עבור לתוכן

מעבר מנטוויז'ן לבזק בינלאומי- כמה זמן ייקח להתנתק/להתחבר? עצות יתקבלו בברכה.

Featured Replies

פורסם

אהלן!

עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים..

עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה.

ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250.

כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. :P

מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות?

ואיך לכם בבב"ל?

אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O

פורסם

בדיוק לפני מספר ימים עברתי לבזק בינלאומי מנטויז'ן.

העצה שלי אלייך היא קודם כל לבקש התנתקות מנטויז'ן ולראות איך זה מתקדם (אני ביקשתי כבר לפני כמה ימים להתנתק והם מעלימים שיחות שביצענו אליהם ובקשות התנתקות ככה שזה לא פשוט ולא חד וחלק).

אם אתה רואה שהדברים זזים ניתן כבר להירשם לבזק בינלאומי ותוך מספר דקות יהיה לך יוזר שניתן לגלוש בו (כל עוד אתה לא מחליף תשתית ואז צריכים גם לקחת מודם אחר וכו').

נ.ב.

גם אני עברתי לחבילה של 256\2.5 במחיר של 100 ש"ח בחודש (בזק בינלאומי + תשתית בזק) ואני מרוצה מאוד מהמהירות אך יש כמה בעיות בינתיים, הסתכל בהודעות האחרונות שלי.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

מזל טוב. כמעט בלתי אפשרי להתנתק מהם.

לקח לי שעות של שיחות עם נציגים (אני לא מגזים).

תנסה אולי בפקסים למחלקת קשרי לקוחות. הם כנראה יתעלמו ממך לחלוטין.

זה סיפור רציני איתם.

פורסם
  • מחבר

אני אעשה להם סקנדל.. כמה זמן מראש?

מה הכוונה להחליף תשתית? אני רק צריך להגיד לבזק להפוך את התשתית ל2.5 במקום 1.5.. לא צריך להחליף שומדבר..

מה כבר יכול להיות כ"כ מסובך? שלום, אני רוצה להתנתק, תחסכו את נציג שימור לקוחות, אני לא מעוניין להשאר.

אבא שלי מקצוען בדברים האלה.. במקרה הכי גרוע נצטרך להשתמש בו.

פורסם

תאמין לי שזה לא כזה פשוט כמו שתיארת.

שמע, אמא שלי אלופה בדברים האלה ועדיין לא השגנו התנתקות מהם...

אתה חייב להיות תוקפני ואסרטיבי!

ורק כדי להמחיש לך כמה לא פשוט זה להתנתק מהם:

כאשר אתה מבקש ניתוק- מעבירים אותך לשימור לקוחות, אתה מסרב להצעות וחוזרים אלייך לאחר כמה זמן עם הצעות אחרות (וגם לא כאלה רלוונטיות) ואז מעבירים אותך למישהי כדי שתנתק אותך. אתה מבקש ניתוק ממנה והיא אומרת שאין לה את הסמכות לנתק ומישהו בכיר ממנה יחזור אלייך.

כך זה נמשך הלאה והלאה ואחרי זה אומרים שהם התקשרו ולא ענית וכו'.

להתקשר כל כמה שעות ולברר מה המצב של ההתנתקות (לפני כשלושה ימים התקשרה אלינו נציגה ואמרה שהניתוק יתבצע באותו יום. לאחר שלא חזרו אלינו, התקשרנו אליהם והם אמרו שלא הייתה שום שיחה שכזו ושיחזרו אלינו תוך 3 ימי עסקים).

זה ידידי, עד כמה זה לא פשוט...

פורסם
  • מחבר

"שלום, אני רוצה להתנתק.

למה?

אני לא מוכן שיגבילו לי פורטים ושיתוף, אני לא מתכוון להתווכח, נתק אותי בבקשה.

אני אעביר אותך לנציג שימור לקוחות.

אני לא מעוניין, נתקי אותי בבקשה."

וכו'..

נראה כמה זמן זה ייקח.

אבל אני רוצה לדעת מראש, כמה זמן בערך לקח לאלה שהתנתקו?

פורסם

תבין דבר פשוט ובסיסי:

לא משנה כמה תגיד לה "נתקי אותי עכשיו"- אין לה את הסמכות לנתק אותך ולכן כל הזמן יעבירו אותך לנציג בכיר יותר מאותו אחד שדיבר איתך.

עוד שיטה ששכחתי להזכיר היא להגיד שאתה מקליט את כל השיחות ותראה איך הנציגים מתחילים לגמגם ולהעביר אותך למי שאתה רוצה.

פורסם

ורק בשביל לסגור את הנקודה השניה, פתיחת מנוי חדש לוקחת משהו כמו 2 דקות. אין פה שום בעיה, אתה לא תהיה בלי אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר באמת להקליט שיחות? נכתוב לאנשים והרבה מאוד אנשים יקליטו, אפשר יהיה להגיש תביעה ייצוגית..

אפשר להגיד להם מההתחלה להעביר אותך למישהו יותר בכיר ושלא מעניין אותך שהוא יחזור אליך, אתה רוצה לדבר איתו עכשיו.

תודה על התשובה MILFORD.

פורסם

איך אפשר באמת להקליט שיחות? נכתוב לאנשים והרבה מאוד אנשים יקליטו, אפשר יהיה להגיש תביעה ייצוגית..

אפשר להגיד להם מההתחלה להעביר אותך למישהו יותר בכיר ושלא מעניין אותך שהוא יחזור אליך, אתה רוצה לדבר איתו עכשיו.

להקליט שיחות הכי פשוט זה עם המיקרופון שמחובר למחשב, אל תשכח להודיע שהם מוקלטים ולברר שיהיה מוקלט שם+משפחה של כל מי שמדבר איתך וגם שהגעת לשירות לקוחות של החברה.

אני משלם עכשיו 40 ל015/012 מהירות 2.5 ומאוד לא מרוצה, אני בטוח שאצליח לחסוך עוד כסף ולעבור לספק שהמכרים שלי ימליצו לשיתוף קבצים ווידאו באינטרנט אפילו אם יעלה 50 זה עדיף כל הסבל מהעצבים מהאינטרנט תוצרת סין שלי.

פורסם

אני אעשה להם סקנדל.. כמה זמן מראש?

לי לקח שבועיים

פורסם

פשוט תקליט בטלפון את השיחה ותיתקשר אליהם ותבקש ניתוק עם הם לא ירצו תיתקשר לבנק תבטל את החיוב בכרטיס אשרי שלך ועם הם ירצו ליתבוע אותך או משהו

תשמיע להם את ההקלטה ובבית מישפט נגיד זה יחזיק, ככה עשיתי להם יצאתי גם ללא תשלום החודש האחרון כי בערך חודשיים לקח לי להיתנתק מהם וגם הם לא היו מסוגלים ליתבוע אותי כי יש לי את ההקלטה, רק בכוח הם מבינים.

פורסם

גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה.

הנה ההמלצה שלנו למכתב פניה לספקיות האינטרנט. הדפיסו אותו, מלאו את הפרטים הרלוונטים של חשבון האינטרנט שלכם ושלחו אותו באמצעות דואר רשום או אפילו דואר רשום עם אישור מסירה (חשוב מאוד - זאת על מנת שתאריך השליחה יתועד), ואם אפשר גם באמצעות הפקס. בהמשך הכתבה מופיעה רשימת המספרים והכתובות של החברות הגדולות.

תאריך:_____________

לכבוד חברת ________________

שלום רב,

שמי ________________, ת.ז. _____________. אבקש לנתק אותי לאלתר משירות האינטרנט של חברתכם, הרשום על שמי ותחת שם המשתמש __________. כמו כן, אבקש להפסיק מידית כל חיוב שנעשה בכרטיס האשראי או חשבון הבנק שלי שאת פרטיהם מסרתי לחברה.

אינני מעוניין לקבל פניה טלפונית ממוקדי שימור הלקוחות בנסיונות לשכנע אותי להישאר כמנוי בחברה, ומספר הטלפון שלי המצויין במכתב זה, הוא לצורכי זיהוי בלבד.

אציין גם כי על פי רשיון משרד התקשורת, על החברה להענות לבקשתי לא יאוחר משני ימי עבודה מיום קבלת מכתב זה.

בברכה

חתימה: _________________

מספר טלפון:_________________

אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..."

הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף.

הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם

אקטקום

כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054

טלפון: 1-800-300123

פקס: 04-8676088

בזק בינלאומי - 014

כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170

פקס: 03-9285038

ברק - 013

כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091

פקס: 03-9001415

נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר 017)

מת"ם חיפה, מרכז אומגה, חיפה.

פקס: 03-5201960

סמייל (אינטרנט זהב) - 015

כתובת: אלכסנדר ינאי 1, א.ת. סגולה, פתח-תקוה, 49277

פקס: 0577975004

012 קווי זהב - 012

כתובת: האצ"ל 53, ראשון לציון

פקס: 072-200-2080

לינק לכתבה בYNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369927,00.html

נראה לי שאני אפרסם את זה בהודעה נפרדת גם כדי שיותר אנשים יראו את זה.

פורסם

גם אני כרגע עובר לבזק מנטוויז'ן.

לא עשו בעיות עד עכשיו, לא דיברתי איתם הרבה מאוד זמן, אמרתי שאני רוצה להתנתק כי הם חוסמים פורטים, הנציג אמר שהם לא חוסמים וזה לא חוקי ובלה בלה...

קיצר אמרתי לו לא מעניין אותי חוסמים או לא חוסמים, אני רוצה להתנתק.

אמרו שמחר יחזרו אלי וינתקו אותי.

נקווה שזה מה שבאמת יקרה...

פורסם
  • מחבר

תקווה.. הקטע של הפקס זה מה שגם הנציג מבב"ל אמר לי..

הוא היה מה זה נחמד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים