עבור לתוכן

טלפון מעוצב ולא יקר לאישתי - מה דעתכם על ה-SE-Z610i לעניין?

Featured Replies

פורסם

דרישות:

1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה.

2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב.

3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח)

4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות.

5. עמיד יחסית

6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן).

7. ספיקר טוב.

8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה.

אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן.

האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות?

רוב תודות

גונן.

http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg

פורסם

K510

שהוא אחיו הקטן,חסרים לו כמה פיצ'רים קטנים שאני מניח שלא רלוונטיים (חפש את ה-SPECים שלהם כדי להיות בטוח)

והוא זול משמעותית עד כמה שראיתי.

ראיתי אותו בחנויות סלולר בכ-900 ש"ח (לא סלקום וכו' אלא רק את הפלאפון)

http://cellnow.co.il/catalog/sale.asp?SALE_id=184

פורסם

אחלה מכשיר דומה מאד בפוקציות ל K610I.תפריט מאד נוח ופשוט,זריז,ספיקר בינוני-אין פילטר לרעשי רקע.החלק הקידמי נשרט בקלות.

בגדול הייתי ממליץ

פורסם

k610i אדום =]

פורסם

I actually own a Z610 and I must say, I love it ! I think it's my third phone now and out of all of them, this one is my favorite. Turns on quickly, has all the features I use ( most of which you are searching for as well ). Personally, I recommend it very much...

פורסם

גונן , אני לא מכיר את היכולות הטכנולוגיות של הבחירה שלך , אבל נשים אני כן מכיר והן כן יעדיפו צידפה וזה שהוא לא מסובך זה לא חיסרון .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות!

ראיתי את ה-Z610 היום אצל חבר בחדר הכושר - הוא טוען שמערכת ההפעלה נתקעת לו כל הזמן עד לרמה שצריך להוציא את הסוללה כדי "לשחרר" אותו. זה גם קרה לו ON LINE בזמן שדיברנו :-\

אני מניח שמדובר במכשיר מקולקל ולא בעיה אופיינית... לא מתאים ל-SE (בניגוד לסימביאן למשל, שם זה מתקבל בהבנה ביחס לאפשרויות שלה).

מישהו יכול לאשר/להפריך את העניין מניסיונו?

האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות?
פורסם

חברה שלי מסתובבת עם אחד כזה כבר כחודשיים , דאגתי לצרוב לה גרסה נקייה בלי כל הג'אנק של המפעילות , והמכשיר עובד בצורה יציבה מאוד , בלי שום בעיות וקפיאות , ועוד במיוחד שהיא עובדת עם סים דור שני , שלטענתם , לא אמור לעבוד בכלל .

המכשיר דיי זריז , מאוד אפילו , ומהיסטוריה אישית ארוכת שנים עם מכשירי SE , ובהשוואה ישירה לK610 , המכשיר הזה מעולה .

לי אישית מפריע קצת מנגנון הצירים שלו , אני מאמין שאחרי שנה וחצי עד שנתיים הוא ישתחרר , אם לא לפני , ויתחיל "לרקוד" קצת .

בתכלס , מכשיר מאוד מומלץ .

פורסם
  • מחבר

חברה שלי מסתובבת עם אחד כזה כבר כחודשיים , דאגתי לצרוב לה גרסה נקייה בלי כל הג'אנק של המפעילות

האמת - אני רוצה מינימום התעסקות וממש לא בא לי להתחיל לצרוב גרסאות... אין לי אפילו מושג במה זה כרוך!

האם יש עדויות על בעיות עם הגרסה המקורית עם "כל הג'אנק של המפעילות"?

שוב תודה וחג שמח,

גונן.

פורסם

אני מניח שיהיה לה קשה לעבור לסוני אריקסון ויהיו פעמים שהיא תרצה להטיח את המכשיר בקיר, אך לאחר תקופה קצרה (זה תלוי בה) היא תתרגל למערך הכפתורים והפונקציות.

פורסם
  • מחבר

מה הכי מעצבן במעבר? איפה הבעיה?

פורסם

הקטע של הsend וend, החזור והC

הממשק די שונה מS40 3rd

פורסם

עשיתי חיפוש בגוגל - לא מצאתי תלונות ( לא חיפוש מעמיק ) אבל על ההפעלה שלו וכו יש ביו טוב כמה סירטונים - אם זה מעניין אותך

פורסם

אני לא דיברתי על המכשיר הספציפי הזה, התייחסתי למעבר מנוקיה לSE

פורסם

אני מניח שיהיה לה קשה לעבור לסוני אריקסון ויהיו פעמים שהיא תרצה להטיח את המכשיר בקיר, אך לאחר תקופה קצרה (זה תלוי בה) היא תתרגל למערך הכפתורים והפונקציות.

אל תקצין כל כך , הארגונומיה של מכשירי SE גאונית , 5 דקות עם המכשיר , ואתה לא מבין איך היית עם משהו אחר לפני כן .

לי דווקא היה קשה לעבור מSE לWM6 , זאת דוגמא מעולה לתגובה איטית :bash: .

בכל מקרה , אין לך מה לדאוג , המכשיר לא אמור להתקע ולעבוד בצורה בעייתית עם הגרסאות המקוריות של אורנג' . הבעיה היא שכל המכשיר מלא בלינקים לOBOX , OLIVE , וכל הCRAP הזה שאף אחד לא צריך , וזאת הסיבה לצרוב גרסה נקייה .

התעסקות ? אין מה להתעסק , רוכשים קרדיט צריבה אחד ב7 יורו , מורידים תוכנה , עוקבים לפי ההוראות , ותוך כ~10 דקות , יש לך מכשיר UNBRANDED .

www.wotanserver.com

חיסרון יחיד הוא שהצריבה הזאת מסירה אחריות תוכנתית מהמכשיר מול אורנג' .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים