שוב

netstat -an

הנתב שלי מסוגל לטפל ב 16384 חיבורים בו-זמנית (כמובן שאני יכול להגדיל את זה ליותר).

exercise - תגדיל את זה למילארד ואז תוכל לכתוב כאן שהנתב שלך תומך במילארד חיבורים בו זמנית :)

פורסם

יש לזה מגבלת זיכרון כלשהי (יש לו רק 256 מגה זיכרון).

פורסם

יש לזה מגבלת זיכרון כלשהי (יש לו רק 256 מגה זיכרון).

ה CPU יהיה על 100% הרבה לפניי כן.

אתה צריך ראוטר מאוד יקר על מנת שיתמוך ב 16000 .

פורסם

לא נראה לי שזה ישפיע כלכך על pentium 3 ישן, אבל אם יש לך תוכנה שיכולה ליצור כזה עומס (בלי שיסגרו לי את החשבון אינטרנט) אני מוכן לנסות. וגם כמובן זה שהחיבור קיים, לא אומר בהכרח שעובר בו מידע כל הזמן...

פורסם

לא נראה לי שזה ישפיע כלכך על pentium 3 ישן, אבל אם יש לך תוכנה שיכולה ליצור כזה עומס (בלי שיסגרו לי את החשבון אינטרנט) אני מוכן לנסות. וגם כמובן זה שהחיבור קיים, לא אומר בהכרח שעובר בו מידע כל הזמן...

הבנתי אותך :)

מה אתה מריץ עליו ?

ראוטר לינוקס אני מנחש.

מידע עובר כל הזמן אחרת התקשורת נסגרת ,ה PACKETS שעוברים זה לא ה ISSUE ,הם משתמשים ברוחב פס ולא יפילו את הראוטר.

נראה לך הגיוני שפנטיום 3 יהיה מסוגל לעשות משהו שרוטר ב20000$ עושה ?

נסה לעשות את אותה בדיקה שכתבתי עם אימיול כאשר אתה מגדיל את ה HARD LIMIT ל 2500 ואת ה CONNECTIONS ל2000

http://emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=109&rm=show_topic

יכול להיות מעניין ...

פורסם

אני מתקין עליו הפצה רגילה (כדי שימש גם כשרת קבצים ועוד כמה דברים) ומקנפג אותו כראוטר בנוסף לזה. ראוטר של 20000$ יכול לעשות הרבה יותר דברים (בין היתר לבנות עצים פורסים, להתמודד עם תעבורה הרבה יותר גדולה של 2 וחצי מגה ביט, תמיכה יותר טובה וכו').

אולי אני אנסה את הניסוי בעתיד, כרגע אני לא רוצה מחשש שאני יתוייג אצל הספקית שירות כמשתמש P2P כבד או משהו (לך תדע איך הם קובעות את זה בימים אלו) ויתחילו לחסום / להאט לי את החשבון.

פורסם

יכולות ה CPU והכרטיסים זה בעקרון מה שראוטר יקר מסוגל,

ראוטר של כמה אלפיי דולרים למשל לא יצליח להתמודד עם 16000 תקשורות בשניה.

אם היית מסוגל ליתצור כזה עומס היית מתוייג כמיני DOS ATTACK :)

פורסם
  • מחבר

הוא פותח מספר תקשורות מוגבל בשניה אבל לא סוגר אותם לפניי שהוא פותח אחרים ,והמספר מצטבר מהר מאוד.

בדיוק. הנקודה היא לא כמה הוא פותח בשניה, אלא כמה הוא מחזיק פתוחים.

פורסם

בדיוק וזה בדיוק עונה לך על השאלה,

למה ראוטרים קופאים בחיבורי P2P(לא כולם כמובן).

מה שמשפיע, הוא כמות הסשנים הפתוחים.

פורסם

ראוטר ב20000$??? מאיפה המצאתם??

מה הוא כבר מסוגל לעשות???

פורסם

לרוב ספקיות האינטרנט יש נתבים כאלה ובד"כ יותר מאחד. המחיר 20,000$ הוא מחיר צנוע שבד"כ לא כולל חבילת שירות (תמיכה, עידכונים) ולא כולל כרטיסים :) כלומר, ב-20,000 אתה בד"כ קונה מארז. המנוע והכל כרטיס עולה עוד כמה עשרות אלפי דולרים.

הנה למשל לינק ל-GSR

http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps167/index.html

מדובר בנתבים בגודל של מקרר שיכולים להתמודד עם כמויות אדירות של מידע ולעשות עליו מניפולציות.

כמויות אדירות של מידע: הוא יכול להתמודד עם כמות תעבורה של 1280 giga לשניה

מניפולציות: לסנן, לתעדף, לבחור מה הולך לאן, ללמוד ניתובים, ללמד ניתובים.

תחשוב שאת כל המניפולציות האלה הוא צריך להפעיל על כמות אדירה של גיגה לשניה, שכל פקט (חלקיק מידע) צריך ללכת למקום אחר עם סימון אחר.

רק לצורך המחשה: אם המחשב שלך יצתרך להתמודד עם תעבורה של גיגה לשניה הוא יתחיל להראות סימנים של התפרקות.

פורסם

הכרטיסים הם מה שמייקר את החבילה.

הראוטר הנפוץ יותר הוא ה 7200, אם ממלאים אותו בכרטיסים שלו הוא מאוד יקר.

http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps341/index.html

ומניסיון שהיה לא פעם 35000-10000 פאקטים בשניה היא התקפת DOS עבורו והוא נחנק.

פורסם

מוזר. זה לא אמור להיות ככה.

אם הוא NPE200 האו אמור להחזיק 200,000 פקטים בשניה - וזה מנוע מיושן מאוד!

אולי תגדיר תיעדוף נמוך לתעבורה ששונה מטלנט ב-control plane.

פורסם

200000 , יפה.

אני כבר לא שם :) ואכן הגרסה הייתה ישנה יותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים