עבור לתוכן

מחפש משחקי חלליות + הרפתקאות... יש חיה כזאות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אה... פשוט אנחנו משחקים את אותם משחקים כבר שנים... קרייסיס באמת היה טוב אבל זה כבר לא זה.. אני רוצה שידהימו אותי ולא רק מבחינה גרפית אלה מבחינת עלילה ועומק המשחק, שיהייה בעל עולם גדול...

:nixweiss: עזבו לא משנה..

פורסם
  • מחבר

אמ... זה לא ממש מה שאני מחפש.. מדובר שם הרבה מאוד על קווסטים ישנים וחדשים, ואני יותר מחפש משחק גוף שלישי\ראשון לא משנה לי שיהייה אפשרות לקפוץ לחללית ולהמריא לכוכב אחר :cool2: ושכל זה יהייה עטוף בעלילה טובה ומושכת.

אני חושב שהמשחק היחיד שמתקרב לזה זה KOTOR, הבעיה היחידה הוא מבוסס על עולם של STAR WARS שאותו אני לא מכיר ::) (לא יצא לי לראות את הסרטים, למרות שניראה לי כדאי) וכשאני מתחיל לשחק במשחק KOTOR אני מרגיש כיאלו נזרקתי באמצע הסרט לאולם קולנוע :lol:

בכל מקרה תודה רבה לך על הנסיון.

פורסם

ב- Wing Commander 3 ו- 4 היו כמה משימות בתוך אטמוספירה של כוכב, אבל זה לא בדיוק הרפתקאות - יותר כמו סרט אינטראקטיבי (מוצלח אומנם) עם קרבות חלל.

פורסם
  • מחבר

תראו אני רואה את עצמי כגיימר די כבד, אפשר לראות את זה על פי המחשב שלי והדרישות שלי ממשחק מחשב.

אני אומנם לא גדלתי על כל הלהיטים של שנות ה80 וגם לא כל הלהיטים של שנות 90, קניתי מחשב ב1996 (מחשב ראשון) והייתי אז בן 7.

ועד היום תעשיית המשחקים עשתה צעדי ענק למקום שבו אנחנו עומדים עכשיו ואנחנו עומדים באותו מקום כבר די הרבה זמן, אין חידושים יותר... אז כן מידי פעם מוסיפים איזה אפקט גרפי חדש, חליפה מהודרת, או סתם מצבים חדשים שלא ניראו עוד במשחקי מחשב, אבל כל זה כבר לא מלהיב כמו שזה היה פעם, כשהיה לנו קצת מזה.. עכשיו יש לנו כותרים בשפע מכל הסוגים ולמען האמת הם לא שונים בהרבה אחד מהשני.

אני חושב שאני מחכה למהפכה בעולם משחקי המחשב, משהו שעוד לא ראינו תארו לכם ליצור מערכת אשר מדמה עולם שלם שבו הכול קורה בגלל משהו, ולא מתקדם בקצב שהמשחק מכתיב אלה השחקן מכתיב את הקצב של ההתקדמות. עולם שבו הכול מגיב לפעולות שאתה עושה ולא הזבל שתמיד מנסים להאכיל אותנו שעולם אינטרקטיבי ומגיב לפועלות השחקן. זה לא ראיתי באף משחק.. תארו לכם מערכת כוכבים שאפשר לטוס לכל כוכב ולנחות עליו ולחקור אותו ולכל כוכב יש סיפור משלו והסטוריה.. לכל כוכב יש את התרבויות שלו ודתות שונות כמו כן גם מצבי טכנולוגיה שונים של כל כוכב, ומה שיכול להיות מגניב זה שאם יש כוכב מיושב שלא מפותח טכנולוגית אז מי שנוחת עליו ראשון מצליח להחדיר לתוך הכוכב את הטכנולוגיה של אותה גזע על מנת לאסוף תומכים...

שמעו יכול להיות שאני חושב בקנה מידה גדול מידי, ואני יודע שזה אפשרי לביצוע, צריך רק את הזמן הנכון והידע הדרוש.

תארו לכם מסע בזמן... אתם חוזרים לאחור בזמן ומונעים ממשהו לקרות, ויהייה לזה השפעה על ההווה והעתיד.. זה משחק שהייתי מנסה.

לפי דעתי המפתחים של היום צריכים לחשוב הרבה מחוץ לקופסה, ולהיות יותר מגוונים. אז כן קריסיס באמת ניראה מדהים אבל הוא FPS הוא חידש כלום הוא רק נתן לנו עוד מנה של מה שאנחנו למדנו לאהוב.

אם אני מברבר בשכל אל תתייכסו, אבל ככה אני מרגיש.. מיצינו, רוצים משהו אחר... תדהימו אותנו שום כמו שזה היה עם MARIO בזמנו וDOOM וRED ALERT..

פורסם

אז תשמע, אתה לא פשוט לא מכיר StarControl 2. אמנם הגרפיקה שלו מיושנת (2D), אבל אתה חוקר כוכבים, מגלה תרבויות (וכן, לכל אחת מהן יש הסטוריה משלה וגם קשרים עם התרבויות האחרות), צריך לגלות את המשימות שלך, משדרג את החללית, וכמו תמיד מציל את מרבית החיים התבוניים באיזור שלנו של הגלקסיה.

הוא גם נורא מצחיק בקטעים מסוימים.

לפני כמה שנים יצאה גרסא מחודשת שלו כ- Open Source, ומכילה הרבה שיפורים למשחק המקורי (דיבוב מלא, בתור התחלה) ואפשר להוריד אותה מ- sc2.sourceforge.net.

פורסם
  • מחבר

טוב ניתן לזה ניסיון.

פורסם

Freelancer עונה לך על הדרישות, בערך. הבנת את המשחק לא נכון - העלילה במשחק לא כוללת מסחר. בכלל לא, כל הקטע במשחק זה קרבות מטורפים בתוך ערפיליות או חגורת אסטרואידים עם חלליות ונשקים חדשים...

כדי להשלים 100%, להשיג את הספינות הכי טובות, לגלות את מערכות השמש והנשקים הנסתרים, אתה צריך לסחור בין מערכות שמש עם מצב כלכלי שונה, כדי לקבל כסף.... כל Freelancer זה תורה שלמה, המשחק פשוט ענק. אבל אם תדבק בעלילה, כן, יש המון מערכות שמש עם כוכבי גז ענקיים שתופסים לך את כל שדה הראייה עם 3 שמשות במצבים שונים או מערכת נטושה עם שמש אחת "ננס לבן" וכוכב עלוב, על כולם כמעט אפשר לנחות, להכנס למרכזים...

יש גם את Darkstar One שזה חיקוי עלוב של Freelancer, לא מגיע לו לקרסוליים. אבל שווה משחק P:

פורסם
  • מחבר

ניסיטי את פריילנסר אבל הוא כמו קווסט כזה... שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב קווסטים אבל זה לא מה שאני רוצה...

אני כרגע משיג את דארקסטאר 1, האם המשחק הוא כמו קווסט או גוף 1\3?

פורסם

ניסיטי את פריילנסר אבל הוא כמו קווסט כזה... שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב קווסטים אבל זה לא מה שאני רוצה...

אני כרגע משיג את דארקסטאר 1, האם המשחק הוא כמו קווסט או גוף 1\3?

קווסט לאו דווקא פוסל אפשרות של גוף 3 / 1.

אם התכוונת למצלמה, יש אפשרות הן ב FL והן ב DS1 לשנות בין גוף ראשון לשלישי.

מבחינה עלילתית, כמו ל FS, יש ב DS1 מגע "קווסטי". סתם יצא להם פחות טוב בכל מובן מ FL.

אם לא נהנית מ FL, אתה לא תסבול DS1... אבל שווה לנסות

פורסם

דרקסטאר 1 זה כמו פרילנסר, רק בלי האפשרות להחליף ספינה.

גם שם יש מסחר וקרבות חלל באותו הממשק כמעט.

דארקסטאר מעט יותר מורכב. אבל רק מעט.

פורסם

רק Freespace 1 & 2.

פורסם
  • מחבר

נסיתי להתעמק בפריילנסר אבל העיניין הקווסטי התחיל לקחת פיקוד.. אני לא יודע לאן ללכת והמשחקיות ממש איטית.

בכל מקרה ירדתי מהעיניין, כנראה אני לא ימצא את מבוקשי בזמן שלנו, חייב לקרות איזה מהפך בעולם המשחקים בשביל שיצאו משחקים שאני חולם עליהם.

אמ... יש לכם משחקי פנטזיה או הרפתקאות להמליץ לי? לא משחקים מוכרים, כי את רובם אני מכיר.. עדיף משחקים מלפני שנתיים מקסימום שלוש, משחקים כאלה שמחליקים דרך האצבעות לפעמים. :hat:

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים