עבור לתוכן

מבקש המלצה והסבר לגבי אל פסק שמיועד להפסקות קצרות. יש משהו עד 100 שקל? (ל"ת)

Featured Replies

פורסם

הוא לא רשם תקציב כי הוא לא יודע בכלל כמה זה אמור לעלות.. גם אני לא יודע, ולכן אני מצטרף לשאלה.

מצטער שאני נדחף פשוט הדיון סחף אותי.

מפרט:

מעבד: מרובע ליבה Q6600

כ. מסך: 8800GT

זיכרון: 2GB DDR2 800MHz

ספק כוח: Enermax Liberty 400W

מארז (קשור בכלל?): Raidmax Sagitta

כמה יעלה מינימום אל פסק לזה ומאיפה כדאי לקנות??

(ראיתי ש-TMS מוכרים אבל אין שם פירוט בכלל...)

פורסם

ברירת מחדל בשאלות האלה (שדיי חוזרות לאחרונה - רצוי לעשות סטיקי בנושא.. :screwy:)

הוא ה PRPC 750.אל פסק עם מייצב מתח עם שנתיים אחריות של חברת אדוויס.מחר נא בין 400 ל 500 שקל תלוי בחנות.

אם יש לכם מסך 19 21 22 CRT כדאי לקחת את ה"אח" הגדול שלו הPRPC 1050 בעלות של בין 730 ל 1200 שקל.

יש כמובן חברות יותר זולות שאני אישית לא ממליץ למי שאוהב את המחשב שלו אבל אני לא בא להשמיץ.ההעדפה שלי סובייקטיבית ולכן כדאי להשוות בזאפ

חברות נוספות.

פורסם

יש לי מסך 17" בנתיים F700B של LG (לא LCD)

רציתי לדעת, אני מחבר את האל פסק ל-USB?

ואז מה קורה עם המסך? זה מחזיק גם אותו בעזרת החיבור למחשב או מה??

פורסם

זה מחזיק את המסך ואת המחשב..

PRPC 750 יתאים פה

פורסם

תודה רבה!!

ולכמה זמן? באתרים רשום 10-20 דקות אבל לא מוזכר על איזה מחשב...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק רציתי להגיד שהעדפתי לקנות דיסק קשיח ב-244 ש"ח במקום לקנות אל פסק, שבמקרה הטוב יעלה במחיר דומה אבל עם אחריות לשנתיים ובמקרה הרע יעלה כמו 3 דיסקים חדשים.

ומה אעשה אם תהיה הפסקת חשמל בזמן שלא אהיה בבית או שאהיה ישן? האל פסק הרי לא יעבוד שעות רבות...

לכן לדעתי הפתרון הוא לקנות דיסק נוסף, להעתיק הכל אליו ולהוציא מהמחשב. ככה הוא לא יהיה תלוי בחשמל ותמיד יהיה זמין. זה גם חוסך המון כאבי ראש לגבי גיבויים וצריבות. חבל שלא חשבתי על זה קודם. זה שווה מאוד

פורסם

ומה אעשה אם תהיה הפסקת חשמל בזמן שלא אהיה בבית או שאהיה ישן? האל פסק הרי לא יעבוד שעות רבות...

גם לזה יש פיתרון. האל פסק המדובר (PRPC750) מגיע עם חיבור USB למחשב ושליטה ע"י תוכנה (UPSMON). תפקידה של התוכנה היא לכבות את המחשב (כמו שצריך) דקות ספורות לפני שהמצבר מתרוקן אלה אם כן תגדיר אחרת.
פורסם
  • מחבר

ומה לגבי המחיר? בטח זה יקר רצח.

עדיף כבר לקנות דיסק לגיבוי וחלאס

פורסם

מה הקשר?

שאין הגנה של אל פסק אז נחשולי מתח או הפסקות חשמל יכולות לגמור לך על כל המחשב, בשביל יש את המוצר אל פסק

ו ADVICE PRPC 750 מספיק עד מסך 20 אינץ כולל .

פורסם
  • מחבר

אבל מקודם אמרתם שהפסקה פתאומית יכולה לגרום לבעיות לדיסק בגלל שלא נעשתה יציאה מסודרת. מה הקשר בין הלוח עכשיו? גם הוא יכול להינזק? וגם המסך? איזה רישום הם עושים? הרי כיבוי שלהם משמעותו ניתוק חשמל!

ואם אני זוכר אז יש אפשרות לתבוע את חברת חשמל על דברים כאלה

פורסם

אתה כניראה לא מבין מה מנסים להסביר לך פה כבר 3 עמודים ברציפות... אז עזוב, קנה עוד HD ושיהיה לך בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים