עבור לתוכן

MSI מול Dell

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח.

ייעוד המחשב הוא לצרכי סטודנט בלבד, אינטרנט סרטים מקס'..

לרוב השימוש הוא נייח, לכן המשקל אינו משחק חשיבות גדולה עבורי.

אני מתלבט מול שתי הצעות של IVORY, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.. אם יש לכם הצעות למחשב אחר שנכנס בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד.

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שהיו להם את או מכירים את המחשבים הנ"ל.

1197750689.jpg

אשמח גם לשמוע ביקורת על IVORY אם יש, שמעתי במספר שמועות שהם שמים חלקים משומשים או משהו כזה, מישהו מכיר אולי.

תודה רבה.

פורסם

דל-

איכות חומרים טובה יותר, שירות במעבדות בארץ ולא אצל אייבורי, 3 שנים אחריות, בכלליות מחשבים ברמה גבוהה יותר.

MSI-

המפרט טוב יותר ביחס למחיר, אבל- שנתיים אחריות אצל אייבורי (צרה, בקיצור, תריץ חיפוש קצר בגוגל על איך השירות אצל אייבורי, במיוחד לניידים)

חומרים זולים יותר ואיכות בניה בינונית

חסר גב נורמלי לאחריות מבחינת מעבדות.

פורסם
  • מחבר

ואם לקחת את המחשב של Dell ולהעמיד אותו מול הצעה של HP הבאה -http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=628&CatCode=315

מה עדיין עדיף?

לגבי ה-MSI, רק האחריות כאן היא העניין הבעייתי? איך ידועים בעיקרון המחשבים של MSI? הם מחזיקים מעמד?

פורסם

לך על הDell.

פורסם

MSI נכנסה לא מזמן לתחום הניידים,ביחס לDELL,למרות שהן במגמת שיפור גבוהה והצעות של מחשבים עם נתונים מעולים ביחס למחירים,

עדין תלך על DELL,אחלה מחשבים גם הנייחים וגם הניידים,ההתאמה של החומרה שלהם ובנית כל המחשב מתבצעת באופן קפדני ורואים את זה בביצועים.

שורה תחתונה,DELL.

פורסם

MSI לוקח בגדול. רק תוסיף עוד זיכרון.

בעדיין האחריות, אם יקרה משהו , תכנס איתם למעבדה. חוץ מזה, איכות החומרים טובה. עבדתי עם כמה MSI וכולם היו טובים. גם לי הייתה דילמה אם MSI טובים והם לסבירות רצוני.

פורסם

רוב המקלדות והעיצובים של MSI לא נוחים במיוחד ולא "סטנדרטים" כמו בלפטופים של דל , IBM וכו - רק בגלל זה לא הייתי בוחר בלפטופ של MSI למרות המפרט היותר טוב (וזה עוד לפני אחריות בעייתית שזה חשוב בנייד וסטנדרט בנייה נמוך בהרבה).

במחשב נייד העיצוב והארגונומיה שנותנים נוחות בשימוש חשובים מאוד - כי מקלדת וכו אתה לא יכול להחליף בנייד.

ליביו

פורסם

לא מסכים איתך. בדוק ותראה כי הניידים של MSI נוכים מאוד ולא שונים במיוחד מIBM.

לגבי האחריות, ניתן לקבל 3 שנים אחריות באיבורי מה שלא מקבלים באופיס דיפו וכו'.

איכות ההרכבה גם טובה. אני לא יודע למה אתם חושבים שהיא לא.? אולי בגלל שיצא ל MSI שם לא טוב בגלל היבואן. אולי בגלל שליבואן יש שם לא טוב בארצינו(לא פלא). אבל אין קשר בין היבואן עצמו לאיכות ההרכבה והרכיבים של הניידים של MSI.

קח דוגמא: LENOVO נמכרים בהמוניהם וחבר שלי שעובד במעבדה שמתמחה בתיקוני ניידים אומר לי שהרבה מ LENOVO מגיעים. מוזר לא?

פורסם

Chenrp, אני מניח שכל מי שנתן חוות דעת פה לא זורק אותה באוויר, אלא מבסס אותה על משהו.

לי היה נסיון עם הדגמים הבאים של MSI-

GX600

PR200

PR600

EX600

ה GX600 ו PR200 עוד הרגישו בסדר, השנים האחרים הרגישו כאילו הם עשויים מפלסטיק בגרוש, המקלדת שלהם הייתה מאוד לא נוחה, ויש ליקויים קטנים ומעצבנים בבניה (לדוגמה, ב PR600 שיצא לי לראות, התופסן של המסך לא היה מקובע למקום טוב, ככה שיצא שהוא זז כל הזמן)

אחריות אצל אייבורי- אני לא אגיד מילה, חיפוש בן 10 שניות בגוגל יתן את התוצאות. בעצם למה גוגל, חיפוש בן 10 שניות בפורום הזה ממש יניב אותן תוצאות....

לגבי לנובו-

עד לא מזמן עבדתי בחנות מחשבים. ואכן, מעולם לא ראיתי מחשבים שחוזרים הרבה כמו הסדרה Lenovo 3000 N200, שהיא מבין הזוועתיות שראיתי בעניין. (לא יודע מה יחס ההחזרות לגבי MSI, כי מן הסתם לא התעסקנו עם לפטופים של MSI)

Thinkpadים מצד שני, בחצי השנה שעבדתי שם, ראיתי רק אחד חוזר לקבלת אחריות.

פורסם

בכל זאת, אני חושב שיש מקום להשוואה ולשקול אם עדיף MSI. תראה איזה מפרט יש לו שם...

אני הייתי לוקח MSI.

אם משהו זז ולא בנוי טוב וכו', יש 14 יום להחזרה ולקבלת $ חזרה. ;D

פורסם

לא את כל ה$, 5% כקנס או משהו כזה.

פורסם

זה כבר לפי מדיניות החנות.

לרוב זה אכן 5%

אבל אתם שוכחים שבכל הנוגע למוצרים פסידים (כמו מחשב עם מערכת הפעלה או מחשבים ניידים בכלליות, מכיוון שיש מדבקה שחותמת את האריזה) החוק אומר עד 14 ימי עסקים כל עוד לא נעשה במוצר שימוש.

פורסם

קודם כל אני מצטער שאני יורד לפסים אישיים אבל בן אדם שאומר נוחים עם כ' כלומר "נוכים" לא הייתי לוקח יותר מדיי ברצינות

דבר שני לי יש קצת ניסיון עם אייבורי - המלצה שלי> לא להתקרב , פעם אחת תשלם קצת יותר ואתה לא תסבל אחרי זה

פורסם

דל.

כל מילה מיותרת מחשב יותר חזק.

פורסם

קודם כל אני מצטער שאני יורד לפסים אישיים אבל בן אדם שאומר נוחים עם כ' כלומר "נוכים" לא הייתי לוקח יותר מדיי ברצינות

דבר שני לי יש קצת ניסיון עם אייבורי - המלצה שלי> לא להתקרב , פעם אחת תשלם קצת יותר ואתה לא תסבל אחרי זה

לפי הניסיון שלי אני אתן לך ולכולם עיצה קטנה: אם קניתם ולא הייתם מרוצים ממשהו שקשור לאחריות, פרסמו בזאפ. איתי דיבר ישר סמנכל איבורי ופיצה אותי וביקש שאשנה את הביקורת.. ממש אשנה.! לא!

בקיצור, אני לא חושב שצריכה להיות בעיה עם ניידים. הם לא משנים שם כלום אם אתה לא מבקש. זה אמור להיות ישר מחול כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים