עבור לתוכן

שלום, הנה מפרט שאני שוקל לקנות, אשמח לחוות דעת + שאלה

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שכדאי לקנות במקום לדוגמא 2 ג'יגה זיכרון DDR2, לקנות 4 של 512... האם יש בזה משהו?

והנה המפרט, תודה על כל עזרה :)

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit

Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe

Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive

LITE-ON 20A1P X20

RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS

ENERMAX LIBERTY 400W

התקציב שלי הוא עד 5000 שקלים (פלוס מינוס 200-300) ללא ציוד היקפי וללא צורך ב OC.

פורסם

מפרט מעולה...

ומי שאמר לך לקנות 512X4 טעה.

תתחדש

פורסם

אני ממליץ לך להמנע מלקנות מחברות לא מוכרות. במקרה הזה - Twintech. במיוחד שאתה משלם כ"כ הרבה כסף.

בלוח אם - Abit IP35-E נימצאו באגים בביוס, לכן כדי לפתור את בעית הבאגים, צריכים לעדכן את הביוס. אם אתה לא יודע לעדכן ביוס, כך : P31 / P35 DS3L.

אם אינך מבצע OC "רציני", אין צורך בזיכרונות במהירות של 800MHZ. זיכרונות במהירות של 667MHZ יעשו את העבודה מעולה (גם במקרה של OC "קליל).

מומלץ לקחת ספק יותר חזק כמו : Corasir 450W, למה? כי ההספק של הספק יורד עם השנים. לכן, מומלץ לקחת משהו יותר חזק, מליברטי 400W.

פורסם

ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת הדיון ינעל.

פורסם

אני ממליץ לך להמנע מלקנות מחברות לא מוכרות. במקרה הזה - Twintech. במיוחד שאתה משלם כ"כ הרבה כסף.

בלוח אם - Abit IP35-E נימצאו באגים בביוס, לכן כדי לפתור את בעית הבאגים, צריכים לעדכן את הביוס. אם אתה לא יודע לעדכן ביוס, כך : P31 / P35 DS3L.

אם אינך מבצע OC "רציני", אין צורך בזיכרונות במהירות של 800MHZ. זיכרונות במהירות של 667MHZ יעשו את העבודה מעולה (גם במקרה של OC "קליל).

מומלץ לקחת ספק יותר חזק כמו : Corasir 450W, למה? כי ההספק של הספק יורד עם השנים. לכן, מומלץ לקחת משהו יותר חזק, מליברטי 400W.

אין שום סיבה שבעולם לקנות P31

במחירים של היום 800mhz מאוד מאוד כדאי לקנות גם אם כרגע לא מתכננים אוברקלוק. הסיבה היחידה לא לקנות למרות מחירם הזול זה עם מעבדי AMD.

וההספק יורד עם השנים? אני בחיים לא שמעתי על זה וזה שטויות במיץ. מאיפה הבאת את השטות הזו?

פורסם

אחלה מפרט,רק הייתי משנה את הלוח

לP35-DS3L ואת הזכרונות לCL5 כי

CL4 זה כבר OC רציני ומה שלא נראה

לי שתבצע.צורב לH66NK של LG

ומארז לאפולו.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם לקנות P31

במחירים של היום 800mhz מאוד מאוד כדאי לקנות גם אם כרגע לא מתכננים אוברקלוק. הסיבה היחידה לא לקנות למרות מחירם הזול זה עם מעבדי AMD.

וההספק יורד עם השנים? אני בחיים לא שמעתי על זה וזה שטויות במיץ. מאיפה הבאת את השטות הזו?

למה אין שום סיבה לקנות P31?

זיכרונות במהירות של 800MHZ עולים כ-100 ש"ח יותר מזיכרונות במהירות של 667MHZ, לכן אין צורך לקחת 800MHZ - אם לא יהיה שימוש בהם.

ההספק של הספק יורד עם השנים, אני מדבר מנסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים