עבור לתוכן

מבקש המלצה והסבר לגבי אל פסק שמיועד להפסקות קצרות. יש משהו עד 100 שקל? (ל"ת)

Featured Replies

פורסם
:funn:
פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

אין ב-100 שקל או שאתה לא רוצה אפילו להסביר קצת איזה סוגים יש?

יש מגן מנחשולי מתח ויש אל פסק?

פורסם

אין אל פסק במאה שקל.

במחירים הללו יש מגני ברקים

פורסם

אין ב-100 שקל.

אל פסק נועד להחזיק את המחשב ל-X זמן (בהתאם לסוג המכשיר ולעומס המחובר אליו), מגן מנחשולי מתח לא יחזיק את המחשב בהעדר מתח אפילו לא לשנייה, כשמו כן הוא, המתח הנומינלי שאתה אמור לקבל מחברת החשמל הוא 230V, אם מסיבה כלשהי המתח עולה אל מעל לערך זה, מגן נחשולים ישרף ראשון ובכך יגן על הציוד המחור אליו, לא יותר ולא פחות.

פורסם
  • מחבר

אין אל פסק במאה שקל.

במחירים הללו יש מגני ברקים

ומה ההבדל בין מגני ברקים לאל פסק? :s07:

אין ב-100 שקל.

אל פסק נועד להחזיק את המחשב ל-X זמן (בהתאם לסוג המכשיר ולעומס המחובר אליו), מגן מנחשולי מתח לא יחזיק את המחשב בהעדר מתח אפילו לא לשנייה, כשמו כן הוא, המתח הנומינלי שאתה אמור לקבל מחברת החשמל הוא 230V, אם מסיבה כלשהי המתח עולה אל מעל לערך זה, מגן נחשולים ישרף ראשון ובכך יגן על הציוד המחור אליו, לא יותר ולא פחות.

מתי קרה שהמתח לא היה 230V? זה יכול בכלל לקרות?
פורסם

מגן ברקים מגן מברקים ואל פסק עושה משהו אחר לגמרי ואני בטוח שתמצא הגדרה מדויקת בגוגל..

וודאי שזה יכול לקרות

פורסם

זה קורה בעיקר מ-2 סיבות:

1. ברק פוגע בקווי המתח של חברת החשמל, והם מעבירים את הנחשול אל השקעים אליך בבית - נדיר אבל קורה.

2. בחיבור תלת פאזי, אם חיבור האפס מתנתק מכל סיבה שהיא, המתח בכל השקעים בבית קופץ ל-400V ושורף את כל מה שמחובר לקיר באתו רגע - קורה המון, בעיקר בחורף, בזמן שעצים או דודים עפים על חוטי החשמל ופוגעים רק בחוט האפס.

פורסם

אל פסק הוא מכשיר עם סוללה שמחזיקה את המחשב דולק לכמה דקות כדי שתוכל לכבות בצורה מסודרת את המחשב ובכך למנוע נזק למחשב כתוצאה מנפילת מתח פתאומית.

מגן ברקים הוא מייצב מתח בלבד ובכך יגן על המכשיר שמחובר אליו מעלית מתח, אך הוא לא כולל מצבר כמו אל פסק ולכן במקרה של נפילת מתח, המכשיר שמחובר אליו יפסיק לעבוד מיידית (בגלל שהוא לא מקבל חשמל) ויכול להגרם לו נזק כתוצאה מכך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שמגן ברקים זה בעצם מגן משינויי מתח. אבל אם זה הורס את כל המכשירים אז צריך לשים אותו בארון חשמל הראשי ולא רק בשקע אחד. כי לפי דבריך אז גם במקרר יכול להיהרס.

אז בקצור אני מעוניין במשהו שיספק חשמל לזמן קצר (מצידי שיהיה דקה) בזמן של הפסקת חשמל. אני מבין שזה אל פסק ושזה יקר. כמה זה יקר?

פורסם

רק עבור המחשב או גם בשביל המקרר?

פורסם
  • מחבר

אני נמצא בפורום של מקררים או מחשבים?

אני מקווה שהיית רציני ולכן אענה שמדובר בבקשה למחשב בלבד

פורסם

מה מפרט המחשב והאם יחובר אליו גם המסך? (ואם כן אז איזה באיזה מסך מדובר)

פורסם
  • מחבר

המחשב כמו שכתוב במפרט שלי.

המסך: LITEON 22 דגם T22BALW

פורסם

ומה עם תקציב בכותרת בהתאם לחוקים למשל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים