עבור לתוכן

יש לי 6400 שהבנתי שממש קל לעשות לו OVERCLOCKING אז איזה לוח אם יתאים למשימה?

Featured Replies

פורסם

יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!!

אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה....

תודה מראש.

אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט:

"ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או?

ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ.

הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ.

אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ.

אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד.

לפיכך, כיוון שמשחקים היום אינם משתמשים בריבוי נימים (נים הוא רצף של קוד) שרצים במקביל, אלא משתמשים בנים אחד בעיקר לצורך הרצת המשחק, כמעט כל עומס המשחק נופל על מעבד אחד בלבד אפילו שיש שני מעבדים במערכת. המשחקים מתוכנתים בצורה כזו כי:

1. יותר קל לתכנת בצורה כזו

2. לאף אחד לא היתה שום סיבה עד היום שלא לתכנת בצורה כזו.

לפיכך רוב הבנצ'מרקים של משחקים שאתם רואים היום מנצלים אך ורק מעבד אחד במערכת מרובת מעבדים. לפיכך אין פלא שתוצאות בנצ'מרק של מרבית המשחקים של היום יעדיפו במעט את ה AMD חד הליבה."

זה באמת נכון עדיף לי פנטיום 4 טמבלי עם 3.2 GHZ מאשר CORE DUO עם 2.13 GHZ :s05: :s05: :s05:

פורסם

גם ליבה אחת בארכיטקטורת ה core חזקה יותר מליבה של פנטיום 4.המבחנים הם לא רק הרצים טהורים

חוץ מזה אתה קונה מחשב לעתיד לא לעבר טכרגע הדואל קור שולט בשוק ולכן המתכנתים גם הם יכוונו את עצמם למגמה זו.אם תקנה מעבד בודד בהחלט תישאר מאחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים