עבור לתוכן

מחפש מארז טוב לשדרוגים תכופים ללא ספק. תקציב: עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן להרכיב את המחשב החדש שלי. זו תהיה הפעם הראשונה שארכיב מחשב. אני מחפש מארז נוח.

קראתי ב"מדריך להרכבת מפרט" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0), ש"מארזים טובים מגיעים עם הרכבה ללא ברגים, דבר המקל על אנשים המשדרגים באופן תכוף." אילו מארזים, לדוגמה?

כמו כן קראתי שם ש"באנדלים טובים של ספק ומארז הם מעטים, אך ישנם כמה בולטים שעולים בסביבות 600 שקל לספקי כח עם הספק גבוה, ו-350-400 שקלים למארזים עם ספקי כח בעלי הספקים נמוכים יחסית(כ-300W)." לאילו מארזים טובים מצורף ספק כוח טוב?

תודה

פורסם

בלי שתגיד לנו כמה אתה מוכן להשקיע על ספק ומארז אף אחד לא יוכל לעזור לך.

באופן עקרוני - מארזים עם TOOL FREE INSTALLATION עולים 400 שקל צפונה, באנדלים על ספק חזק זה 700-800 צפונה.

באנדל למארז בסיסי פלוס ספק בסיסי שיהיו טובים אבל לא יוצאים מן הכלל - 400 שקל. בין 400 ל-800 אין כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה, ד"ר...

אני רוצה מארז מסוג TOOL FREE INSTALLATION ללא ספק. בנוסף אני אקבל בברכה המלצה לספק פשוט וזול שבכל-זאת אינו בזיון מוחלט (המחשבה היא, שאם המארז טוב, אוכל בקלות יחסית לשדרג את הספק בעתיד). מוכן לשלם עד 500 שקל למארז, וכמה שפחות, בשלב זה, לספק.

פורסם

CM690 יספק את הסחורה.

מחירו כ450 שקלים חדשים.

פורסם

הרבה הרבה יותר חשוב לקנות ספק טוב על פני מארז טוב.

מארז זאת סתם קופסא. הספק חשוב למחשב לא פחות מהמעבד.

פורסם

מארז זה דבר חשוב והוא ממש לא "רק קופסא" ידיד ירון אבל אין שום ספק שאם התקציב לא מאפשר זאת אז ספק הוא בעדיפות ראשונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים