עבור לתוכן

[שאלה] דחופה בקשר לדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון.

היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד.

האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה.

תודה רבה.

פורסם

הגיוני חלקית. בהחלט אפשר להעביר מע' הפעלה מדיסק לדיסק והיא תעלה (כל עוד שאר המחשב נשאר זהה). רוב הבעיות בדיסקים קשיחים זה סקטורים פגומים, ואם יש מעט, בהחלט אפשר להציל את רוב המידע ע"י העברה לדיסק אחר.

ספציפית במקרה שלך זה לא מובטח, כי אם WINDOWS כבר לא עולה, ואם אכן ההארד דיסק הוא הבעיה, ייתכן מאוד שקבצים חיוניים למערכת כבר נפגעו ולא תוכל להימנע מהתקנה מחודשת. עם זאת, לפעמים אפשר לעשות תיקון ולשחזר קבצים כאלה, אם אפשר להעלות את המערכת לפחות במצב בטוח.

פורסם
  • מחבר

לא עבד גם מצב בטוח.. אמרתי לו לנסות לעשות מה שהוא אמר.. נראה מה יהיה

פורסם

יכול להיות שההעברה כוללת גם שחזור מידע

אך זה לא נראה היגיוני משום שאצל חברות פרטיות לשחזור מידע

עולה בערך 1000 =1mb לשחזר מידע

פורסם
  • מחבר

טוב כבר שבוע שהם עובדים על זה ואני לא שומע תשובה.

כדאי לי פשוט להתקשר לקנות HD ולהתקין לבד ווינדוס?

כי זה כבר מוגזם שבוע.

פורסם

זה לא שהם עובדים על זה. פשוט שמו את זה בצד ושכחו מזה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה התקשרו אליי היום וככה:

ההארד דיסק רכש לעצמו כמה סקטורים פגומים מהמכות חשמל ולכן הווינדוס נפגע, הם הצליחו להעתיק מהHD שלי לHD חדש 160 ג'יגה בייט את הכל אבל הקבצים הפגומים של ווינדוס נותרו פגומים, והווינדוס לא עלה ולכן בעזרת דיסק ווינדוס עשו repair והווינדוס מסתבר הצליח לעלות.

בעיקרון הווינדוס בקושי נותן לי להתקין דברים חדשים עכשיו, לכן אני הולך לפרמט אותו מחר, אבל נחמד שכל החומר שלי יוכל להיות מגובה עכשיו.

תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים