פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים יש לי בעיה קטנה בתרגיל הזה using System;class Program{ static void Main(string[] args) { const double MILE = 1.6; double sum; sum = 0; int i; Console.WriteLine("enter the number {0}",i); i= int.Parse(Console.ReadLine()); for (i = 1; i < 20; i = i + 1) { sum = MILE * i; Console.WriteLine("the sum is {0}", sum); } }}הקומפיילר רושם: Error 1 Use of unassigned local variable 'i'l מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים הקומפיילר מזהיר אותך שיצרת את num בלי לשים בו ערך, ואחר כך אתה ניגש אליו (שורה אחר כך).לא הבנתי למה אתה מדפיס אותו בכלל.ואין קשר ללולאה. שים לב שהקומפיילר אומר לך באיזו שורה הבעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים זו אותה הבעיה! עכשיו במקום שאתה מדפיס את num בלי לשים בו ערך, אתה מדפיס את i בלי לשים בו ערך.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר I הוא הקלט שלי Console.WriteLine("enter the number {0}",i);אני מכניס 6את הערך אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים הפונקציה WriteLine רק מדפיסה. לא קולטת כלום.הפונקציה ReadLine היא זו שקוראת.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר והכנסתי את שתי הפונקציותאני באמת לא מבין למה אתה מתכוון בהכנסת ערך כי אני הרי מכניס ערך והפונקציה ReadLine קוראת את הערך ומציגה אותו
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים בשורה הזו:int i;הצהרת על משתנה בשם i, אבל לא שמת בו ערך. הקומפיילר לא הזהיר אותך כאן, כי הוא הניח שאתה מתכנן לתת לו ערך בעתיד.בשורה הבאה:Console.WriteLine("enter the number {0}",i);ניסית להדפיס את הערך של i. כיוון שאין לו ערך הקומפיילר צועק עליך (ליתר דיוק הערך שלו 0, אבל הקומפיילר זוכר שלא אתחלת אותו בעצמך, ולכן מונע ממך להשתמש בו).רק בשורה שאחרי כן:i= int.Parse(Console.ReadLine());אתה שם ב-i ערך אמיתי.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר אוקיי תודה רבה הסתדרתי עכשיו ההסבר עזר לי מאוד! ובסוף בכלל לא היה לי צורך בהכנסת ערך ל-I :lol:
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר אוקיי יש לי בעיה בעוד תרגיל מצטער using System;class Program{ static void Main(string[] args) { int i, num, sum; sum = 0; for (i = 1; i <= 50; i = i + 1) { Console.WriteLine("enter the num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); } if (num < 10) { sum = sum + num; Console.WriteLine("the sum is {0}", sum); } }}הקומפיילר רושם: Error 1 Use of unassigned local variable 'num' כן אותה הבעיה אבל הפעם הכנסתי ערך שהוא לא אפס
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים אני חושב שהתכוונת ש if יהיה בתוך הלולאה כי מה שאתה עושה כרגע זה לקלוט את המספרים אחד אחרי השני בלי לעשות איתם כלום (אתה מאבד את הערכים שלהם) ובעצם מטפל רק באחרון.
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר using System;class Program{ static void Main(string[] args) { int i, num, sum; sum = 0; Console.WriteLine("enter the num"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); for (i = 1; i <= 50; i = i + 1) { if (num < 10) { sum = sum + num; Console.WriteLine("the sum is {0}", sum); } } }}תודה הסתדרתי!
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים משהו עדיין לא מסתדר שם (עכשיו אתה קולט מס' ומוסיף אותו לסכום 50 פעם). מה התוכנית אמורה לעשות?
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מחבר התכנית אמורה לקלוט רשימה של 50 מספרים ולהציג כפלט את סכום המספרים הקטנים מ-10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.