פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים במקום להציג לי:1. פריט ראשון2. פריט שני3. פריט שלישיהוא מציג לי:1. פריט ראשון2. פריט שני3. פריט שלישיוגם הם לא מיושרים כמו שצריך.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר סליחה... טעות שלי כמובן.הוא מציג לי:1. פריט ראשון1. פריט שני1. פריט שלישי
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר <ol><li>Item</li><li>Item</li><li>Item</li><li>Item</li><li>Item</li><li>Item</li></ol>
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מוזר, לי זה עובד באופן מושלם.אולי יש משהו אחר בדף שמפריע לו, מסיבה כלשהי?בדפדפנים אחרים זה עובד בסדר? (ציינת שזה ב-IE6)
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים מחבר כמובן שזה יעבוד לך באופן מושלם...זה OL סטנדרטי לחלוטיןמשהו אחר בדף מפריע לו... חשבתי אולי מישהו מכיר באג ידוע של IE6...טוב - לא משנה
פורסם 2007 בדצמבר 418 שנים אז אתה יכול לנסות להעלות את כל הדף לכאן (או לשלוח לינק אם הוא איפשהו באינטרנט), ולבדוק אם הבעיה קיימת גם בדפדפנים אחרים.
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר יש לי בעיה לעשות כזה דבר לצערי...עכשיו אני רואה שכל הרשימות שלי באתר נדפקו. גם OL וגם UL...אף Item לא מיושר עם הנקודה של ה LI שלו או שכל UL מתחיל מחדש...וזה רק ב IE6
פורסם 2007 בדצמבר 517 שנים מחבר והנה הפתרון... היה לי בקובץ CSS חוק שתקף רק על IE6 שהגדיר ש ה Height של ה li יהיה 45Px... מעניין... תוקן תודה על הזמן שלכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.