עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד למשחקים ולעיצוב גראפי - עד 10,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה, היה נדמה לי שכרטיס 8600GT - 8700 יכול להספיק לי.

השאלה שלי היא איזה מחשב נייד מומלץ קיים עם הכרטיסים האלה.

ה-1520 הוא היחידי שאני מכיר ויש לו מסך מזעזע. (ומסך זה רוב העניין)

האם יש למישהו המלצה?

• תגובות 49
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק התכוונתי לשאול (Qttp - אליך :))

האם יש בכלל ניידים עם יכולות תצוגה נורמאליות עבור עריכה גראפית?

פורסם

תודה, היה נדמה לי שכרטיס 8600GT - 8700 יכול להספיק לי.

השאלה שלי היא איזה מחשב נייד מומלץ קיים עם הכרטיסים האלה.

ה-1520 הוא היחידי שאני מכיר ויש לו מסך מזעזע. (ומסך זה רוב העניין)

האם יש למישהו המלצה?

מסך מזעזע? S:

אני אשמח לדעת על מה אתה מדבר....

הייתה בעיה ידועה עם חלק מהמסכים של AUO שהיו "מגורענים".

אני מציע שתבדוק שוב, כי אין לי שמץ על מה אתה מדבר S:

פורסם
  • מחבר

מסך מזעזע? S:

אני אשמח לדעת על מה אתה מדבר....

הייתה בעיה ידועה עם חלק מהמסכים של AUO שהיו "מגורענים".

אני מציע שתבדוק שוב, כי אין לי שמץ על מה אתה מדבר S:

SORRY

אולי הגזמתי קצת עם המזעזע,

אבל עבדתי עליו ולא אהבתי. (בעיקר הזוויות וההשתקפויות)

חוץ מזה 1520מגיעים עם כרטיסים של עד 8600GS. שזה לא רע אבל...

is it the best we've got?

פורסם

זה נכון שבעבודה על תוכנות כמו MAYA או 3Dmax הוא יהיה עדיף בצורה משמעותית

אבל במשחקים ה 8700 עדיין יראה עדיפות.

3Dmark זה באמת לא משהו אמין שעל פיו אפשר ללכת חד משמעית.....

מצד שני, המחשב הזה אכן יותר טוב מהאחרים באותה רמת מחיר, רק שבמחיר הבסיס שלו הוא מגיע עם ג'יגה אחד של זכרון, ובלי מערכת הפעלה.

בסופו של דבר, מחשב כזה יסגר על 11 אלף.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת...

פורסם

אתה חייב נייד? כי בסופו של דבר תוכנות גרפיות עובודת טוב יותר על מחשב נייח+משחקים כמובן.

תדאג גם שהדיסק יסתובב במהירות של 7200RPM.

פורסם

בדיוק התכוונתי לשאול (Qttp - אליך :))

האם יש בכלל ניידים עם יכולות תצוגה נורמאליות עבור עריכה גראפית?

אתה מדבר על איכות מסך?

יש, אבל הם מיושנים. הניידים האחרונים שהגיעו עם מסכי IPS היו ה-Thinkpad T60/T60p ב-15" SXGA+ או UXGA. זה עוד היה בתקופת ה-Core Duo, לפני ה-Core 2 Duo. בדגמי ה-P היה כרטיס מסך FireGL V5200 השקול ל-Radeon X1600 - כרטיס די טוב של הדור שעבר, כמובן לא משתווה לכרטיסים של היום.

בעיקרון, כשחייבים להתפשר על מסך TN (שכן אין אלטרנטיבה בניידים המודרניים), עדיין אפשר למצוא מסך סביר - מומלץ לקחת מסך מאט ברזולוציה גבוה. נגיד SXGA+ 1400X1050 עבור 14", WXGA+ 1440X900 עבור 14" רחב ו-WXGA+ או WSXGA+ 1680X1050 עבור 15.4" (WUXGA 1920X1200 נראה לי יותר מידי בגדלים האלה).

מובן שעדיין תהיינה זויות צפיה זוועתיות וצבעים "בערך דומים למשהו", אבל לפחות הרזולוציה מספיק גבוהה, והבהירות/ניגודיות במסכים היותר איכותיים סבירה לעבודה.

רוב האנשים שעושים עריכה גרפית מקצועית, גם במחשב נייד, מחברים אותו למסך שולחני כשהם עושים זאת, ושם כבר האפשרויות בלתי-מוגבלות...

פורסם

SORRY

אולי הגזמתי קצת עם המזעזע,

אבל עבדתי עליו ולא אהבתי. (בעיקר הזוויות וההשתקפויות)

חוץ מזה 1520מגיעים עם כרטיסים של עד 8600GS. שזה לא רע אבל...

is it the best we've got?

טעות קטנה- הם מגיעים עם 8600GT, לא GS....

והקטע של "השתקפויות"- אין מה לעשות, מסך glossy, כמו 90% מהניידים בשוק היום.

היחידים שאני מכיר שהם לא מבריקים אלו ת'ינקפאדים של לנובו וה Amilo של פוג'יטסו סימנס.....

לצרכים שלך, כמו ש Qttp אמר, אני מציע להתחבר למסך חיצוני.

פורסם

רוב האנשים שעושים עריכה גרפית מקצועית, גם במחשב נייד, מחברים אותו למסך שולחני כשהם עושים זאת, ושם כבר האפשרויות בלתי-מוגבלות...

זה חוסר מקצועיות לעסוק בעיצוב ועריכה גרפית על מחשב נייד, רק אם ממש אין בררה, אבל באמת אין בררה!

ברגע שמחברים מחשב נייד למקלדת, עכבר, מסך, אז כבר לא מדובר על ניידות אלה על סרבול מיותר.

פורסם

היחידים שאני מכיר שהם לא מבריקים אלו ת'ינקפאדים של לנובו וה Amilo של פוג'יטסו סימנס.....

רוב הניידים העסקיים (של לנובו, HP, ד?ל ואחרים) יבואו עם מסך מאט. זה כמעט חלק מההגדרה.

זה חוסר מקצועיות לעסוק בעיצוב ועריכה גרפית על מחשב נייד, רק אם ממש אין בררה, אבל באמת אין בררה!

ברגע שמחברים מחשב נייד למקלדת, עכבר, מסך, אז כבר לא מדובר על ניידות אלה על סרבול מיותר.

בגלל זה הניידים הרציניים באים אם אפשרות הרחבה לתחנת עגינה, שאליה אתה מחבר את כל ערימת הכבלים האלה, והופ - מחליף בשנייה בין מחשב נייד לתחנת עבודה מכובדת.

פורסם

רוב הניידים העסקיים (של לנובו, HP, ד?ל ואחרים) יבואו עם מסך מאט. זה כמעט חלק מההגדרה.

בגלל זה הניידים הרציניים באים אם אפשרות הרחבה לתחנת עגינה, שאליה אתה מחבר את כל ערימת הכבלים האלה, והופ - מחליף בשנייה בין מחשב נייד לתחנת עבודה מכובדת.

בדיוק על זה אני מדבר, אם יש צורך בתחנת עגינה אז איפה הניידות פה? וחוצמיזה, שלתוכנות כמו פוטושופ ואפטר עדיף לעבוד עם 2X דיסקים, אחד לסוואפ והשני לקבצים.

פורסם

אני חושב שאין שום ויכוח על כך שמחשב נייח עדיף בהרבה. אבל נייד VS נייח זה לא נושא הדיון.

טוב, זה מובן מאליו. אני מכיר מספיק מקרים של אנשים שנסעו לחו"ל עם הנייד, כשאת שאר הציוד הרגיש (מחשב נייח עם מסך וכו') העבירו במכולה שנתקעה בגלל שביתה בנמלים ועוד פרוצדורות כאלו ואחרות, ואז נתקעו בלי המסך שלהם (והמחשב העיקרי לעבודה כמובן). לכן שאלתי אם יש ניידים שבאותם מקרים נדירים שצריך להשתמש במסך שלהם, הוא יכול לספק את הסחורה לפחות במידה נסבלת.

פורסם
  • מחבר

יש לי נייח בעבודה - ואני לא מעוניין להקים עוד תחנה בבית.

בנוסף קיוויתי שהפער הצטמצם ושהמחשבים הניידים יודעים לעשות את מה שאחיהם הגדולים יודעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים