עבור לתוכן

מארז בתקציב 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

CM690 יש 2 עד 140mm בצד על הדלת 120mm מקדימה למטה עד 140mm מאחורה למעלה+ 2 על התיקרה עד 140mm +על הריצפה 120mm +מאחורי לוח אם איפה שיושב הCPU עד 80mm אבל LOW PROFILE לדוגמה 80x80x15 .סה"כ 8 מאוורריםhttp://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/images/packback.jpg

חות מזה אצלי כרגע מותקנים רק הקדימה אחורה ו2 מוצאים אוויר בתיקרה את מאוורר צד התחתון שבא עם המארז כרגע ניתקתי עד שאני ימצא לו מקום טוב יותר כי כשהוא עובד טמפ' של כרטיס מסך (שדרך אגב המאוורר אמור לעזור לקירור שלו) עולה באיזה 2-3 בIDLE במאמץ אפילו לא בדקתי מספיק לי הIDLE כל המערכת בIDLE ב22C בעומס קצת יותר מ50C ואני בOC ל3.3GHZ אז ככה מארז זה מאוד מומלץ.

וכמה המארז הזה עולה??

פורסם

המארז עולה 457 בTMS.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההצעות, אבל הטריטון והסגיטה 2 פשוט מכוערים בעיניי.

אני חושב שהשתכנעתי לקחת את הCM690, עם כל כך הרבה ביקורות טובות והמלצות קשה להתווכח, הוא גם נראה המארז הכי טוב מבחינת קירור ושקט מכל מה שהציעו כאן.

פורסם

CM690 יש 2 עד 140mm בצד על הדלת 120mm מקדימה למטה עד 140mm מאחורה למעלה+ 2 על התיקרה עד 140mm +על הריצפה 120mm +מאחורי לוח אם איפה שיושב הCPU עד 80mm אבל LOW PROFILE לדוגמה 80x80x15 .סה"כ 8 מאוורריםhttp://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/images/packback.jpg

חות מזה אצלי כרגע מותקנים רק הקדימה אחורה ו2 מוצאים אוויר בתיקרה את מאוורר צד התחתון שבא עם המארז כרגע ניתקתי עד שאני ימצא לו מקום טוב יותר כי כשהוא עובד טמפ' של כרטיס מסך (שדרך אגב המאוורר אמור לעזור לקירור שלו) עולה באיזה 2-3 בIDLE במאמץ אפילו לא בדקתי מספיק לי הIDLE כל המערכת בIDLE ב22C בעומס קצת יותר מ50C ואני בOC ל3.3GHZ אז ככה מארז זה מאוד מומלץ.

1.מה זאת אומרת 120MM עד 140MM י??

יש לך אפשרות לאשים שם 120MM או 140MM ??

2. ובכל הפתחים יש מאווררים או שבכמה המאוורר לא מגיע?

3. המאווררים שמגיעים שקטים?

פורסם

1.מה זאת אומרת 120MM עד 140MM י?? או 120 או 140

יש לך אפשרות לאשים שם 120MM או 140MM ??

2. ובכל הפתחים יש מאווררים או שבכמה המאוורר לא מגיע? לא. יש 3 אחד מקדימה 120 עם לד כחול, אחד מאחורה 120 ואחד בצד, בחלק התחתון גם 120

3. המאווררים שמגיעים שקטים? כן מאווררים של 1200 RPM עם 3 חוטים ז"א ניתנים לשליטה

פורסם

אחי אם אתה שואל אותי אז אם אתה רוצה פשו מארז איכותי

שנח וחכם והכל אז כך GB TRITON י...

עיצוב דיי יפה, נח לשימוש, פוטנציאל מאוד טוב לקרור:

מקבלים:

מאוור 120 תחתון מקדימה- מעיף את האוויר על הHD והכל מונח כך שכל האוויר הולך רק לHD

מאוורר 120 עליון מאחורה- מוציא את האאויר החם(שעולה למעלה) של הלוח אם, מעבד, כרטיס מסך...

תוסיף:

מאוורר 80 תחתון בצד המארז- מעיף אוויר על הכרטיס מסך- רוב המאוורר דווקא יוצא מתחת הכרטיס מסך

וככה המאוורר של הכרטיס יעיף על הליבה כל הזמן אוויר קר מחודש מבחוץ

זה לא בדיוק ה-Thermaltake Suprano??

יש לי את זה 12 ס"מ תחתון מקדימה על הדיסק קשיח ו12ס"מ עליון מאחורה ואחד מהצד 9 ס"מ ב-Suprano לא ממש שקט ולא ממש רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים