עבור לתוכן

איך ה RAIDMAX AZTEC בהשוואה ל LEXA?

Featured Replies

פורסם

^^

תודה=]

פורסם

אני לא חושב ש AZTEC הגיע לארץ ואם ראית אותו באתר אז אולי בהזמנה מוקדמת, לא נראה לי שלמישהו יש אותו לכן אין כרגע בסיס להשוואה...

פורסם

האוורור של הAZTEC פחות יעיל מזה של הLEXA ואין לו צג כמו לLEXA אך הוא עולה פחות כך שה הם אין לך מספיק כסף כך את הAZTEC אבל הם אתה מוכן לשלם תמורת ביצועים כך את הLEXA BLACKLINE וגם הCM690 מארז טוב אך לפי מה שהבנתי אתה אוהב מארזים מעוצבים יפה

פורסם

לAZTEC יש אפשרות גם להסרת לוח אם להתקנה קלה יותר, לדעתי הוא מעולה למחירו, אגב אם אני לא טועה הSAGITTA2 מגיע בכל החנויות עם מסך LCD, ומאוורר 23CM, לי יש פחות סכום כסף, אז אני הולך על הSAGITAA 2, בנוגע לחוסר מקום לכוננים קשיחים, תמיד ניתן להוסיף כונן קשיח למקומות של הFLOPPY ;)

פורסם

יש הבדל בין הLEXA לLEXA BLACKLINE חוץ מהמשקל?

ואת הAZTEC ראיתי פה

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3660

הבלקליין בעל צבע שחור, עשוי פלדה (לאומת הלקסה העשויה מאלומיניום כסוף), בעל מאווררים בצבע אדום (לעומת מאווררים בצבע כחול, חוץ מגירסא מיוחדת של הבלקליין עם מאווררים כחולים), לבלק ליין יש חריצים מוכנים לקירור מים (מה שלרגיל אין) וזה הכל בכללי.

פורסם
  • מחבר

הבלקליין בעל צבע שחור, עשוי פלדה (לאומת הלקסה העשויה מאלומיניום כסוף), בעל מאווררים בצבע אדום (לעומת מאווררים בצבע כחול, חוץ מגירסא מיוחדת של הבלקליין עם מאווררים כחולים), לבלק ליין יש חריצים מוכנים לקירור מים (מה שלרגיל אין) וזה הכל בכללי.

בסדר אז זה לא נורא

אני מעדיף צבע כחול ואלומניום=]

תודה:)

פורסם

בסדר אז זה לא נורא

אני מעדיף צבע כחול ואלומניום=]

תודה:)

מה קרה לSAGITTA 2 ולAZTEC?

פורסם
  • מחבר

מה קרה לSAGITTA 2 ולAZTEC?

חח לא קרה להם כלום פשוט רציתי לדעת שאם אני אצטרך לקצץ בץקציב של המחשב שהם טובים גם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים