עבור לתוכן

Logitech x530 vs Creative inspire 5200(תקציב 450-500)

Featured Replies

פורסם

טוב,אז לעצת דיוויד*מספר כלשהוא* חח,אני פותח ת'רד נפרד לגבי ההתלבטות שלי.

השימוש העיקרי שלי ברמקולים יהיה סרטים ומשחקים,ופחות למוזיקה,אבל הם בהחלט ישמשו גם למוזיקה מדי פעם.

איזה סט משניהם עדיף?

חיפשתי כל מיני השוואות בין שתי המערכות אבל לא ממש מצאתי...רק ביקורות נפרדות.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

את הסט של קריאטיב אני אמנם לא מכיר אבל יש לי את ה-X530 של לוג'יטק ואני יכול להגיד לך שזה פשוט חוויה!

סט רמקולים מדהים עם סאב עצבני במיוחד ואיכות סאונד מצוינת.

השימושים העיקריים שלי הם משחקים וסרטים+סדרות ובכל פעם אני נהנה מסאונד משובח.

פורסם

אח שלי אני לחלוטין התלוצצתי איתך

זה לא אומר כלום מה הניסיון הסוביקטיבי של מי שיענה לך

אתה צריך לקבוע מהו טעמך - במקרה כמו זה השימושים הם שקובעים החברות בונות דגמים נפרדים לנישות שונות

עיין בתארד הקודם מה זה מה

ניראה לי שאתה מיספר כולשהו : :biglaugh:

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא בכלל ביקורות העל הINSPIRE 5200,למישהו יש ביקורת עליהם?

לעומת זאת אני מצאתי המון ביקורות על הX530 ובכולם חוות הדעת היא מאוד טובה עליהם.

אולי עוד מישהו פה יודע על השוואות בין השניים?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי יותר בכיוון של ביקורות מקצועיות ולא של אנשים...אבל אני אעבור גם על אלה.תודה :xyxthumbs:

לילה טוב

פורסם

שמע , אני לא יודע איך הקריאטיב, אבל אל תקנה את הלוג'יטק הספציפיים . פשוט לא מרגישם אותם כ 5.1

הם לא נותנים כלום כמעט, עדיף לך לחכות עוד ולחסוך ולהביא רמקולים טובים יותר, כי הרמקולים האלו לא מדהימים בכלל.

פורסם

לעניות דעתי, מדובר בדגמים לא משהו. אפשר בהחלט ללכת על 5.1 של Logitech/Creative, אבל עדיף שזה יהיה X-540 או Inspire T5900/T6060. הבעיה שאלה גבר כבר עולים יותר מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

לעניות דעתי, מדובר בדגמים לא משהו. אפשר בהחלט ללכת על 5.1 של Logitech/Creative, אבל עדיף שזה יהיה X-540 או Inspire T5900/T6060. הבעיה שאלה גבר כבר עולים יותר מהתקציב.

אני יכול להגיד לך שלגבי הX540,קראתי בהרבה מקומות שהם נשמעים בדיוק כמו X530,רק שלX540 יש את מצב המטריקס(כשיש מצבים דומים בהרבה כרטיסי קול) ושלט רחוק.לא משהו שמצדיק להוסיף 200 שקל לרמקולים.

לגבי הT6060 אולי אני אוכל למתוח את התקציב שלי בעוד כמה עשרות שקלים,השאלה אם ההבדל במחיר של 130 שקל ביניהם לX530 שווה את ההבדל בביצועים?

לפי נתונים טכניים אני גם רואה שהסאבוופר של הT6060 הוא 22W לעומת הלוג'יטק שהוא 25W.לא יודע כמה זה משמעותי...

טוב אני אקרא עליהם ביקורות ונראה

פורסם

העוצמה ליכאורה אינה קבוע לאיכות

ברמקולים של טווח מחירים שכזה עדיף לך לקרא את חויית השימוש של משתמשים כמוך

רצוי לבדוק בקורות מאוחרות המעידות על תקלות

ה 6060 שווה את התוספת

פורסם

וואי איזה קטע אתמול קניתי את ה-X530!!!

לפני זה היו לי 4 רמקולים: 2 של סט של Creative XFree (עם סאב 4W) ועוד משהו לא כזה טוב אבל לא ג'נרי.

וההבדל ענק! לפעמים חיברתי את המחשב למערכת בסלון ובסרטים עם AC3 שמעתי בסלון מצוייןןן (דרך היציאה הדיגיטלית, שפה אין...). אבל פה זה מתקרב לשם מאוד. הבאסים נוראאא גבוהים (יש אפשרות להנמיך).

אבל החסרונות הם: הכבלים האחוריים קצרים מדי (4-5 מטר), למרות שהארכתי אותם אז זה לא כזה משנה. והשמע בהם הוא מצויין, אבל.. לא יודע.. חסר שם איזה משהו.. אולי צריך יותר להגביר את העוצמה של ה-VOICE או שמהו..

אבל ביחס מחיר\איכות זה מצויין! וקניתי אותם רק בגלל המחיר שלהם (וגם בגלל שיש להם 5 כוכבים ב-ZAP עם מלאא ביקורות אבל נעזוב את זה ;)).

בקיצור - אם זה התקציב שלך - תקנה, אם יותר - אין לי מושג איך האחרים נשמעים אז אני לא יודע...

מקווה שעזרתי!

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שיש הבדל באיכות הסאונד בין הT6060 לT6100?

עקרונית הסאבוופר של הT6100 חזק יותר ב4W אבל זה לא נראה לי כמו משהו שיש להתייחס אליו...

פורסם

אתם חושבים שיש הבדל באיכות הסאונד בין הT6060 לT6100?

עקרונית הסאבוופר של הT6100 חזק יותר ב4W אבל זה לא נראה לי כמו משהו שיש להתייחס אליו...

לא הייתי לוקח את ה-6100. השלט שלהם פחות טוב (אין שליטה על הבאסים).
פורסם
  • מחבר

זה לא שהוא פחות טוב,אין להם בכלל שלט...השליטה על הווליום בT6100 זה כמו בX530.

אבל אני בכלל שאלתי על הבדלי איכות סאונד ביניהם לT6060.

לא משנה אני כנראה הולך על הT6060,תודה על כל העזרה

פורסם

בתור אחד מיוזמי התארד הזה הרשה לי לברך אותך על בחירתך ב T 6060 מצוינים עבור משחקים וסרטים .

תהנה מהם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים