עבור לתוכן

הזמנתי 680i T1 - מה קיבלתי?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז הזמנתי מגולדטופ ביום שני את לוח האם eVGA 680i T1.

הלוח הגיע היום, אבל יש בעיה.

על הקופסא, יש מדבקה אחת, שעליה כתוב שהלוח הוא גם 680i LT וגם 680i.

img0580mc7.th.jpg

NF68 זה 680i SLi וNF67 זה 680i LT SLi, והמדבקה טוענת שזה גם NF68 וגם LT.

אז מה קיבלתי?

תודה מראש

EDIT: טוב, אז החלטתי להוריד את ההיטסינק ולראות בעצמי אילו צ'יפסטים קיבלתי.

להפתעתי הגדולה, הSouthbridge שקיבלתי הוא 570i! זה אומר שיש לי לום אם 680i עם 3 חריצי PCIe, עם מספיק נתיבים רק לשניים?

הNorthbridge בסדר גמור.

אז כנראה שיש לי את לוח האם הכי מיוחד בעולם.. אני רוצה לחשוב שזו טעות במפעל, אבל לא אדע עד שאתקשר ליבואן ביום ראשון.

הנה הSouthbridge:

img0609tb9.th.jpg

ולוח האם שנראה בדיוק כמו שהוא צריך..

img0594jz0.th.jpg

הבני אלף הללו.. :'(

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה רץ לספק ויוצא קצת קוקו :screwy: בעיניו אתה פשוט צריך להריץ חיפוש בגוגל ואז אולי תמצא כתבה כמו זאת

http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=06boardn680islievga0000n680isli0105

וגם פתאום תגלה שאף אחד לא עבד אליך ושלא מנסים לדפוק אותך

איך בדיוק? אני קיבלתי 570 והייתי אמור לקבל 590.

פורסם

סליחה אח שלי לא שמתי לב שזה 590 ואצלך 570 ובסוף אני יצאתי קוקו :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

סליחה אח שלי לא שמתי לב שזה 590 ואצלך 570 ובסוף אני יצאתי קוקו :kopfpatsch:

אין בעיה. ניסיתה, ואני מודה לך :)

פורסם

לפי מה שראיתי ברשת ולפי מה שאני מבין הלוח שלך הוא LT.

chart4.png

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי ברשת ולפי מה שאני מבין הלוח שלך הוא LT.

chart4.png

לא נכון.

קודם כל, הלוח עצמו, הוא בעל 3 חריצי PCIE, והכל. שנית, הNorthbridge הוא 680i ולא 680i LT.

פורסם

צודק.

אז שמו לך רק SB לא נכון... מוזר והזויי

פורסם
  • מחבר

צודק.

אז שמו לך רק SB לא נכון... מוזר והזויי

בדיוק. מעניין אם זה בכוונה.

השאלה מה עושים.

פורסם

מיתקשרים ליבואן או החנות שמימנה קנית את הלוח אם, אתה מציג את העובדות בשטח ומראה להם הם יחליפו לך את הלוח אם.

ולא תאיים על טביעה, אבל רק בסוף שהם לא ירצו להחליף לך.

פורסם

מועבר לפורום לוחות-אם

פורסם
  • מחבר

מיתקשרים ליבואן או החנות שמימנה קנית את הלוח אם, אתה מציג את העובדות בשטח ומראה להם הם יחליפו לך את הלוח אם.

ולא תאיים על טביעה, אבל רק בסוף שהם לא ירצו להחליף לך.

נקווה שהפורום הזה יגבה אותי, אם אצטרך את זה. אם הם ידפקו אותי, אני אצטרך לפרסם את זה. אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

פורסם

גיבויי מבחינת מה?

כול חנות שהיא לא רק החנות הזו, מחייבת לתת לך אחריות לפי התנאים שרשום בתקנון או אתר עצמו ליד המוצר, ועם היא מפירה את התנאים האלה אפשר ליטבוע אותם, אבל זה תהליך ארוך ומייגע וגם יקר.

קיצר כול עוד לא פנית לחנות אתה לא יכול לינקוט בצעדים כאלה, תיפנה לחנות ותביא את הלוח אם לשמה ותבהיר להם את העיניינים בקשר ללוח אם.

פורסם
  • מחבר

גיבויי מבחינת מה?

כול חנות שהיא לא רק החנות הזו, מחייבת לתת לך אחריות לפי התנאים שרשום בתקנון או אתר עצמו ליד המוצר, ועם היא מפירה את התנאים האלה אפשר ליטבוע אותם, אבל זה תהליך ארוך ומייגע וגם יקר.

קיצר כול עוד לא פנית לחנות אתה לא יכול לינקוט בצעדים כאלה, תיפנה לחנות ותביא את הלוח אם לשמה ותבהיר להם את העיניינים בקשר ללוח אם.

גיבוי מצד הפורומ/ים. הרי פרסום רע כאן, על ידי משהו שמבין, יכול לעשות להם מאוד רע. לפי דעתי יש לי מספיק כוח פה, לבדי.

אני לא הייתי רוצה להגיע לבית משפט, אבל אמא שלי עורכת דין ותיקה, כך שזה לא יהיה כל כך מייגע ויקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים