עבור לתוכן

Logitech x530 vs Creative inspire 5200(תקציב 450-500)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחחח אני בנאדם קשה...עד מחר אחה"צ שאני אקנה אותם תהיה לי את ההתלבטות הזאת:

T6060 VS X-540:

יתרונות לT6060:

1.נראים הרבה יותר טוב מהX540

2.זולים ב40 שקל בערך

3.סנטר יותר חזק ואמרו שיש בעיה בX530(הX540 נשמעים ממש דומה) שהסאב כאילו משתלט על הסנטר ומאפיל עליו

4.טוויטרים ברמקולים הקדמיים שעוזרים המון עם הקולות הגבוהים לעומת הX540 שבהם אין טוויטרים

יתרונות לX540:

1.הרבה יותר מוכרים והמון המון ביקורות אוהדות - מקצועיות ומשתמשים(בNEW EGG [או אמאזון,לא בטוח] יש 350 תגובות משתמשים(על הX530),מתוכן 94%עם ציון 4 לפחות!)

2.שנתיים אחריות לעומת שנה של הקריאייטיב

3.כנראה שלט איכותי יותר בX540 - לא מעט תלונות על השלט של קריאייטיב שיוצר העלאה והורדה רנדומלית של ווליום(כנסו לפורומים הרשמיים של קראייטיב)

4.אחרי מחקר מעמיק בפורומים שונים,בעיקר בחו"ל,הדעה הכללית על קריאייטיב לא טובה בעיקר בגלל מיעוט דרייברים חדשים,תמיכה טכנית בעייתית ובמיוחד בעיות עם הכרטיסי קול שלהם.

5.מצב מטריקס - שמיעת מוזיקה בסראונד מה שלא אוכל לעשות עם הקריאייטיב כי אני אשתמש לפחות בחודשים הראשונים בכרטיס מובנה(של הלוח P35-DS3L.מישהו יודע אם יש תוכנות שמבצעות את הפיצול הזה בצורה טובה?)

קיצר אני אשן על זה ונחליט במעמד הקנייה חחח

פורסם

זה הכיף שיש בלקנות - ההתלבטות ;)

פורסם

3.כנראה שלט איכותי יותר בX540 - לא מעט תלונות על השלט של קריאייטיב שיוצר העלאה והורדה רנדומלית של ווליום(כנסו לפורומים הרשמיים של קראייטיב)

זה נכון לגבי השלטים של Creative שאני מכיר. הבעיה היא שהם מאוד רגישים ויש טווח די מצומצם שבו הווליום סביר (עד 40% בערך לא שומעים כלום, ו-60% כבר מחריש אוזניים). כפועל יוצא, בטווח הזה, תזוזה קטנה בגלגל של הווליום שיכולה להיגרם גם ללא מגע, תביא לשינוי ניכר בווליום. בדרך-כלל זה לא קורה, לפחות לא ברמות של להפריע בשימוש היומיומי, אבל זה קיים.

4.אחרי מחקר מעמיק בפורומים שונים,בעיקר בחו"ל,הדעה הכללית על קריאייטיב לא טובה בעיקר בגלל מיעוט דרייברים חדשים,תמיכה טכנית בעייתית ובמיוחד בעיות עם הכרטיסי קול שלהם.

דווקא לי מעולם לא היו בעיות עם הדרייברים של CREATIVE או עם כרטיסי הקול שלהם, אבל אני מודה שהדגם האחרון שהשתמשתי בו הוא ה-AUDIGY 2 ZS, והדרייבר (ל-XP) הוא בן 3 שנים בערך. בכל מקרה, אין בהכרח קשר בין איכות כרטיסי הקול לאיכות רמקולים.

5.מצב מטריקס - שמיעת מוזיקה בסראונד מה שלא אוכל לעשות עם הקריאייטיב כי אני אשתמש לפחות בחודשים הראשונים בכרטיס מובנה(של הלוח P35-DS3L.מישהו יודע אם יש תוכנות שמבצעות את הפיצול הזה בצורה טובה?)

בגדול גם Winamp אמורה לעשות את זה במצבים מסוימים.
פורסם

3.סנטר יותר חזק ואמרו שיש בעיה בX530(הX540 נשמעים ממש דומה) שהסאב כאילו משתלט על הסנטר ומאפיל עליו

בתור בעלים של x540 ,אני לא מסכים אם זה, אולי רק במצב מטריקס הסנטר נחלש והאחורים מופעלים,ואז הסאב "משתלט" על הסנטר.

אחד הדברים היותר מעצבנים שיכולים להיות ברמקולים.

פורסם
  • מחבר

sherlock1212 ,

אתה מרוצה מהרמקולים בכללי?

כמה זמן יש לך אותם?

האם אתה יכול לתת פה חוות דעת מנקודת המבט שלך על הרמקולים מבחינת מוזיקה,סרטים ומשחקים?

פורסם

אני לא מבין גדול באיכות ,אבל בעקרון האיכות של סרטים ומשחקים היא טובה ודי מספקת את הצרכים שלי,

האיכות של מוזיקה היא בינונית, למרות שיש מצב שעם כרטיס קול מתאים האיכות של המוזיקה הייתה משתפרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים