פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים שלום אני חדש פה,נרשמתי במיוחד כדי לשאול אותכם ,כי חיפשתי תשובה ולא מצאתי בשום מקום..כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק והכול סבבה, אבל במסך רשום No video input עכשיו בדקתי את כל החיבורים הכול בסדר חיברתי את המסך למחשב אחר וזה עובד.יש למישהו מושג מה הבעיה?או רעיון לפתור ?
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים תבדוק שהזיכרונות שלך בסדר...הכוונה שהם בתוך הלוח אם ואי אפשר להוציא אותם אלא אם אתה משחרר את התופסנים שבצד...גם לי היה את הבעיה שהמחשב עבד והמסך עבד והמסך לא קלט את המחשב...(אצלי הבעיה הייתה בזיכרונות...)
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים תבדוק את הכרטיס מסך, תנסה לשים כ.מסך אחר ולראות אם אתה רואה תמונה.אם בדקת את הזכרונות והם תקינים אז זה כנראה הכ.מסך.אם גם זה לא עוזר כנראה שאתה צריך להחליף את הלוח אם שלך...
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר יש צפצופים בהדלקת המחשב?המאוררים והכל עובד כרגיל?זה מה שמוזר המשחב כאילו עולה רגיל..אין ציפצופים או משהו כזה..כל המאוורים עובדים...
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים יש צפצוף אחד רגיל או שאין כלום?לפי הצפצופים אפשר לגלות מה הרכיב שעושה את הבעיה
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים תבדוק כ.מסך ..תביא אחר ..האם עובד ?אם כן ..כרטיס מסך דפוקאם לא ..ואמרת שהזיכרונות יושבים סבבה , אז תבדוק ספק כוח
פורסם 2007 בדצמבר 617 שנים מחבר יש צפצוף אחד רגיל או שאין כלום?לפי הצפצופים אפשר לגלות מה הרכיב שעושה את הבעיה אין כלום המחשב עולה רגיל, יכול להיות שהכרטיס מסך הלך...הבעיה שאין לי אחר לבדוק
פורסם 2007 בדצמבר 817 שנים מזתומרת עולה רגיל?כל המאוררים נדלקים ולא קורה כלום או שיש איזושהי תמונה ?ותסתכל לפי החוברת(של הלוח אם) עם ה speaker מחובר למקום שלו ,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.