פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מחבר ואם נגיד הייתי אומר שאני מזמין כמה חבר'ה הביתה.. שגם הם יביאו איתם את הג'ויסטיקים שלהם.. במה יהיה כיף לשחק? משחקי חבר'ה כאלה.. ובכלל משחקי מירוצים. איזה הייתם ממליצים? תודה
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מאריו מכות של הN64 באמולטור לN64 הוא לא כמו גירסת הגימקיוב אבל עדיין משחק מולטי מצוין גם בומברמן בגירסת הSNES יהיה ממכר במולטי
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים מאריו מכות של הN64 באמולטור לN64 הוא לא כמו גירסת הגימקיוב אבל עדיין משחק מולטי מצוין גם בומברמן בגירסת הSNES יהיה ממכר במולטי אולי אתה לא יודעאבל אמולטורים וROMים למיניהם זה לא חוקיזה חוקי רק אם יש לך את המשחק והקונוסולה המקורית, אם לא, אתה צריך למחוק את המשחק תוך 24 שעות....כי אתה מזכיר את העניין של האמולטורים לא מעט בפורום אז רק שתדע...בכל מקרה לפותח הת'רדמשחקי ספורט ומירוצים למיניהם, שמחקי פלטפורמה כאלה... כל מיני משחקים שעברו פורטים מהX360אגב, אם אתה קונה אותו כי הוא נוח לך או משהו אז סבבה, רק שתדע שהוא לא שונה מכל גיימפאד אחר, חוץ מהעיצוב שלו
פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים רוב האמולטורים חוקים לגמרי רומים זה סיפור אחר ואני לא יודע אם יש איזשהי חקיקה בנוגע לרומים בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.