עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לCM 690

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את המארז הזה אבל יש לי כמה שאלות:

1.רשום בביקורת הבאה:http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/6.html

שיש בעיה עם החיבורים ללוח אם,ושהמארז לא מתאים לכל לוח

איך אני יוכל לדעת אם הוא יתאים ללוח שלי?

2.אם אני יקנה אותו,אני יוסיף לו את כל המאווררים האפשריים(כמובן שלא יפריעו לשום חלק אחר),איך אני ידע לסדר אותם?הכוונה מי מהם צריך להוציא אוויר ומי צריך להכניס אוויר?וגם איזה מאווררים מומלצים?

3.בקשר לבעיה של החוטים כמו באשכול הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307626.0

יש איזה פתרון?כרגע יש לי HEC 400W ואני קונה בקרוב ליברטי 400W.

פורסם

יש לי את הCM690 הוא די אחלה חוץ מכמה שני בעיות קטנות ומעצבנות.

לגבי 1 זה תלוי בספק הכוח שאתה קונה, לי יש את הCORAIR HX520 החוטים ארוכים לי אפילו יותר מידי, אני מאמין שבספק

ליברטי 400W לא תהיה לך שום בעיה.

לגבי 2 הוספת מאוררים,

תראה יש לך אופציה להוסיף 4.

למטה שאני הצלחתי להוסיף אבל עם סידור חוטים עצבני, לקחת לא מעט זמן.

על הדלת למעלה זה תלוי אם יש לך קירור מאורר גדול אז אין מצב.

ולמעלה 2 שוב תלוי בקירור מעבד אבל אני גם אוסיף בקרוב למרות שלי יש קירור מעבד V1 די מקשה.

תשאיר את המואררים שבאו עם המארז כמו שצריך ופשוט שים מאורר שמכניס מלמטה ואחד שיוציא נומר מלמעלהץ או בתוספת עוד אחד שיכניס אויר מהדלת למעלה ועוד אחד שיוציא אויר מלמעלה, זה האופטימלי, תראה באתר שלהם יש איור של איך צריכה להיות זרימת האויר במארז.

לגבי 3 הם מציינים שניתן לבצע סידור חוטים , זה אכן נכון , אבל לא בכל ספק אני מניח לי יש ספק מודולרי אז חיברתי רק מה שאני צריך ובאמת ניתן לסדר יפה עם הרבה אזיקונים יש חור ליד הספק מתחת ללוח אם ממש מקום נפלא לסידור מאחור, אבל!!!!

פה ניתקלתי באחת הבעיות המעצבנותאם אתה רוצה חיבור של HD של IDE זה טיפה סיפור קשה מאוד לסגור את הדלת גם בחיבורי SATA תאמת לא הייתי צריך IDE למזלי אבל בשביל הניסוי לא הצלחתי, רק שתדע אולי מישהו הצליח אני לא.

עוד בעיה קטנה שתדע מניסיון חיבור הפלסטיק של הHD טיפה טריקי.

פורסם
  • מחבר

הליברטי 400 כבר אצלי ואכן החוטים שלו מאוד ארוכים.

תודה רבה על התשובות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים