עבור לתוכן

עזרה בקשר לכרטיסי מסך GT

Featured Replies

פורסם

התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?

פורסם

אני באותו מצב....

גם אני רוצה את האסוס.אבל אני מציע לך לחכות.דיברתי עם האיש מכירות הנחמד שלהם מנחם וגם אני התעקשתי על הגיגבייט אבל....

נכון לעכשיו שווה לדחות את הרכישה עד לקבלת תשובה על המאוורר החדש - יצא עידכון מטעם אנוידיה על מאוורר 75 ממ במקום ה 60 התקני.

ראה הבדלים פה .

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=210815

נכון לעכשיו אני לא יודע איזה חנות מוכרת את הדגם עם הקירור החדש.

אז אל תמהר לקנות.כי סביר להניח שתקבל את הקירור ה"ישן"

פורסם
  • מחבר

אני באותו מצב....

גם אני רוצה את האסוס.אבל אני מציע לך לחכות.דיברתי עם האיש מכירות הנחמד שלהם מנחם וגם אני התעקשתי על הגיגבייט אבל....

נכון לעכשיו שווה לדחות את הרכישה עד לקבלת תשובה על המאוורר החדש - יצא עידכון מטעם אנוידיה על מאוורר 75 ממ במקום ה 60 התקני.

ראה הבדלים פה .

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=210815

נכון לעכשיו אני לא יודע איזה חנות מוכרת את הדגם עם הקירור החדש.

אז אל תמהר לקנות.כי סביר להניח שתקבל את הקירור ה"ישן"

הקירור זה לא מה שהורג אותי אני במילא קונה מאוור 120 מ"מ... אבל איך האסוס? טוב כמו ה גיגהבייט?

פורסם

הרבה הבדל אין

יש סטיקי פה בפורום.כל הכרטיסים שווים וההבדל הוא יותר "קוסמטי" - התמונה על הקירור.

מלבד הגרסאות המומהרות OC ו OC2 של BFG עם מהירות שעון קצת יותר גבוה שלדעת הרוב לא שווה את ההפרש מחיר של עוד כמה מאות שקלים

מהמחיר בסיס (1500) מול (1700 -1850)

אני עשיתי מחקר על הגיגבייט והוא יחסית בנוי טוב מבחינה אלקטרונית.יש לו רכיבים דיי טובים.

אבל לא בדקתי איך בנוי האסוס אז קשה לתת דעה ניטרלית.

שורה תחתונה הרבה הבדל אין בינהם

פורסם

אתה מחדש לי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני מאיזור הצפון ובדקתי את המחירים באיזור שלי יותר ואולי כמה חנויות במרכז.

פורסם

יש דיון ראשי בשביל זה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים